Andere brok

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel wilma bastings wilma bastings

honden foto van wilma bastings

Kan iemand mij misschien helpen mijn reu is erg gevoelig op zijn huid.En nu wil ik graag advies wat een goede brok is bij gevoeligheid van de huid.Kvv heb ik al verschillende geprobeerd maar hij vind er niets aan.Maar de brok moet echt goed zijn voor zijn huid ik zat te denken aan hills prescription maar weet niet of deze goed is dus graag jullie advies.

honden page profiel CodyCody

honden foto van Cody

Mijn pup stond op Hills Prescription vanuit het nest maar die had daar 7x per dag diarree van. Veel honden kunnen niet tegen granen en gluten maar ook kip, rund ed. Je zult moeten uitvinden waar je hond slecht op reageert. Ik had mijn pup overgezet naar de Royal Canin en hij deed het daar sindsdien goed op. Echter zit dat vol met granen. Ben recent over naar een krokante vleesbrok (Renske). Kan daar nog niks over zeggen. Wat betreft de stoommaaltijden van Renske...dat is prima te voeren naast goede brok. Ik zag dat mijn hond bij 50 gram gestoomd vlees percdag al heel anders in zijn vacht kwam en begon te glimmen als een spiegel. De ontlasting werd ook nog beter dan met alleen brok. Ik kreeg gisteren ook een tip over Veendrenkstof....heb daar inmiddels eea over gelezen. Misschien is dat wat om er bij te geven?

 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Ik denk dat je uit moet zoeken waar je hond gevoelig voor is. Gevoelig op de huid kan door van alles komen. Het makkelijkst is om eerst te beginnen bij het zoeken van een brok zonder granen.

Volgende forumvraag: honden voer!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^