Oppas Kahlúa

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Hoi allemaal.

Ik had een vraagje. Ik zit op dit moment in Australië. Nu is het zo dat, omdat dit mijn laatste visum is, en dus mijn laatste jaar hier, mijn moeder en zusje me graag willen opzoeken in Australië. Zien waar ik nu eigenlijk  werk, en om het land de bekijken. Ze willen graag van begin november tot begin december  ( 4 tot 5 weken) gaan rondtrekken. Echter, voordat er een ticket geboekt kan worden moet er natuurlijk een goede oppas voor Kahlúa geregeld worden.


Wie kent er een goede hondenoppas? Of ziet het zelf zitten om voor deze periode op Kahlúa te passen? Evt kan het ook opgesplitst worden als de periode te lang is, maar fijn zou zijn als ze op 1 plek kan blijven. Ik wil haar niet in het pension laten.

Kahlúa kan over het algemeen goed met andere honden overweg (een kennismaking vtv zou fijn zijn natuurlijk) wij hebben 3 katten waarmee het ook goed gaat, maar hoe ze met vreemde katten is durf ik niet te zeggen. Ze is een ontzettende knuffelkont, en erg lief naar mensen die ze kent en vertrouwd.

Wij wonen in Noord Brabant, maar mijn moeder (want ik ben er natuurlijk niet) is bereid overal in NL naar toe te rijden voor een goed oppas adres!


Groetjes! :)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Pascale....wie weet iemand van hier, daar hoop je natuurlijk op, zelf gaat het niet nu hier met een jonge rebel, anders zou ik er goed over nadenken, Kahlua is niet moeilijk wat ik gelezen heb, hoop dat het lukt, anders eens een briefje ophangen in je woonplaats bij de supermarkt, en bij je dierenarts dierenwinkel.....

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Ik weet helaas niet hoe ik zit in die periode.. Bijna klaar met studie en dan zou er toch echt gewerkt moeten worden hp-angel Anders had ik het heel graag gedaan! Lijkt me zo'n leuke hond en volgens mij zou Kaylo het wel goed met haar kunnen vinden. Beschouw dit dan maar als een upje! haha ik heb persoonlijk wel goede ervaringen met de website hondenoppasgezocht.nl Toen ik nog heel veel oppaste kwamen daar ook mijn meeste klanten vandaan. 

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Ik durf ook niet te zeggen hoe ik zit in die periode...

 

Anders had ze prima bij mijn duo kunnen zitten. 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

ik denk dat het hier niet kan...
ik zelf zou wel willen maar mijn ouders zijn niet zo van 'vreemden van internet' wat bergrijpelijk is... maar toch.
hopelijk vind je een oppashp-thumbsup

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Bedankt voor jullie reacties! Willemijn, Tamara, Mila, ik denk dat Kahlúa het inderdaad goed met jullie honden zou kunnen vinden!  Ik heb waarschijnlijk een goede oppas kunnen vinden, een kennismaking zal het uitwijzen. Dat moet ik overigens allemaal aan mijn moeder en zusje overlaten (lastig)    hp-shiny

honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks 3 doggies

honden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deeks

Helaas woon ik door omstandigheden tijdelijk bij mijn moeder en die vind mijn twee honden al meer dan genoeg. Als ik mijn eigen plekje had, was ze van harte welkom geweest. 

Hier heb je natuurlijk niks aan, dus beschouw het maar gewoon als een  upje :)

 

 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Mocht de oppas niet doorgaan, dan is dit misschien iets voor Kahlúa. Opvang in huiselijke sfeer, geen kennels. 

https://www.hondenopvang.nl/

 

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

Ik kan je niet helpen helaas, moor wordt niet zo blij van een vreemde hond zolang in huis, de aanstellerwink

Maar wel succes! Kan mij voorstellen dat het toch wel even lastig is, vanaf zo ver weg iemand te moeten gaan vertrouwen... Maar komt vast goed! 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

In winschoten, hondentrainer....school uitlaatsirvice en pension....

Betrouwbaar vakantieadres

Op vakantie of een weekendje weg?

Wij hebben een kleinschalig pension aan huis waar we je hond een fantastische vakantie kunnen bezorgen in huiselijke omgeving. We beschikken over meerdere ruime speelveldjes. Je hond zit dus zeker niet opgesloten in een klein hokje, maar kan zich lekker buiten uitleven. Bij slecht weer en ’s nachts is je hond natuurlijk gewoon bij ons in huis. Als je hond goed met andere honden overweg kan mag je hond met de anderen spelen. Heb je liever dat je hond niet bij andere honden komt, dan kan dat ook geregeld worden.

Graag wel van tevoren per e-mail reserveren. Vooral in de zomervakantie is op tijd reserveren van belang in verband met een beperkt aantal beschikbare plaatsen.

De kosten bedragen € 20,00 per dag.

Gerard Kruier....telefoon 

06 - 250 444 07

honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico 3 doggies

honden foto van Loes, baasje van Rori & Raico

Als we Raico niet hadden was ze hier super welkom geweest (met Rori weten we dat het goed gaat).

Wat doen jullie met het keeshondje van je zus? Kan Kahlua niet naar dezelfde oppas?

Op Facebook zijn er ook oppasgroepen.

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Dankjewel allemaal! Als de oppas niet doorgaat dan zullen we zeker naar de linkjes gaan kijken die ik doorgestuurd heb gekregen. Oppas is overigens iemand van HP, waar ik een goed gevoel bij heb  :) 

 

 

Het keeshondje van mijn zusje kan bij de overburen blijven voor 5 weken, zij hebben een Tibetaanse terrier. en ons kleintje komt daar vaak over de vloer :) mijn tante staat voor haar reserve, mocht het plots niet goed gaan dan is mijn tante, die 1 straat verder woont in een minuut daar en kan ze daar verblijven. Overigens wilde al onze vrienden Boo wel graag in huis hebben, t is tenslotte een schattige pluizebol.. bij Kahlúa was het anders helaas (terwijl zij véél liever is) hp-wink

 

 

Kahlúa en Malibu samen naar een oppas zou fijn zijn natuurlijk. Helaas is het zo dat Kahlúa erg beschermend naar Boo is, en ze moeten de honden dus écht goed kennen willen ze daar samen verblijven. Ze zouden samen naar een oppas kunnen zonder andere honden, Maar voor Kahlúa is het ook wel eens leuk zónder Boo te zijn en een maatje te hebben van haar eigen grootte  :) 

Volgende forumvraag: hondenbeschermkap
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^