Medicijnen voor angstige hond. Zit er even doorheen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel  Dutch Auti - Niet meer actief Dutch Auti - Niet meer actief

honden foto van  Dutch Auti - Niet meer actief

" Uit eigen ervaring weet ik dat het wel werkt, voor mij, voor de hond, zelfs bij mijn vriend.(maar dat had ik al omschreven) "

Voor mij werkt LTO3 OOK L-theaine alleen niet. En ook ervaring met LTO-3 bij hond in vuurwerk periode.

 

Maar ik wil wel benadrukken dat L-theaine geen LTO3 is. 

 

En ongeacht dat t bij jou en je hond en je vriend werkte. Bij mij werkt LTO3 en voor de hond het de scherpe kantjes eraf haalde. Het betekent niet dat t voor iedereen werkt.

 

En ik wou benadrukken dat L-Theaine 1 van de bestanddelen van LTO3 is. Dat maakt L-theaine nog geen LTO3. Wat je in jou reactie wel min of meer suggereerde met "goedkopere variant van LTO3".

 

Dat neemt niet weg dat ts kan kijken of L-theaine voldoende werkzaam kan zijn voor haar hond. Maar dat moet ze zelf beoordelen en uitvissen. Niemand is en reageert het zelfde.

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

"
 
En ik wou benadrukken dat L-Theanine 1 van de bestanddelen van LTO3 is. Dat maakt L-theanine nog geen LTO3. Wat je in jou reactie wel min of meer suggereerde met "goedkopere variant van LTO3".
  "

Ik scheef iets anders...
'Nu heb ik een goedkope versie gevonden die nét zo goed werkt, het gaat namelijk om de werkzame stof L-theanine.'

 

Nergens schrijf ik dat het LTO3 is. LTO3 is een pil met 3 bestanddelen. Waarvan de L-Theanine er 1 is. Die werkt op angsten en stress(net als het Blauwe Gliddkruid)
L-Theanine verhoogt het dopamine- en serotonine gehalte in de hersenen. Dopamine is betrokken bij het gevoel van gelukzaligheid en het zet ons aan tot activiteit. Serotonine is een Neurotransmitter die weer zorgt voor kalmte, evenwicht, innerlijke rust, tevredenheid en mentaal welzijn. (dat zijn niet de eigenschappen van de Blauwe Gliddkruid of van de Viskuit)
Daarom zeg ik dat werkt net zo goed. hp-thumbsup

Dat jij andere ervaringen hebt is goed om te delen.

EDIT: Heb jij de L- Theanine van de vitamineperpost.nl weleens geprobeerd?

 

Zo lekker slapen en morgen gezond weer op hp-shiny

honden page profiel BibicheBibiche

Hartelijk dank iedereen. Ik ga inderdaad afspraak maken met een dierenarts en kijken wat hij/zij zegt. 


honden foto van  Dutch Auti - Niet meer actief

" Ik scheef iets anders...'Nu heb ik een goedkope versie gevonden die nét zo goed werkt, het gaat namelijk om de werkzame stof L-theanine.'
 
Nergens schrijf ik dat het LTO3 is. LTO3 is een pil met 3 bestanddelen. Waarvan de L-Theanine er 1 is. Die werkt op angsten en stress(net als het Blauwe Gliddkruid) L-Theanine verhoogt het dopamine- en serotonine gehalte in de hersenen. Dopamine is betrokken bij het gevoel van gelukzaligheid en het zet ons aan tot activiteit. Serotonine is een Neurotransmitter die weer zorgt voor kalmte, evenwicht, innerlijke rust, tevredenheid en mentaal welzijn. (dat zijn niet de eigenschappen van de Blauwe Gliddkruid of van de Viskuit)Daarom zeg ik dat werkt net zo goed.
Dat jij andere ervaringen hebt is goed om te delen.
EDIT: Heb jij de L- Theanine van de vitamineperpost.nl weleens geprobeerd?
 
Zo lekker slapen en morgen gezond weer op "

Nee die niet. Kruitvat/hema en die van de tuinen wel. En LTO3 Werkt in mijn eigen geval direct (ik heb geen spiegel nodig) weet wat het voor mij doet. En hoe snel en in welke situaties ik er 2 nodig heb. Dus voor mijzelf probeer ik nu sowieso niks anders meer. 

honden page profiel BibicheBibiche

En welke gebruik jij dan Dutch Auti

Nou vandaag 2 DA gebeld. Een ass zei nadat ze mijn verhaal had gehoord dat ze geen medicijnen geven en dat ik maar meer therapie moest volgen.

Ander ass ging met da bespreken en die raadde mij aan om langs te komen. Dus dat ga ik morgen doen.

Vandaag weer een drama buiten. We waren bijna thuis en om de hoek van mijn straat staan we ineens oog in oog met een loslopende hond. Andere hond deed helemaal niks en negeerde hem compleet en die van mij had weer een nervous breakdown. Drama blaffen, piepen, trekken aan de lijn. Pfff ik merk wel dat het nu ook echt met mij ook echt hoog zit dit nu. Dat ik er echt tegen op zie om de hond uit te laten en dat had ik dus echt nooit. 

honden page profiel pim pim

honden foto van pim

Las dat je hond 6kg weegt en lees dat hij wel enorm het vertrouwen in de wereld (vooral andere honden) kwijt is. Al eens een draagzak geprobeerd? Op een rustig overzichtelijk stuk lekker laten lopen en z’n behoefte laten doen en stukken met grote kans op andere honden in de draagzak doen waarbij hij rustig weer meer vertrouwen kan krijgen, dicht en veilig tegen je aan.. 

honden page profiel BibicheBibiche

Ja dat zou inderdaad kunnen alleen hier lopen continu honden dus dan zou ik hem bij wijze van spreken altijd moeten dragen. Ik woon in een woonwijk met heel veel honden. Denk je om 23 uur ff voor de deur snel hem te laten plassen staan er vaak nog 2 andere honden ineens in je straat. Geen pijl op te trekken wanneer de honden komen.

Ik ga ook nu steeds meer aan mezelf twijfelen wat ik (als je mij zou kennen heel raar zou vinden) want ik ben altijd een hele sterke vrouw en kan alles aan. Dat is mijn mentaliteit. Maar soms denk ik misschien is hij beter af bij een boer of zo. Rustig in zijn weiland en amper met andere honden in contact ipv hier bij mij in de wijk met tig honden.

En met de auto weg rijden, is hier geen optie aangezien het overal druk is. 


honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" LTO3 zit o.a. L-theaine in maar bevat meerdere werkzame stoffen uit de beste delen van bepaalde planten.
 
Er zijn situaties waarin L-theaine alleen ook zijn werk doet. Maar LTO3 ondersteund op meerdere vlakken door dat het meerdere werkzame stoffen bevat.
 
En goedkopere varianten worden stoffen nog wel eens uit de zwakkere delen van de plant gehaald waardoor de werking niet gelijkwaardig is te noemen met LTO3.
 
En uiteraard net als alle natuurlijke middelen en farmaceutische middelen is het altijd afwachten of het lichaam bereid is goed op de stoffen te reageren en welke dosis er nodig is.
Daarnaast zijn veel middelen zowel natuurlijk als farmaceutische middelen puur ondersteunde middelen. Geen wonder middelen. Het kost nog altijd werk om goed te begeleiden. En soms kan dat uiteindelijk zonder ondersteuning anderen blijven die ondersteuning nodig hebben. En er zijn er waar het simpelweg niet werkt.
 
Ik adviseer zeker om het in overleg met arts/gedragsdeskundige te proberen. Alles wat kan helpen om wandelingen voor hond en baas minder stressvol en werkzaam en dus leefbaarder te maken is winst.
 
En toen topicstarter zal zelf moeten kijken waar haar hond baat bij lijkt te hebben. En hoewel het bij alle middelen voor komt eerder verbetering te zien zijn er ook zat waar pas duidelijk word of het wel of niet wat doet nadat er een goede dpspieg is opgebouwd. "

Klopt ik ken iemand die het aan haar kind geeft en de echte lto3 werkt toch beter..

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop


 
Zo lekker slapen en morgen gezond weer op "

Ik zou er zelf ook 1 innemen, of bedoel je het niet onaardig?

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

" Ik zou er zelf ook 1 innemen, of bedoel je het niet onaardig? "

Wie de schoen past trekt hem aan..zeg ik altijd maar hp-shiny

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Wie de schoen past trekt hem aan..zeg ik altijd maar "

Ik pas hem niet hp-shiny de schoen is te klein..

honden foto van  Dutch Auti - Niet meer actief

" En welke gebruik jij dan Dutch AutiNou vandaag 2 DA gebeld. Een ass zei nadat ze mijn verhaal had gehoord dat ze geen medicijnen geven en dat ik maar meer therapie moest volgen.
Ander ass ging met da bespreken en die raadde mij aan om langs te komen. Dus dat ga ik morgen doen.
Vandaag weer een drama buiten. We waren bijna thuis en om de hoek van mijn straat staan we ineens oog in oog met een loslopende hond. Andere hond deed helemaal niks en negeerde hem compleet en die van mij had weer een nervous breakdown. Drama blaffen, piepen, trekken aan de lijn. Pfff ik merk wel dat het nu ook echt met mij ook echt hoog zit dit nu. Dat ik er echt tegen op zie om de hond uit te laten en dat had ik dus echt nooit.  "

Na verschillende L-Theaine  te hebben geprobeerd. Heb ik alleen nog LTO3 gebruikt (de no taste variant) en die bestel ik altijd via Smartvital.eu

 

honden page profiel BibicheBibiche

Ok dank!

honden page profiel BibicheBibiche

Nou dierenarts heeft hem nagekeken en hij kan goed zien en horen en voor de rest ziet hij er gezond uit. Hij heeft inderdaad medicijnen geadviseerd want hij zag daar ook ter plekke hoe bizar angstig hij was naar andere hond die toevallig langsliep. Ik hou jullie op de hoogte hoe en wat.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Bio resonantie of bloedtest
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^