Seizoenentopic.....prikjes van de lente... verhalen over onze viervoeters wat ze zoal binnen en buiten doen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lise en Fee Lise en Fee 3 doggies

honden foto van Lise en Fee

laughinghp-sleephappy

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa 3 doggies

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

" Ooh dan heb ik goed nieuws: jullie zijn nog lang niet van mij af "

Dat wil ik hopen....met je meevoelende en enthousiaste instelling

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Slaapwelknuffel ook voor Fee

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Ik duim voor je examens maar dat gaat wel lukken ben ik zeker van. Ik denk aan je en komen vertellen hier hoe het was he. 

honden page profiel RoxyRoxy 3 doggies

Ik lees dat veel van jullie uitgebreid zijn gaan wandelen ondanks het koude weer. Ik heb mijn paard en Roxy een beetje in de steek gelaten dit weekend, vond het veel te koud om aan de slag te gaan.

Al vermoed ik dat Roxy het niet erg vond. Die heeft behoorlijk bijgeslapen. En van de week trekken we er weer op uit. Maak ik het weer goed met ze. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Ik lees dat veel van jullie uitgebreid zijn gaan wandelen ondanks het koude weer. Ik heb mijn paard en Roxy een beetje in de steek gelaten dit weekend, vond het veel te koud om aan de slag te gaan.
Al vermoed ik dat Roxy het niet erg vond. Die heeft behoorlijk bijgeslapen. En van de week trekken we er weer op uit. Maak ik het weer goed met ze.  "

Voel je niet schuldig, wij hebben Lenka geanimeerd en zijn niet gaan wandelen, lukt wel eens heel af en toe

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Ben ook weer thuis, al een tijdje trouwens, maar had eerst verschrikkelijk veel bij te lezen op hp.

Dat krijg je als je moet werken en in je pauze weinig tijd hebt voor de telefoon haha.

Maar wel lekker gewerkt, al ben ik niet echt heel fit.

Morgen redelijk op tijd opstaan, moet om half 10 bij de podoloog zijn voor het aanmeten van nieuwe zooltjes.

Gelukkig hier in 't dorp, kan er op de fiets naar toe.

Zo lekker richting m'n bedje. Hopelijk heeft de elektrische deken m'n bedje goed voorverwarmd.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Koud wel neeeee, -9 hier op het moment, in huis 8 graden, om half zes behon het tikken, niet te gek vroeg, lekker gelijk maar gedouced en daarna meisjes uitgelaten en gegeten, ik zelf een omelet met heerlijk koffie, nu journaal, en tot half negen rust......spinning staat er op het program, daarna met Ogin er op uit....de wind is wat gaan liggen, nu hopen dat het niet meer zo ijskoud is.....voor degene die moeten werken, werkze, voor degene die nog lekker onder het dekbed liggen, heeeeerlijk.....smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .


WeerberichtNederlandZonnig en koud
19 mrt. 2018, 2:00 uur - Het is zonnig en koud. De middagtemperatuur ligt tussen 3 en 5 graden, maar door de koude oostenwind veroorzaakt gevoelstemperaturen onder het vriespunt. Komende dagen blijft het in de nachten vriezen. Overdag wordt het met 6-8 graden wat zachter. Zon en wolken wisselen elkaar af, later in de week kan een bui overtrekken. Vanaf vrijdag is de nawinter voorbij........oeps vanaf vrijdag pas.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Tuinafval vandaag...kliko naar buiten, bivakmuts op en....kom ik de eigenaresse van de cres  tegen, waar ga jij zo vroeg naar toe ,hahahaha, heeft zij mooi de bak buiten gezet, zij gebruiken mijn bak, ze hebben er geen, en of ik hem niet of wel buiten zet, kost net zo duur....en ik mag mijn vuil bij haar in de container gooien, ze hebben een hele grote, als ik deze bak neerzet dan kost dat per lediging.....het is de enige bak die per lediging gaat...kijk zo help je elkaar....haar tuinafval niet in haar container,  maar in die van mij.smile En mijn groene bak staat mooi bij haar...zo heb ik plek voor de anderen bakken, wij hebben hier vier bakken....en hun hebben meer tuinafval dan ik.

honden page profiel Lise en Fee Lise en Fee 3 doggies

honden foto van Lise en Fee

" Ik duim voor je examens maar dat gaat wel lukken ben ik zeker van. Ik denk aan je en komen vertellen hier hoe het was he.  "

Bedankthp-heart ik zal het hier zeker komen vertellen!laughing

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Brrrr....er staat toch nog een stevige wind, was buiten gehangen, in het zonnetje, mijn handen bevroren...nu even opwarmen en dan in een koude auto stappen en naar de training en me daar warm fietsen.....tongue-out

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Een heerlijk zonnetje hier! Met de kou vond ik het net meevallen, maar heb dan ook niet lang buiten gestaan.

Even een banaantje eten nu en een beker optimel. Wassen en aankleden en dan op de fiets naar de podoloog. Doe nog wel even m'n muts op en handschoenen aan. Rugzak mee met m'n oude schoenen en aangepaste slippers, dat hebben ze nodig werd me verteld.

honden page profiel Myrthe en DiegoMyrthe en Diego 3 doggies

honden foto van Myrthe en Diego

Wat een updates! Ik heb alles wel gelezen van het weekend maar geen tijd gehad om te reageren. Ik ben lekker druk geweest met onder andere werk, personeelsuitje en afspreken met vrienden, erg leuk gehad :) Zo'n maandag wordt in vergelijking bijna ontspannen zo ;)

Diego ligt vandaag ook lekker voor pampus, hij heeft mogen genieten van alle aandacht van de visite en tijdens het logeren bij de ouders. 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Zo ik ben ook weer boven water,gisteren een geslaagde dag gehad.

Vanmiddag even met Vigo naar de da voor zijn apk,ik verwacht niks bijzonders,alleen zijn

gewicht ben ik benieuwd naar omdat hij minder beweegt en ik eigenlijk nog niet veel aan zijn

voeding heb veranderd.

Zijn nagels van zijn ene pootje en zijn uitval wil ik natuurlijk gecontroleerd hebben en zijn tanden.

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Leuke foto's! hp-smile

 

Nadine, beterschap met Lilly! Fijn dat het wel al wat beter gaat. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Zo, vanmorgen bij de man van de zooltjes geweest. Hij vertelde dat het toch echt wel beter was om elke twee jaar nieuwe zooltjes te nemen ipv elke vier jaar haha. De zooltjes die ik nu heb, doen helemaal niks meer.

Vanmiddag naar de fysiotherapie. Vanavond met m'n pa en zusje naar de gamma. Pa kon niet eerder wachten en ik heb 'm nodig aangezien er met een aanhanger gereden moet worden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Monique ben heel benieuwd.....Ruby fijn dat je hulp hebt, en om de twee jaar andere zooltjes, heel logisch hoor....zeker als je de zooltjes dagelijks gebruikt.....Myrthe, jij hebt een heerlijk weekend gehad, Diego ook lees ik....hp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hier is het nog wel heel koud, ben net terug net Ogin van de blauwe stad, open vlakte en nog een koude wind, met Bams hier gelopen was het al wat aangenamer...beiden liggen buiten maar wel ergens op, de straat is nog bevroren hier, veels te koud ondanks hun dikke vachten, en Bams heft nog een aardige blote buik.....de was is heerlijk droog, dus even het bed met frisse lakens op bed gooien...hahahaha

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Freggeltje naar jou stuur ik nog even een warm zonnetje,dat je het af en een toe een beetje niet meer weet op zo een respectabele leeftijd is te begrijpen.

 

Lily ook ziek geweest? Sorry loop af en toe zoveel berichten achter,tegen dat ik alles gelezen heb,ben ik de helft soms vergetenembarassed

 

Ruby hopelijk lopen de nieuwe zooltjes beter,daar zit soms zo een vershil in,ik heb een paar zwarte steunzolen(blote voeten) en een paar beige,die beige zolen kan ik niet op lopen.

 

Heb net een raar wandelrondje met Vigo erop zitten,ik zag in de verte aan de kreek een man stokstijf staan midden op het pad.

Ik dacht wat doet die toch,een hond kwijt??? Hij bleef maar staren richting een huis....nuchtere ik kreeg toch een beetje de kriebels,ik passeerde die kerel keek hem aan en hij deed zijn ogen dicht en bleef stokstijf staan.

Voelde de koude rillingen over mijn rug lopen,ik dacht ik ga mijn rug daar niet naar toe keren,heb mij na een paar meter omgedraaid hem aangekeken mijn gsm gepakt en naar zeeman gebeld...vervolgens komen er nog 2 kerels aangelopen met rugzakken,ik dacht ik blijf praten met zeeman,ik was niet ver van huis mocht er iets zijn en ineens verdwenen ze de bosjes in,ben maar vlug naar huis gelopen.

 

Het is de eerste keer in de dertig jaar dat ik aan de kreek kom ook in de donkerte dat ik mij echt onveilig voelde.

honden page profiel Myrthe en DiegoMyrthe en Diego 3 doggies

honden foto van Myrthe en Diego

Brr Monique, dat klinkt inderdaad alsof er iets niet pluis was! Gelukkig hebben ze jou niet lastiggevallen, maar ik kan me heel goed voorstellen dat je daar de kriebels van krijgt....

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Bah Monique wat akelig!

Goed gedaan dat je bent gaan bellen!

Ik voel me sinds ik Kayla heb wel een stuk veiliger, een grote hond schrikt toch af,ze weten toch niet dat zij waarschijnlijk banger is als hunlaughing

Succes met Vigo bij de apk keuring!

 

 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Jakkes Monique

Reageerde Vigo niet?

Mijn man heeft ook eens voorgehad dat er een dubieus figuur uit een wijk kwam. Lenka die altijd voor of achter loopt ging toen netjes naast haar baasje lopen. Die voelde ook dat er iets niets pluis kwam.

 

Het was koud deze ochtend maar doenbaar. Het was -2 en de wind was toch al minder hard. Wel heeft mijn trein tien minuten stilgestaan. Gevolg aansluiting in Berchem gemist, de volgende trein naar Zuid kwam er maar niet door. Twintig minuten later kwam er een andere trein dan toch aangereden.

 

Zo nu effe verder mijn boterham opeten en daarna verder werken

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Freggeltje naar jou stuur ik nog even een warm zonnetje,dat je het af en een toe een beetje niet meer weet op zo een respectabele leeftijd is te begrijpen.
 
Lily ook ziek geweest? Sorry loop af en toe zoveel berichten achter,tegen dat ik alles gelezen heb,ben ik de helft soms vergeten
 
Ruby hopelijk lopen de nieuwe zooltjes beter,daar zit soms zo een vershil in,ik heb een paar zwarte steunzolen(blote voeten) en een paar beige,die beige zolen kan ik niet op lopen.
 
Heb net een raar wandelrondje met Vigo erop zitten,ik zag in de verte aan de kreek een man stokstijf staan midden op het pad.
Ik dacht wat doet die toch,een hond kwijt??? Hij bleef maar staren richting een huis....nuchtere ik kreeg toch een beetje de kriebels,ik passeerde die kerel keek hem aan en hij deed zijn ogen dicht en bleef stokstijf staan.
Voelde de koude rillingen over mijn rug lopen,ik dacht ik ga mijn rug daar niet naar toe keren,heb mij na een paar meter omgedraaid hem aangekeken mijn gsm gepakt en naar zeeman gebeld...vervolgens komen er nog 2 kerels aangelopen met rugzakken,ik dacht ik blijf praten met zeeman,ik was niet ver van huis mocht er iets zijn en ineens verdwenen ze de bosjes in,ben maar vlug naar huis gelopen.
 
Het is de eerste keer in de dertig jaar dat ik aan de kreek kom ook in de donkerte dat ik mij echt onveilig voelde. "

 

Gatverdarrie Monique. 

Ik zou toch even een melding maken bij de politie. Al is het alleen even dat je het van je af kan praten. Zoiets is erg eng, wie weet wat daar nog meer gebeurt. Echt even bellen met de politie. Geen 112, maar wel het gewone nummer of de wijkagent .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Freggeltje naar jou stuur ik nog even een warm zonnetje,dat je het af en een toe een beetje niet meer weet op zo een respectabele leeftijd is te begrijpen.
 
Lily ook ziek geweest? Sorry loop af en toe zoveel berichten achter,tegen dat ik alles gelezen heb,ben ik de helft soms vergeten
 
Ruby hopelijk lopen de nieuwe zooltjes beter,daar zit soms zo een vershil in,ik heb een paar zwarte steunzolen(blote voeten) en een paar beige,die beige zolen kan ik niet op lopen.
 
Heb net een raar wandelrondje met Vigo erop zitten,ik zag in de verte aan de kreek een man stokstijf staan midden op het pad.
Ik dacht wat doet die toch,een hond kwijt??? Hij bleef maar staren richting een huis....nuchtere ik kreeg toch een beetje de kriebels,ik passeerde die kerel keek hem aan en hij deed zijn ogen dicht en bleef stokstijf staan.
Voelde de koude rillingen over mijn rug lopen,ik dacht ik ga mijn rug daar niet naar toe keren,heb mij na een paar meter omgedraaid hem aangekeken mijn gsm gepakt en naar zeeman gebeld...vervolgens komen er nog 2 kerels aangelopen met rugzakken,ik dacht ik blijf praten met zeeman,ik was niet ver van huis mocht er iets zijn en ineens verdwenen ze de bosjes in,ben maar vlug naar huis gelopen.
 
Het is de eerste keer in de dertig jaar dat ik aan de kreek kom ook in de donkerte dat ik mij echt onveilig voelde. "

Wat onwerkelijk, een naar gevoel zeg, wat goed dat je je mobiel bij je hebt, moet ik ook doen....zou de eerste man misschien aan het dementeren zijn zoals die stond te staren ?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Wat onwerkelijk, een naar gevoel zeg, wat goed dat je je mobiel bij je hebt, moet ik ook doen....zou de eerste man misschien aan het dementeren zijn zoals die stond te staren ? "

Denk het niet, lees de rest van de tekst eens goed. 

Lijkt me niet echt zuivere koffie. 

Denk dat brigitte ze op een inbraak betrapt heeft.

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa 3 doggies

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

Temperatuur -2

Ijzig koud

Wel zon

Wat doe je dan............

Je vrouwtje doet de deur open en vernikkeld binnen van de kou (moet je niet mee zitten hoor)

Zelf ga je dan lekker in de zon buiten liggen.........hoezo koud surprised

 

505609.jpg

Dat is echt genieten met zo'n bontjas lekker zonnebaden buiten.

 

Dan zie je dat je vriendin op de foto gaat.....

Dat kan niet....ik wil ook op foto

Dus dan ga je daar netjes naast zitten....Ik ook, Ik ook.....gelukkig, ze maakt nog een foto dus ik ook op foto

 

505608.jpg

 

En vrouwtje maar klagen dat ze het koud heeft met de deur open.....die is gek

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Brigitte ik vind het uit de wind in het zonnetje ook heerlijk,laat de lente maar komen.

 

Pierke Vigo is totaal niet waaks,die vind een grassprietje interessanter dan een rare kerel.

 

Niks doorgegeven aan politie,hier wordt je doorverwezen naar een landelijk nummer,heb ik geen zin in.

Zeeman heeft het in de buurt app gezet.

Ik heb geen buurtapp. want op een gegeven moment,gingen ze die gebruiken voor persoonlijke berichtje aan elkaar.

kreeg ik midden in de nacht een melding,dat auto's te snel reden en dat het gevaarlijk was voor zoekgeraakte kat...

Was er vlug klaar mee.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Denk het niet, lees de rest van de tekst eens goed. 
Lijkt me niet echt zuivere koffie. 
Denk dat brigitte ze op een inbraak betrapt heeft. "

Monique....smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Temperatuur -2
Ijzig koud
Wel zon
Wat doe je dan............
Je vrouwtje doet de deur open en vernikkeld binnen van de kou (moet je niet mee zitten hoor)
Zelf ga je dan lekker in de zon buiten liggen.........hoezo koud
 

Dat is echt genieten met zo'n bontjas lekker zonnebaden buiten.
 
Dan zie je dat je vriendin op de foto gaat.....
Dat kan niet....ik wil ook op foto
Dus dan ga je daar netjes naast zitten....Ik ook, Ik ook.....gelukkig, ze maakt nog een foto dus ik ook op foto
 

 
En vrouwtje maar klagen dat ze het koud heeft met de deur open.....die is gek "

Hihi, wat een heerlijke fotoos, Brigitte, achter het glas is het ook heerlijk en wat uit de wind, maar hier zijn de deuren ook dicht hoor, nog en paar dagen en dan komt de lente weer om de hoek kijken.....smile

pagina 33 van 53 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 3334 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Volgende forumvraag: Jeuk?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^