Pup blijkt een aantal dingen te hebben

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Zilver_PapiertjeZilver_Papiertje

honden foto van Zilver_Papiertje

Ach feit is dat het met Pyxis nu allemaal goed is. Ok, ik heb er wel wat geld tegenaan gegooid maar als ik zie wat voor een zalige hond ik daarvoor in de plaats heb gehad!

 

Ik blijf het zeggen: The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten.

 

Ik heb me zo'n zorgen gemaakt in't begin en ik schaam me zelfs dat ik nog even twijfelde toen de fokker ons vroeg of we liever een andere hadden...maar gelukkig zijn we voluit voor onze Pyx gegaan. De braafste en meest zachtaardige hond die ik ooit heb gehad.

 

Dus Malinois, hopelijk is alles ok nu en kan je het gezever van in't begin achter jou laten.

honden page profiel MalinoisMalinois

" Een beugel kan helpen bij een tandfout. 
Wanneer de tanden dus de verkeerde richting uit groeien,
maar kan niet helpen bij een kaakfout.
Wanneer een hond een over of onderbeet heeft omwille van het feit dat een kaakbeen te kort of te lang is, dan kan een beugel hier niets aan doen. "

Van een kaakfout is hier nog geen sprake want die groeien nog tot 14 maanden apart van elkaar. 

honden page profiel MalinoisMalinois

"  O. Momo liep 5 dagen in de week bij de paarden (weide paarden en opfok in natuurgebieden).
 
Vanaf één jaar gaat Elsa echt trainen. De verwachting is dat ze midden tot eind zomer 2018 zo ongeveer bij de kudde kan en dat adresje heb ik al. Dan wordt het 2 maal per week trainen, 1 keer werken.
 
Hoeveel denk jij dat een BC van een beroeps schaapsherder in GB werkt? Die haalt het aantal uren van Momo echt niet hoor. Ook geen werkhonden in jouw beleving? Of een politiehond. Hoeveel uren per week wordt die ingezet? Die komt ook niet verder dan Elsa straks. "

Grappig dat je daarover begint want ik ben beroepsschaapsherder geweest met een, in Engeland getrainde, Border Collie. Deze hond en ik waren een super team en ze was iedere dag met mij aan het werk, ze woonde ook bij mij in huis. Dus ja deze hond werkte fulltime net als ik. 

pagina 9 van 9 12 3 4 5 6 7 8 9
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^