Piepen/blaffen bij het eerste geluid 's morgens

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TessTess

Hallo, ik heb een vraag.

wij hebben een 4- jaar oude labrador teef, ze is erg lief en al vanaf pup bij ons.

Het enige probleem is dat ze 's morgens zodra ze iets hoort begint te piepen en licht begint te blaffen. Alsof dan haar dag moet beginnen, we hebben al verschillende dingen geprobeerd, negeren, eerder voordat ze begint opstaan en belonen, haar terug sturen in de bench ( die staat open, maar ze ligt er zo graag is, dus we gebruiken hem als mand), maar tot nu toe geen resultaat. 

Heeft iemand misschien een ander idee? 

Wij staan niet laat op 7.00 uur op werkdagen, maar als iemand naar het toilet moet om 6.00 uur (of eerder) doet ze het ook..wij vinden het vervelend, maar mijn schoonouders en oom passen op onze hond als we er niet zijn, dat betekend dat ze daar soms al om 5.00 uur begint????

 

wij horen het graag,

groeten Tess

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Al eens geprobeerd om haar uit te laten en dan weer terug op de plaats? Jullie daarna verder slapen?

 

Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat ze d'r slaap uit heeft en dat er maar weer eens actie moet komen, 't is wel een labrador hihi.

 

Wat doen jullie over de hele dag met haar?

honden page profiel TessTess

Mijn oom heeft dat wel gedaan. Uitlaten en terug, maar ik ben bang dat ze daaraan gaat wennen en vervolgens steeds vroeger gaat komen.. overdag met 2 tiener kinderen veel vertier, spelen wandelen etc, dus genoeg beweging en aandacht. Alleen is ze niet vaak. Als wij werken gaat ze naar mijn schoonouders. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ze zal er niet echt aan gaan wennen. Misschien moet ze toch wel nodig haar behoefte doen. Ik zou t eens een paar weken proberen en dan rustig aan met een kwartier of half uur afbouwen. 

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

Misschien moet ze inderdaad wel plassen, sommige honden hebben mer moeite om het lang op te houden dan anderen. Hoe laat is jullie laatste ronde voor het slapen gaan? Is haar blaas in orde? Hebben jullie daar al eens naar laten kijken?

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Ik zou haar eens filmen als ze alleen is en 's nachts. Misschien vind ze het niet echt fijn alleen te zijn en is gewoon super blij iemand te horen.

Labradors, zijn echt gezelschaps honden. 

 

Je zou een gevulde kong kunnen geven, of een lekker kauw bot en dan weer naar boven gaan.

 

honden page profiel TessTess

Dank jullie wel voor de tips, wij gaan het e.e.a. Proberen.

Volgende forumvraag: Teckel bijt bezoek
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^