Seizoenentopic, verhalen over onze vriendjes vriendinnetjes in het winterseizoen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Goedemorgen allen, voor de werkende , werkze en wees voorzichtig, hier wordt er vanochtend extra gesport en extra gewandeld...voorlopig zijn de meiden aan bet uitbuiken.....      

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

En dan nu het weer........                 WeerberichtNederland Grijs  en regenachtig, veel wind 13 dec. 2017, 2:00 uur - Er is veel bewolking en van tijd tot tijd regent het.                  In het oosten kan vanochtend wat natte sneeuw vallen. Het wordt 3-7 graden.               Vanavond gaat het wat harder regenen.           Komende dagen hebben we regelmatig te maken met buien.               Daarbij is kans op natte sneeuw en hagel.            Daarbij is het ’s middags 4-6 graden. Na het weekend lijkt  zachter te worden.

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

goede morgen allemaal, nou Willemijn van die weervoorspelling wordt ik niet vrolijk. Moet vanochtend nog een rondje werken. Maar eerst de kids naar school en max uitlaten. Vanavond hebben we generale repetitie voor ons kerstoptreden aanstaande vrijdag. Moet nog een paar liedjes uit het hoofd leren maar dat komt ook nog goed.

fijne dag iedereen!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Kan het niet vrolijker maken Janet......je moet het er mee doen, wees voorzichtig vanochtend.....

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

dat klopt we moeten het ermee doen. Wordt weer rustig lopen en uitkijken waar je loopt hier is nog overal blubberzooi.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Goeiemorgen allen! 

Net wakker. Gisteren ipv tot 9, tot 10 gewerkt. Een collega was gisteren morgen al begonnen, dus ze vroeg of ik tot 10 wilde. Natuurlijk wil ik dat.

 

Vandaag lekker vrij. Straks richting m'n zusje om Wilson op te halen. Moet nog boodschappen doen, dat doe ik daar ook maar. Ze woont dicht bij een winkel centrum. 

 

Nog bij mn vader wat hulst knippen. 

Vrijdag avond ga ik met m'n beste vriendin mee kerstbakjes maken met haar familie. Altijd erg gezellig. Maar dan wil ik wel wat meenemen wat eenieder kan gebruiken. 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Wat een hondenweer  Regen en natte sneeuw... 

 

Kwam iemand tegen toen ik richting het park ging die zei het is geen doen.. ik dacht ah kan wel in het gras lopen waar sneeuw ligt want de paden was een ijsbaan. Oke dat ging wel. Maar ik kon Gijs niet los doen omdat er een laagje sneeuw/ijs op de sloten lag (en jullie kennen Gijs en water inmiddels wel).. dus het eerste stuk was ploeteren. Daarna kon hij wel los, huppelt vrolijk door de sneeuw.. ik ploeteren, kijkt hij achterom.. "kom je nog?? waarom duurt het zo lang?" hahahaha 

Nouja het was lekker rustig en Gijs kon de benen even strekken 

 

Ik was helemaal doorweekt. Onderschat hoe nat het was, had een regenbroek aan moeten doen 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Goedemorgen. Wat een rotweer. Ik kreeg net een berichtje van een kennis die ik ooit via een doggydate heb ontmoet, ze vroet of ik mee ging wandelen, ze heeft 2 Flatcoated retrievers. We hebben om 12 u afgesproken en het is voor mij een half uur rijden. Ik hoop dat het tegen die tijd droog is. 

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Morgen allen hier regen geen sneeuw meer hopen dat jullie fijne dag verder hebben 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Drama drama...ik heb toch wel een flinke trauma opgelopen van het ongeluk....   vanochtend lekker gesport, nergens geen last van, dacht dat het goed zou gaan als ik Ogin mee zou nemen naar de blauwe stad......nee dus...heb daar op mijn tanden moeten bijten om twee honderd meter te kunnen lopen, gras lag nog vol sneeuw, maar het asfalt een ijsbaan, toch ben ik doorgelopen, met angst, en de tranen zaten hoog, achterlijk maar kan er niets aan doen...terug naar de auto, ogin er in en een kwartier gewacht om de stres te laten zakken...auto rijden heb ik nergens geen last van...thuis gekomen, ogin afgedroogd en Bams........in de tuin gelaten, het is niet anders....en weer vandaag er niet op uit.....hier sneeuwd het weer en vormd alweer een laagje.....het is om het vriespunt en de nacht heeft het gevroren....blubber is opgevroren en spekglad, mijn hoofd deed er zeer van....nu thuis en benen omhoog, ogin is tevreden, en ach bams legt zich er bij neer.

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Leuke foto's! 

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

" Het grote voordeel van de sneeuw is dat het zo licht blijft. 
Dus ik kreeg het briljante idee om gewoon om iets voor 5en naar het bos te lopen. 
Was heel leuk tot ik op de dijk kwam... 

 
Maar er was werkelijk niemand (heel gek) dus Moh kon heel stuk los. Aan beide kanten breed water dus Moh-proof. Moh deed het zo goed dat ik even overwoog om haar in het bos ook los te laten lopen. Maar toch aan de lijn gedaan, gelukkig. Ongeveer 5 meter later rook ze een spoor en zat meteen in haar hysterische jachtmodus.
 
Bizar mooi om in het donker door het bos te lopen en alles te kunnen zien! 
Maar ben nog steeds koud dus duik even onder de douche nu.  "

 Echt een mooi filmpje met die sneeuw in het donker! 

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Ik snap het wel hoor Willemijn, het is hier ook enorm glad op de stoepen.

Je kunt dan beter even over het gras lopen als dat een optie is en anders nog maar even thuis blijven.

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

" Drama drama...ik heb toch wel een flinke trauma opgelopen van het ongeluk....   vanochtend lekker gesport, nergens geen last van, dacht dat het goed zou gaan als ik Ogin mee zou nemen naar de blauwe stad......nee dus...heb daar op mijn tanden moeten bijten om twee honderd meter te kunnen lopen, gras lag nog vol sneeuw, maar het asfalt een ijsbaan, toch ben ik doorgelopen, met angst, en de tranen zaten hoog, achterlijk maar kan er niets aan doen...terug naar de auto, ogin er in en een kwartier gewacht om de stres te laten zakken...auto rijden heb ik nergens geen last van...thuis gekomen, ogin afgedroogd en Bams........in de tuin gelaten, het is niet anders....en weer vandaag er niet op uit.....hier sneeuwd het weer en vormd alweer een laagje.....het is om het vriespunt en de nacht heeft het gevroren....blubber is opgevroren en spekglad, mijn hoofd deed er zeer van....nu thuis en benen omhoog, ogin is tevreden, en ach bams legt zich er bij neer. "

 Normaal hoor Willemijn doe kalm aan  

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

Willemijn heel begrijpelijk jou angst. Maak je daar niet zo druk om doe met dit weer rustig aan.

vandaag was het werken vermoeiend die wijk waar ik moest lopen was spek glad. Dan loop zo stijf merk nu al dat ik spierpijn krijg in de benen. En dan heb ik schoenen met een goed profiel onder.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Heel goed Willemijn. Pas echt op.  Blijf gewoon lekker veilig binnen. De honden kunnen dat prima een paar dagen hendelen.  Mijn moeder mag van mij nu ook absoluut niet naar buiten met Shadow. Veelste gevaarlijk. Ze loopt met een rollator en dan een hond van 40 kilo dus dat is ook onverantwoord.  Ik haal dat wel weer in met Shadow. En die vind het ook prima om wat minder te doen een paar dagen.

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

dat is het fijne aan ons hondjes die doen niet moeilijk als het ff niet meevalt. Volgens mijn snappen ze dat heel goed. Ik merk het bij max ook. Hij vind de dagen waar ik werk het ook niet erg als we niet zo veel gaan wandelen en merkt heel goed wanneer vrouwtje moe is...dat kan ik van mijn kinderen helaas niet zeggen. Die blijven aan de gang met mama dit en mama dat.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Hier ook nog niet ver gelopen met Vigo,net de overkant van de straat.

Niet te lopen.

 

Nog even en we zijn weer mobiel,het regent heel veel,hebben we nodig om de gladheid weg te krijgen.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Vanmorgen een sollicitatiegesprek gehad. Gisteren was dochterlief met Elsa in mijn auto naar de heide geweest om te wandelen.

 

Heeft ze de auto vooruit ingeparkeerd... dat is bij normale weersomstandigheden al lastig uitrijden hier, maar nu kon ik de auto bijna niet inkomen... plassen van smeltwater en regen van 20 cm diep bij de voorportieren (en dat weet ze).. en dan glijdend en glibberend proberen uit te rijden met voorwielaandrijving.... En dan nog geluk gehad dat de handrem die ik er niet op wil hebben, wat ze weet maar toch er op gezet, niet was vastgevroren...

 

Schatten van dochters maar soms...

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Wij hebben heerlijk een uur gewandeld, langer kon niet aangezien 1 van de Flatcoates 7 maanden is, en ze constant aan het rennen waren. De jongste en Kahlúa bleven maar spelen, zo leuk. Het heeft de hele tijd geregend dus we zijn wel nat nu.   

Nu gaan we kijken of we nog ergens een mooie kerstboom kunnen kopen. 

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Vanmorgen een sollicitatiegesprek gehad. Gisteren was dochterlief met Elsa in mijn auto naar de heide geweest om te wandelen.
 
Heeft ze de auto vooruit ingeparkeerd... dat is bij normale weersomstandigheden al lastig uitrijden hier, maar nu kon ik de auto bijna niet inkomen... plassen van smeltwater en regen van 20 cm diep bij de voorportieren (en dat weet ze).. en dan glijdend en glibberend proberen uit te rijden met voorwielaandrijving.... En dan nog geluk gehad dat de handrem die ik er niet op wil hebben, wat ze weet maar toch er op gezet, niet was vastgevroren...
 
Schatten van dochters maar soms... "

 Oooooo dochters Liz,   Ze denken er niet over na, bij een kop thee even aankaarten...enne had je je laarzen aan ?     Ik heb en automaat, altijd de handrem erop, anders rijdt die weg....

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

" Drama drama...ik heb toch wel een flinke trauma opgelopen van het ongeluk....   vanochtend lekker gesport, nergens geen last van, dacht dat het goed zou gaan als ik Ogin mee zou nemen naar de blauwe stad......nee dus...heb daar op mijn tanden moeten bijten om twee honderd meter te kunnen lopen, gras lag nog vol sneeuw, maar het asfalt een ijsbaan, toch ben ik doorgelopen, met angst, en de tranen zaten hoog, achterlijk maar kan er niets aan doen...terug naar de auto, ogin er in en een kwartier gewacht om de stres te laten zakken...auto rijden heb ik nergens geen last van...thuis gekomen, ogin afgedroogd en Bams........in de tuin gelaten, het is niet anders....en weer vandaag er niet op uit.....hier sneeuwd het weer en vormd alweer een laagje.....het is om het vriespunt en de nacht heeft het gevroren....blubber is opgevroren en spekglad, mijn hoofd deed er zeer van....nu thuis en benen omhoog, ogin is tevreden, en ach bams legt zich er bij neer. "

 



Joh, volgende keer bij sneeuw niet gaan lopen, wat doe je jezelf aan, het hoeft niet, jij hebt een prachtige grote tuin waar de honden zich prima kunnen uitleven, en het is maar voor een enkele keer. Ze komen niets tekort.

honden page profiel Maaike en Joep, Lizzy, Bam en HarryMaaike en Joep, Lizzy, Bam en Harry 3 doggies

honden foto van Maaike en Joep, Lizzy, Bam en Harry

Hier is het gewoon nat... vanaf een uur of twee zou het moeten opklaren. Volgens de buienradar die mij al vaak van een afstandje heeft zitten uitlachen toen ik verzopen in een bui stond die niet op de buienradar voor komt. 

 

Lizzy is winterklaar. Net terug van de kapper. Er zat gewoon een hondje onder al dat haar!

 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Wat lastig Willemijn, maar je angst is begrijpelijk, het is ook niet niks na wat je hebt meegemaakt. Je honden overleven wat minder beweging wel, je moet nu aan jezelf denken. 

 

Hahah Liz. Gelukkig ben je toch de auto ingekomen. Hier ook nooit de handrem erop, die vriest inderdaad vast. Hoe ging je sollicitatie gesprek?

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Hier is het gewoon nat... vanaf een uur of twee zou het moeten opklaren. Volgens de buienradar die mij al vaak van een afstandje heeft zitten uitlachen toen ik verzopen in een bui stond die niet op de buienradar voor komt. 
 
Lizzy is winterklaar. Net terug van de kapper. Er zat gewoon een hondje onder al dat haar!


  "

 ooh wat schattig, En wat een ander gezicht! Ik vond dat lange toch leuker, maar ik snap dat het echt niet praktisch is met haar haha. 

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Willemijn kan je geen schoenen met spikes aantrekken?

Dan heb je grip bij het lopen, heel vervelend als je zo moet gaan

 

Pascale prachtige foto!

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

" Hier is het gewoon nat... vanaf een uur of twee zou het moeten opklaren. Volgens de buienradar die mij al vaak van een afstandje heeft zitten uitlachen toen ik verzopen in een bui stond die niet op de buienradar voor komt. 
 
Lizzy is winterklaar. Net terug van de kapper. Er zat gewoon een hondje onder al dat haar!


  "

 Aw wat lief!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wij hebben heerlijk een uur gewandeld, langer kon niet aangezien 1 van de Flatcoates 7 maanden is, en ze constant aan het rennen waren. De jongste en Kahlúa bleven maar spelen, zo leuk. Het heeft de hele tijd geregend dus we zijn wel nat nu.   
Nu gaan we kijken of we nog ergens een mooie kerstboom kunnen kopen. 
  "

 Lieve foto...hoewel het er op lijkt dat Kahlua even fluisterd van......zoooo genoeg hoor, hahahaha

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

"  Lieve foto...hoewel het er op lijkt dat Kahlua even fluisterd van......zoooo genoeg hoor, hahahaha "

 Haha, Nee hoor, dat is niet het geval. Aan de andere kant staat het baasje van de flatcoates met een koekje, dáár kijkt Kahlúa naar :D   zij was juist degene die constant wilde spelen met de andere 2 en ze steeds opzocht. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Helemaal waar Grietje...nergens voor nodig, ze zijn zeker Bams rustig en hoeven niet zo nodig, Ogin is er uit geweest, ook die is tevreden, en ligt er een berg sneeuw zonder gladheid, dan ga ik er gewoon op uit......

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^