Canon 1000D te koop!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Goedendag allemaal, 

 

ik ga overstappen naar een andere body dus deze mag de verkoop in hp-smile. Aangezien hier ook veel mensen zijn die het leuk vinden om foto's te maken, plaats ik hem ook hier! 

 

Het gaat om de Canon 1000D:

507444.jpg

 

Ik heb hem zelf gebruikt in combinatie met een batterygrip van Meike, hierdoor is het mogelijk om met 2 accu's te werken, ik heb hem echter alleen gebruikt al beter houvast in verband met de zwaardere lens die ik heb:

507445.jpg

507446.jpg

 

De camera heb ik veel gebruikt, daardoor is het uiterlijk niet meer als nieuw, bijvoorbeeld het antislip laagje aan de zijkant is wat afgebladerd..

507448.jpg

 

Het scherm is een mooie grootte en werkt helemaal naar behoren! 

507447.jpg

 

 

Enkel het pijltje naar boven bij het bedieningspaneeltje is kapot, hierdoor is het niet mogelijk om op een gemaakte foto in te zoomen en vervolgens naar boven te navigeren, dit is de enige 'hinder' die je eraan kan ondervinden, voorderest zijn alle menufuncties etc.  gewoon te bedienen. 

 

 

Enkele gemaakte foto's:

500595.jpg

496165.jpg

484799.jpg

 

 

De camera werkt naar behoren en komt inclusief de accu (officiele Canon), oplader en een geheugenkaart van 16GB. 

 

Ik vraag 80 euro voor de body en 30 euro voor de batterygrip, samen voor 100 euro hp-smile.

 

Ophalen, bekijken, uitproberen enzovoorts mag natuurlijk; stuur me daarvoor even een pb'tje! 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Hoeveel clicks heeft tie gehad? Heb wel enige interesse :) vind een gloednieuwe te duur nog en wil er eerst eentje eens uitproberen. 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Hey, ik ben de dochter van Liz en ik zou hem dolgraag willen hebben. Ik wil al een tijdje een camera alleen zijn ze altijd zo duur. Binnenkort ga ik naar Amerika en zou ik hem graag mee nemen! Als het kan dan met de batterygrip tegen de afgesproken 100 euro

Groetjes Megan

Volgende forumvraag: Julius K9 trainingsvest S
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^