Veel veranderingen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Zo benieuwd hoe alles gaat verlopen, vooral hoe de honden reageren. Ik ga wat meer werken, ik ga volgende week 2 weken op vakantie, zodra we terug komen, wordt sara al geopereerd. Een week daarna krijgen we de sleutel van ons huis. Ik woon nu nog thuis, mn moeder is er bijna altijd voor de honden. Ze woont 3 straten verder op straks dus heel erg is het niet. Ik werk ook niet meer dan 3 uur achter elkaar. Max 3 uur smorgens en dan weer 3 uur thuis en dan weer 3 uurtjes weg. 

 

Iemand tips hoe ik hier het beste mee kan omgaan? Vooral de oudste is erg onrustig als ze ergens anders is. Ook als ik haar een keer meeneem naar boven, vindt ze haar plekje niet goed.

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán

honden foto van Aedon & Senán

Sorry ik heb zelf geen tips, maar bij deze een upjehp-thumbsup

 

Succes met alle veranderingen. Dat wordt een spannende tijd

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

Je zou haar al een paar keer kunnen meenemen voor je echt verhuist. Verder zou ik haar nog even bij je moeder laten bij de echte verhuis en wanneer je alles moet uitpakken en op de juiste plaats leggen. Wanneer alles in orde is, zou ik pas de hondjes verhuizen. Dan zou ik een paar rustige dagen inplannen waarbij je niet te veel in huis bezig bent, maar gewoon vooral rustig zit en een boek leest of een film kijkt. Ik merk toch dat mijn hond dan ook veel rustiger is. 

 

Verder zal het vooral wennen zijn en wat tijd vragen, denk ik. Als ze daar altijd zijn, zal dat na een tijdje wel in orde komen.

 

Spannend. Veel succes met alles!  

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

Hoe groter jij het maakt, hoe groter het wordt voor de hond.

Ik denk dus vooral normaal doen, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

Volgende forumvraag: Prooidrift/fietser/gebeten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^