Stafford / goldenretriever puppys

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RobRob

honden foto van Rob

Tuurlijk heeft TS zijn beginpost verwijdert, zou ik ook doen als ik nietsvermoedend een berichtje zou achterlaten op een voor mij onbekend forum niet wetende welke reacties hij kan verwachten. Kunt toch niet verwachten dat hij actief blijft meedoen terwijl iedereen hem de huid vol scheld? Vind sommige reacties wel heel erg overdreven. Alsof de beste man een zwaar misdrijf heeft gepleegd.

Zou ik hier een hond van willen? Absoluut niet, ik wil geen kruising van, maar ook geen Stafford en al helemaal geen Golden retriever.

Ik heb eigenlijk minder een probleem met deze topic starter die waarschijnlijk een keer een pretnestje wilde hebben maar misschien wel heel goed voor zijn honden is. Als ie echt veel geld zou willen gaan verdienen had ie het beste onverantwoord met chihuahuas of pomeriaantjes kunnen gaan fokken.

Vind broodfokkers uit het Oostblok vele malen erger en ook de zogenaamde verantwoorde fokkers die wel bewust een kruising creëren of door blijven fokken met totaal verziekte en verpestte rassen.  

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Het punt met dit soort pups, is dat ze in een hele hoop gevallen aan mensen meegegeven worden (voor een paar honderd euro nog wel) die helemaal niet geschikt zijn. Juist door dat soort ondoordachte, lompe kruisingen zitten er nu heel veel probleemhonden tussen en komen er wetten aan waar we waarschijnlijk niet gelukkig van gaan worden. Mensen moeten eens nadenken voordat ze hun intacte reu bij hun loopse teef laten lopen. Scheelt een hoop gezeik. 

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

"  Punt is natuurlijk dat het zowel voor een reu als een teef niet goed is om te vroeg te castreren. Als teefeigenaar loop je dus altijd minimaal 1 loopsheid een risico op een ongewenste dekking. Meestal gebeurt dat dan door de reu van een eigenaar die zijn reu intact wil laten zonder er mee te fokken. De ervaring leert dat de meeste (niet alle) reu eigenaren dat maar het probleem van de teef eigenaar vinden. Sommigen vinden het zelfs dolkomisch als een teef eigenaar zich tevergeefs in de gekste bochten wringt om de reu van hun teef af te houden.
 
Om nog maar te zwijgen over de reu eigenaren die zich dan beklagen over de aanwezigheid van een loops teefje die onrust veroorzaakt bij hun reu.
 
Misschien off topic bij dit nestje maar de TS is toch al weg. "

 Inderdaad, 

Is een typische mentaliteit onder heel veel reu-bezitters (vooral mannen).

Raken compleet gechoqueerd als je aanhaalt dat het misschien beter zou zijn om hun reu te castreren.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Het openingsbericht is door de TS verwijderd.

Bovendien is het niet toegestaan om pups aan te bieden en is HondenPage een voorstander van verantwoord fokken. Dit topic gaat dan ook op slot.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Pink
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^