Seborroe/keratinisatiestoornis

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Een homeopaat is geen holist, (al heb ik in mijn omgeving oa mijn zusje dat van impetigo afgeholpen is, wat niet mogelijk zou zijn, door een homeopaat), ik denk dat je dan te beperkt blijft.

 

Het best is iemand die afsgestudeerd chiropracter (zenuwstelsel) is, en weet van tcg, (traditionele chinese geneeskunde), daarbij kennis van medisch biomagnetisme . Die richting zou je naar mijn mening moeten zoeken.

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Ik woon in België, regio oost en west Vlaanderen zijn mogelijk, ik kan me wel verplaatsen.  danku allemaal voor de tips en de hulp trouwens

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Een homeopaat is geen holist, (al heb ik in mijn omgeving oa mijn zusje dat van impetigo afgeholpen is, wat niet mogelijk zou zijn, door een homeopaat), ik denk dat je dan te beperkt blijft.
 
Het best is iemand die afsgestudeerd chiropracter (zenuwstelsel) is, en weet van tcg, (traditionele chinese geneeskunde), daarbij kennis van medisch biomagnetisme . Die richting zou je naar mijn mening moeten zoeken. "

 Ja ben ik met Dobry eens, de Chinese leer weet zoveel over voeding, wie weet kan je het alleen maar met verkoelende diersoorten oplossen.

En Og ja, Dobry zij dat je de visolie moet vervangen met krill, daar ben ik het helemaal mee eens ook.

Goh wat zijn we het weer eens

Als je een holist vind die acupuntuur ook doet, kan ik je aanraden, Faro gaat elke maand nu, en heeft daar heel veel aan, en Chinese kruiden en voeding aanpassingen.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

"  Ja ben ik met Dobry eens, de Chinese leer weet zoveel over voeding, wie weet kan je het alleen maar met verkoelende diersoorten oplossen.
En Og ja, Dobry zij dat je de visolie moet vervangen met krill, daar ben ik het helemaal mee eens ook.
Goh wat zijn we het weer eens
Als je een holist vind die acupuntuur ook doet, kan ik je aanraden, Faro gaat elke maand nu, en heeft daar heel veel aan, en Chinese kruiden en voeding aanpassingen. "

 goh ja wat zijn we het eens haha

 

acupunctuur is eigenlijk al niet meer alternatief, maar komt oorspronkelijk wel uit de traditionele chinese geneeskunde.

 

Ik heb eigenlijk geen idee of zulke holisten ook in Belgie bestaan? ....

 

Anders zou je misschien naar Den Hoek kunnen bellen en vragen of zij een praktijk die net zo werkt bij je in de buurt weten?

https://www.holistischdierenarts.nl/

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Piepen na narcose
^