Leonbergers gezocht van nest uit Montfoort (Limburg)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marije Marije

Ik ben op zoek naar nestgenoten van onze leonberger Mio geb. 10-4-2010 bij een fokker in Montfoort (Limburg) onze mio is helaas maar 7,5 geworden met de nodige kwaaltjes en hoge dierenarts kosten. Nu wil ik weten of andere honden bij die fokker vandaan ook zoveel klachten hadden of dat wij gewoon heel veel pech hebben gehad qua gezondheid want zijn karakter was meer dan goed en lief. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Even de zoekfunctie gebruiken het loepje rechtsboven aan de pagina. Misschien kan je dat verder helpen.

 

honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Jullie zouden ook een oproepje kunnen plaatsen op Leonberger groepen op Facebook.
Helaas zijn er wat ik wel begrepen heb wat problemen met de Leonberger en worden ze niet meer zo oud. Hoor die leeftijd helaas ook wel vaker :-( Ik spreek nog wel eens mensen die daarom komen kijken bij mijn ras.

Verder een tip. Ik weet niet wat de problemen waren. Op de site van de Raad van beheer is ook e.e.a. terug te vinden. Zoals officiële stamboomnamen van nestgenoten. Bij sommige honden zul je verder kunnen klikken voor uitslagen van heupen en ogen als die er in staan. Zoek daarvoor bij stambomen online.

honden page profiel Marije Marije

Thanx ik ga eens kijken 

Volgende forumvraag: Kantoorhond: Welk ras?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^