Seizoenentopic.....prikjes van de lente... verhalen over onze viervoeters wat ze zoal binnen en buiten doen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

Ja ik was héél boos, mn vriend nog erger. Woest was ie. Maar ook omdat het zó goed ging he, en dan ineens terug bij af... Gek genoeg ligt ie met een avonddienst ook gewoon 3 uur lang alleen in de auto... Maar dat vind ie blijkbaar prachtig. 2 uur en 3 kwartier daarvan ligt ie in coma, verder kijkt ie af en toe even rond en blaft mensen weg als die bij de auto komen. Maar een gang zonder prikkels met een leuk speeltje is niet leuk, i don't get it. Grappig feit; hij zit dan in een transportbox terwijl als je hem in huis 2 seconden in de transport box zet ie alles bij elkaar blaft. Dezelfde box. Echt een raar beest..

 

Jeetje willemijn, lijkt me erg lastig. Kun je niet zo'n tuigje met een ring op de borst nemen? Dat als ze trekt, ze zich dan uit balans trekt en dus niet er vandoor kan? Of werkt dat niet bij zoveel kilo hahaha

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Willemijn Kayla doet precies hetzelfde...als ze een hond van veraf ziet rent ze er naartoe en luistert niet meer. 

 

De laatste tijd is daar verandering in gekomen, sinds ze gebeten is luistert ze veel beter. 

 

Als ze een hond ziet en ik zeg blijf zie je haar twijfelen maar ze luistert wel...schijnbaar toch een lesje geleerd hp-shiny

honden page profiel Lise en Fee Lise en Fee 3 doggies

honden foto van Lise en Fee

Hoi! Ik kom ook maar weer eens dag zeggen... vandaag school, zoals gewoonlijklaughing na school met fee naar buiten, begon het juist te regen, ach ja dan worden we maar nat hahasmile nu ga ik leren voor mijn examens, en straks naar de training, joepie!

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Wij zijn vanmiddag lekker 2 uur aan de wandel geweest langs de Linge.

Diesel kan daar los, geen kip tegen gekomen, en geen regen gehad.

 

Willemijn, die Ogin toch, zie het voor me!!

Er wel eens aan gedacht dat jij daar elke dag loopt met Ogin, is bijna eigen terrein voor haar daar. Dus er loopt een hond in haar gebied...... daar moet ze op af. Bij Diesel was dat ook zo, toen ik in een heel ander gebied ging lopen was het al stukken minder.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Die Ogin toch,is een echte hond hé
Ik zou geen zin hebben om met zo een mevrouw met agressief hondje te lopen.
Nu gaat het nog prima en Ogin komt terug als ze de deksel op haar neus krijgt.
Maar als constant een klein hondje haar zou belagen,kan ze het ook wel eens beu worden en
een correctie uitdelen.
 
Lief van die mevrouw maar ik zou er ver vandaan blijven met een hond die ook nog een beetje gestuurd moet worden.
Plus dat ik mij enorm zou irriteren als zo een klein agressief,blafferig hondje.
Een wandeling moet ontspanning zijn.
  "

Gelijk aan jouw kant, ben er ook niet op ingegaan, en ja Ogin is toch wel een echte hond, met ook een minpuntje......een mooi met een grote wandeling meegaan als die weer er is....dat zijn sociale honden, en Ogin taalt er dan niet naar, loopt heerlijk mee.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ja ik was héél boos, mn vriend nog erger. Woest was ie. Maar ook omdat het zó goed ging he, en dan ineens terug bij af... Gek genoeg ligt ie met een avonddienst ook gewoon 3 uur lang alleen in de auto... Maar dat vind ie blijkbaar prachtig. 2 uur en 3 kwartier daarvan ligt ie in coma, verder kijkt ie af en toe even rond en blaft mensen weg als die bij de auto komen. Maar een gang zonder prikkels met een leuk speeltje is niet leuk, i don't get it. Grappig feit; hij zit dan in een transportbox terwijl als je hem in huis 2 seconden in de transport box zet ie alles bij elkaar blaft. Dezelfde box. Echt een raar beest..
 
Jeetje willemijn, lijkt me erg lastig. Kun je niet zo'n tuigje met een ring op de borst nemen? Dat als ze trekt, ze zich dan uit balans trekt en dus niet er vandoor kan? Of werkt dat niet bij zoveel kilo hahaha "

Die heb ik, een y-tuigje en een U- lead, volgens mij doet ze stiekum als ik weg ben aan bodypump, niet vergeten dat ik niet veel weeg en als de robbedoes haar 70 kilo inzet, waar ben ik dan.....het gaat over als ze ouder wordt en vaak genoeg de knijper op dr neus krijgt.    Ben wel eerlijk dit heb ik nog van geen ene hond meegemaakt, komt toch dat ze weggeweest is, en in en roedel al die tijd geleefd heeft.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Willemijn Kayla doet precies hetzelfde...als ze een hond van veraf ziet rent ze er naartoe en luistert niet meer. 
 
De laatste tijd is daar verandering in gekomen, sinds ze gebeten is luistert ze veel beter. 
 
Als ze een hond ziet en ik zeg blijf zie je haar twijfelen maar ze luistert wel...schijnbaar toch een lesje geleerd  "

Kijk, het is ergens gewoon gedrag van en hond, maar omdat ze zoveel weegt gaat ze, ook de trainer op school hield haar niet, dat is toch een zwaargewicht, ze gooit de gewicht in de strijd, weg.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hoi! Ik kom ook maar weer eens dag zeggen... vandaag school, zoals gewoonlijk na school met fee naar buiten, begon het juist te regen, ach ja dan worden we maar nat haha nu ga ik leren voor mijn examens, en straks naar de training, joepie! "

Je bent wel een meis naar mijn hart hoor, het regent en je gaat er gewoon uit met Fee, straks weer naar school met Fee...blijf het zeggen hoor, je neemt echt de verantwoording voor Fee, je ouders hebben misschien geaarzeld om een hond te nemen, maar als ze zien dat je er heel wat voor over hebt, top Lise.hp-thumbsup

honden page profiel Lise en Fee Lise en Fee 3 doggies

honden foto van Lise en Fee

" Je bent wel een meis naar mijn hart hoor, het regent en je gaat er gewoon uit met Fee, straks weer naar school met Fee...blijf het zeggen hoor, je neemt echt de verantwoording voor Fee, je ouders hebben misschien geaarzeld om een hond te nemen, maar als ze zien dat je er heel wat voor over hebt, top Lise. "

hp-heart Ik vind alles wat je zegt echt ontzettend lief! Fee is dan ook echt een hond die van regen houdt hahalaughing ik doe alles voor haar, en zij alles voor mijhp-heart

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wij zijn vanmiddag lekker 2 uur aan de wandel geweest langs de Linge.
Diesel kan daar los, geen kip tegen gekomen, en geen regen gehad.
 
Willemijn, die Ogin toch, zie het voor me!!
Er wel eens aan gedacht dat jij daar elke dag loopt met Ogin, is bijna eigen terrein voor haar daar. Dus er loopt een hond in haar gebied...... daar moet ze op af. Bij Diesel was dat ook zo, toen ik in een heel ander gebied ging lopen was het al stukken minder. "

Nee dat is het niet, gen territorium gedrag van dr....ze wil spelen met soortgenootjes, er lopen te weinig honden daar, zaterdagochtend en zondagochtend komen er drie show,s, die begroet ze rustig en met veel plezier...de eigenaars zijnn niet bang voor ogin, ook dat scheeelt en de drie show,s ook niet voo dr...en als ik doorloop, de. Honden zijjn heel lui, komt ze gewoon mee....en na een grote ronde komen we ze weer tegen...gen enkel probleem, ik kan met ogin niet in het dorp wandelen, gevaarlijk, als ze een hond ziet gaat ze....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ik vind alles wat je zegt echt ontzettend lief! Fee is dan ook echt een hond die van regen houdt haha ik doe alles voor haar, en zij alles voor mij "

Dat laatste zinnetje....zo hoort het ook Lise, maar toch, vele van jouw leeftijd houden het wel na een poosje voor gezien...en jij.....dat laatste zinnetje...smile...je bent hier al een poosje in dit topic, heb je nog nimmer horen klagen over Fee....of dat Fee je bezwaard..

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

" Nee dat is het niet, gen territorium gedrag van dr....ze wil spelen met soortgenootjes, er lopen te weinig honden daar, zaterdagochtend en zondagochtend komen er drie show,s, die begroet ze rustig en met veel plezier...de eigenaars zijnn niet bang voor ogin, ook dat scheeelt en de drie show,s ook niet voo dr...en als ik doorloop, de. Honden zijjn heel lui, komt ze gewoon mee....en na een grote ronde komen we ze weer tegen...gen enkel probleem, ik kan met ogin niet in het dorp wandelen, gevaarlijk, als ze een hond ziet gaat ze.... "

Ja,  dat herken ik wel, waar ik iedere dag liep kwam ik misschien 2x per week een hond tegen, en liep er dan een....dwars door prikkeldraad ging meneer, hele weilanden door. Terug kwam hij altijd, maar hij moest er heen. Daarna hing hij weer in het stroomdraad, deerde hem niks, hij moest er heen, haha, gelukkig over bij 3 jaar.

honden page profiel Myrthe en DiegoMyrthe en Diego 3 doggies

honden foto van Myrthe en Diego

Mmm ik ben aan het genieten van het thuis zijn, m'n vriend had Diego net uitgelaten dus hij ligt nu heerlijk een botje te kauwen, jankt af en toe mee met de piano en ik mag hem ondertussen fijn aaienhp-heart

Ik heb ook nu al zin in zondag, lekker naar het bos! Morgen en overmorgen is hij bij mijn (schoon) ouders, dat is echt zijn tweede huis dus Diego zal het geweldig vinden, maar ik ga hem wel eventjes missen. Helaas nogal een druk weekend voor de boeg dus ga vanavond ook nog genieten van het buiten zijn :)

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Het is nog lekker warm buiten en na gespeeld te hebben met een vriendje en gegeten ligt ze lekker te pitten op het balkon laughing

504899.jpg

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ja,  dat herken ik wel, waar ik iedere dag liep kwam ik misschien 2x per week een hond tegen, en liep er dan een....dwars door prikkeldraad ging meneer, hele weilanden door. Terug kwam hij altijd, maar hij moest er heen. Daarna hing hij weer in het stroomdraad, deerde hem niks, hij moest er heen, haha, gelukkig over bij 3 jaar. "

Heb dus nog hoop, hahaha...stop er veel energie in.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Mmm ik ben aan het genieten van het thuis zijn, m'n vriend had Diego net uitgelaten dus hij ligt nu heerlijk een botje te kauwen, jankt af en toe mee met de piano en ik mag hem ondertussen fijn aaien
Ik heb ook nu al zin in zondag, lekker naar het bos! Morgen en overmorgen is hij bij mijn (schoon) ouders, dat is echt zijn tweede huis dus Diego zal het geweldig vinden, maar ik ga hem wel eventjes missen. Helaas nogal een druk weekend voor de boeg dus ga vanavond ook nog genieten van het buiten zijn :-) "

Wat fijn dat Diego ook bij je schoonouders terecht kan en dat het zijn tweede thuis is, alleen maar goed zo...en ook voor jou.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Het is nog lekker warm buiten en na gespeeld te hebben met een vriendje en gegeten ligt ze lekker te pitten op het balkon  "

Een heerlijk koel plekje dus.....warm bij jou, hier gaan we morgen de koude in.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

504900.jpgEn en en en en .....heb de bank gekocht, ben alleen gegaan zodat ik geen beinvloeding van anderen heb...wil echt zelf kunnen kiezen....wel een lange levertijd, 9 weken lang, heb vijf jaar garantie genomen op alles.....en de levertijd is niet zo erg, kan ik nog even sparen....de vierzitter is het geworden, hier een foto van een 2.5 zitter....ook de kleur wordt het van de foto......de kleur is bedriegelijk, de bank stond in het volle licht....van en lamp...de kleur wordt cognac kleur.

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

" Heb dus nog hoop, hahaha...stop er veel energie in. "

Heb ik ook 2 jaar gedaan, maar opgegeven toen.

 

Toen hij 1 jaar was ong. kwam er een bootje voorbij op  de Linge, daar stond een hond op, diesel dook er in en bleef er achteraan zwemmen, woest was ik, ben zo naar huis gegaan, dacht, zoek het maar uit. Half uur later stond hij aan de poort. Helaas heeft hij daarna nooit meer gezwommen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

HOEKBANK MOLETTI; STOERE ZITHOEK

Model Moletti is een stoer eigentijds model met een hele comfortabele zit, uitgevoerd in het mooie luxe Vintage*. Door de mooie belijning en het stoere uiterlijk is model Moletti een blikvanger in uw woonkamer. Het zitcomfort wordt bepaald door nosagveren met daarop een zware kwaliteit HR-schuim, de rugkussens zijn van polyether en bieden een goede steun.

Vintage look hoekbank
Vintage is een samengesteld leder voorzien van een onderhoudsvriendelijke microvezel toplaag.Samenstelling 60% leder, 40% polyester.
Bruine leren bank
MOOIE BANK MET ZITKUSSENS DIE BESTAAN UIT EXTRA ZWARE KWALITEIT LEDER

Het houten frame is vervaardigd van stevige beukenhouten regels gecombineerd met milieu vriendelijk vezelplaat en afgedekt met hoogwaardig polyether en dacron. Model Moletti is leverbaar als 4-zits, 3-zits en 2-zits, of als hoekopstelling met of zonder contraststiksel en natuurlijk in vele stofsoorten en kleuren uit de Pronto Wonen stoffencollectie. Daarnaast is het model Moletti ook leverbaar in ledervariant Vintage*.

* Vintage is een samengesteld "leder" voorzien van een onderhoudsvriendelijke microvezel toplaag. Samenstelling 60% leder, 40% polyester.      We hebben niet gekozen voor stof...oerdeglijk en betaalbaar.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Heb ik ook 2 jaar gedaan, maar opgegeven toen.
 
Toen hij 1 jaar was ong. kwam er een bootje voorbij op  de Linge, daar stond een hond op, diesel dook er in en bleef er achteraan zwemmen, woest was ik, ben zo naar huis gegaan, dacht, zoek het maar uit. Half uur later stond hij aan de poort. Helaas heeft hij daarna nooit meer gezwommen. "

Woh, van de zomer meegaan, tuigje omdoen, en meelopen, zwemmen is toch heerlijk voor een hond, wel moet het onder controle gebeuren , wie weet nu oud genoeg dat tie niet meer er vandoor gaat....meelopen zodat Diesel geen grond meer heeft en jij nog wel, kan je sturen....

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Prachtige bank Willemijn!hp-thumbsup

 

Zegt mijn man net doe de hond de riem om ik ga ff lopen met haar...

 

Ik dacht dat ik van mijn stokje vielsurprised

 

Hij gaat NOOIT wandelen laat staan met de hond. 

 

Kayla vond het ook heel vreemd hahaha!

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Prachtige bank Willemijn!
 
Zegt mijn man net doe de hond de riem om ik ga ff lopen met haar...
 
Ik dacht dat ik van mijn stokje viel
 
Hij gaat NOOIT wandelen laat staan met de hond. 
 
Kayla vond het ook heel vreemd hahaha! "

Lentekriebels, winterblues, .e.opauze, 

 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" En en en en en .....heb de bank gekocht, ben alleen gegaan zodat ik geen beinvloeding van anderen heb...wil echt zelf kunnen kiezen....wel een lange levertijd, 9 weken lang, heb vijf jaar garantie genomen op alles.....en de levertijd is niet zo erg, kan ik nog even sparen....de vierzitter is het geworden, hier een foto van een 2.5 zitter....ook de kleur wordt het van de foto......de kleur is bedriegelijk, de bank stond in het volle licht....van en lamp...de kleur wordt cognac kleur. "

Proficiat Willemijn met je aankoop. Je hebt de kleur gekozen die ik ook gekozen zou hebben. Wilde je gisteren niet beïnvloeden en heb mijn mond gehouden, maar ik hou van warme kleuren

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Hier niet veel te vertellen.

Gisteren heeft Lenka heel de dag met baasje in de tuin doorgebracht en de nodige zonnebadjes genomen.

Vandaag was ze er nog moe van en ook was deze voormiddag haar beste vriend kleinzoon van 1,5 hier die niets liever doet dan met haar spelen. Deze deze middag heeft ze ganse middag geslapen, het regende dan ook hard.

Ze is wel uit haar bench gekomen om mij te begroeten toen ik van het werk kwam. Daarna is ze terug gaan slapen en ze ligt nog te snurken naast me.

 

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

" En en en en en .....heb de bank gekocht, ben alleen gegaan zodat ik geen beinvloeding van anderen heb...wil echt zelf kunnen kiezen....wel een lange levertijd, 9 weken lang, heb vijf jaar garantie genomen op alles.....en de levertijd is niet zo erg, kan ik nog even sparen....de vierzitter is het geworden, hier een foto van een 2.5 zitter....ook de kleur wordt het van de foto......de kleur is bedriegelijk, de bank stond in het volle licht....van en lamp...de kleur wordt cognac kleur. "

Wat een mooie bank! Goede keuze.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Brigitte, hoe gaat het met je en met Henk en de meiden?

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

" Brigitte, hoe gaat het met je en met Henk en de meiden? "

 

Ja daar denk ik ook vaak aan, hoe het gaat.

Hopelijk krijgen we af en toe updates via haarzelf of Willemijn.

 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Willemijn, 9 weken levertijd, dan heb je in ieder geval voor de zomer de bank in huis.

Met de warme nachten, kun je in ieder geval beneden slapen dan laughing

 

Nicole, heerlijk op het balkon, begint het in Griekenland ook al voorjaar te worden?

Ha ha, dan sta je wel te kijken als je man opeens gaat wandelen. laughing

 

Willemijn, wat Ogin heeft met honden waar ze op af wil.

Dat heeft Black soms met waterkipjes, als hij dan aan riem zit gooit hij ook zijn gewicht in de strijd.

Alleen hij weegt 21 kilo, dus dat is nog wel te houden.

Toch wel lastig dat Ogin zich los kan trekken, dan ben je wel veel beperkter in waar je met haar kan wandelen.

 

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

" Lentekriebels, winterblues, .e.opauze, 
  "

Ja zoiets of stiekem een vriendin tongue-out

pagina 22 van 53 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 2223 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Volgende forumvraag: Jeuk?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^