Seizoenentopic......volop herfst.....verhalen van onze vriendjes vriendinnetjes , wat doen ze zoal in het jaargetij de herfst.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

"  Gek he, maar dit lees ik heel graag, hond plezier buiten en dan het niet erg vinden  dat Sadi onder de modder zit.....bij mij hebben ze kaplaarzen aangehad, gelukkig droge poten.... "

 Ik spoel wel haar poten voor ze binnen gaat maar ik kan er zo van genieten! 

Sadi is altijd echt zo ontzettend happy daar word je zelf ook happy van hahahaha 

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Goede morgen allen hier érg regen terug FYN dag verder allen 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Mijn meiden vinden regen niet erg...niet een poot buiten plassen poepen en wie het eerst thuis is, zou ik weleens willen hoor, hahahaha....

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Wij zijn er ook weer bij.

Het regent hier op het moment en er is al behoorlijk wat gevallen. Straks komt mijn kleindochter hier spelen. Ze vind het jammer dat ik niet meer oppas en wil vandaag net als eerst een dagje hier zijn. Jammer van het weer, naar de speeltuin gaan zal er vandaag niet inzitten. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Lenka speelt ook weer mee

honden page profiel Yasmine & Qayo Yasmine & Qayo 3 doggies

Ik en Qayo doen ook graag mee. Tis altijd zo leuk om jullie verhalen te lezen. 

honden page profiel Elianne | Bailey & Nova Elianne | Bailey & Nova 3 doggies

honden foto van Elianne | Bailey & Nova

"  Tips....straks even lekker luchten, wanneer de hond droog is is de geur snel weer weg...........   gebruik een goede zeem als je hond nat is, des te eerder is je hond droog. "

Het luchten doe ik al de hele dag door, maar die zeem is inderdaad ook een hele goeie! Thanks, dat wordt straks nog even naar het centrum.

Goeiemorgen verder allemaal! De eerste ronde weer gehad hier (lees: plasje, poepje en rechtsomkeert naar binnen rennen). Meneer heeft zijn eten al naar binnen en heeft een uur liggen ronken. Hoe erg ik me eraan irriteer bij mensen, zo geniet ik ervan bij Bailey.  Helaas nog 2 dagen vakantie en dan begint het werkleven weer.. 



Fijne dag, pootje van Bailey.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Oooooh Gijs die is verliefd.... ondanks zijn castratie kan ik merken dat er een loopse teef is nu 

Hij wil per se de ene kant op vanaf ons huis.... daarna staat hij open voor suggesties van mij 

en bij thuiskomt gaat hij op zijn kussen rijden  

Dan doet hij anders nooit maar eens in de zoveel tijd is het weer raak, haha 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Marga...Pierke...Yasmine....we kijken weer uit naar jullie verhalen van jullie vriendjes...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

 Badjasje aan ? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Oooooh Gijs die is verliefd.... ondanks zijn castratie kan ik merken dat er een loopse teef is nu 
Hij wil per se de ene kant op vanaf ons huis.... daarna staat hij open voor suggesties van mij 
en bij thuiskomt gaat hij op zijn kussen rijden  
Dan doet hij anders nooit maar eens in de zoveel tijd is het weer raak, haha  "

 Dat doet hij anders nooit, uhhh Gijs is toch gecastreerd ? Lol.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Luchten, ja dat dacht ik ook vanochtend, vroeg de ramen oprn, enne, net mijn zusje naar ikea geweest...gezellig ontbeten, we hebben beiden een half uur te rijden....een aardige mijnheer kwam ons even verblijden met een praatje en een...kop koffie...alleen maar aardig...kom ik thuis, raam vergeten, regen binnen, nou ja moest toch nog dweilen, hahahaha, wel lekker fris nu.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

"  Dat doet hij anders nooit, uhhh Gijs is toch gecastreerd ? Lol. "

 Ja moet je nagaan hoe van slag hij was vóor de castratie 

Nu blijft het bij zijn neus (of iets anders...) achter na lopen en 1x op een kussen rijden. Als ik hem nu betrapt en nee zeg dan stop hij er ook mee 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Hier droog en we hebben een uur gewandeld. Zijn net thuis. Ik pakte even haar halsband om op te meten en madam staat al weer te springen omdat ze denkt dat we weer gaan wandelen. Aahh zielig...nee Shadow nog even wachten. 

Vanmiddag zou ik gaan wandelen met een leuke gast en met Shadow en dan ergens wat drinken. Gaat helaas niet door want zijn opa is opgenomen na een val in het ziekenhuis. Morgen is het mooi weer en gaan we een dagje naar Tholen. 

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Vanmorgen om 8 uur maakte Kahlúa me wakker. Dus ik half in mn naakie naar beneden, voordeur open half verscholen achter de voordeur om haar te laten plassen, stonden ook nog nn 2 buren buiten die vriendelijk gedag zeiden, en meteen weer naar boven. Kahlúa bleef echter maar wakker, kwam met vanalles aanzetten. Dus toen maar opgestaan voor de echt, met een drukke Kahlúa aan de fiets naar het veld, met de bal, dus ik de bal gooien, kijkt ze me aan, laat de bal liggen, en loopt weer naar de fiets, klaar om naar huis te gaan.. nu zijn we thuis, en is ze alleen maar druk aan het spelen.. daar ben ik dus mn bed voor uitgestapt. 

 

Vanmiddag hebben we een bruiloft van de overburen, en vanavond van 8 tot 1 het feest, ik heb gezegd dat ik wel de BOB wil zijn, maar daar heb ik nu al spijt van haha. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Fles citroen die vol was, laten vallen, ruikt nou wel erg fris....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ja moet je nagaan hoe van slag hij was vóor de castratie 
Nu blijft het bij zijn neus (of iets anders...) achter na lopen en 1x op een kussen rijden. Als ik hem nu betrapt en nee zeg dan stop hij er ook mee  "

 Stiekum even laten gaan, houdt tie vanzelf op.....prikkel weg.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

"  Stiekum even laten gaan, houdt tie vanzelf op.....prikkel weg. "

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Vanmorgen om 8 uur maakte Kahlúa me wakker. Dus ik half in mn naakie naar beneden, voordeur open half verscholen achter de voordeur om haar te laten plassen, stonden ook nog nn 2 buren buiten die vriendelijk gedag zeiden, en meteen weer naar boven. Kahlúa bleef echter maar wakker, kwam met vanalles aanzetten. Dus toen maar opgestaan voor de echt, met een drukke Kahlúa aan de fiets naar het veld, met de bal, dus ik de bal gooien, kijkt ze me aan, laat de bal liggen, en loopt weer naar de fiets, klaar om naar huis te gaan.. nu zijn we thuis, en is ze alleen maar druk aan het spelen.. daar ben ik dus mn bed voor uitgestapt. 
 
Vanmiddag hebben we een bruiloft van de overburen, en vanavond van 8 tot 1 het feest, ik heb gezegd dat ik wel de BOB wil zijn, maar daar heb ik nu al spijt van haha.  "

 Ooooo onzederlijk gedrag....zeg het voort...je woont toch in een dorp hahahaha.....ik woon in een dorp, een echte rotterdammer ben ik, woonde er nog maar pas en Bams was een maand of 8 .....kwam thuis van de sport....Bams enthousiast, lijnde haar aan en....liep langs het winschotendiep en opeens had Bams mij om mijn middel vast, kon nog gelukkig net een lantaarnpaal pakken en.......Bams wippen...ik ben niet van het corrigeren dan, gewacht tot het klaar was, en daar gingen we weer, nu alert natuurlijk, en een grijnzende Bams naast me...maar.......een dorp he.... heb je het al gehoord ? Die Hollander...van een paar straten ver...die hond, oversext...     en ik van niets bewust, liep de volgende dagen iedereen vriendelijk gedag te zeggen.....bij de dierenwinkel werd ik even aangesproken...    vergeet ik nimmer meer, een oversexte hond,    

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"   "

 Geweldig toch....heb ik ook gedaan, maar een dorp he...hahahahaha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Het is rot weer......en ben lekker aan het schoonmaken, tv aan en tv 1 ...en ik zing lekker mee, gaat het schoonmaken vanzelf.....

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

"  Ooooo onzederlijk gedrag....zeg het voort...je woont toch in een dorp hahahaha.....ik woon in een dorp, een echte rotterdammer ben ik, woonde er nog maar pas en Bams was een maand of 8 .....kwam thuis van de sport....Bams enthousiast, lijnde haar aan en....liep langs het winschotendiep en opeens had Bams mij om mijn middel vast, kon nog gelukkig net een lantaarnpaal pakken en.......Bams wippen...ik ben niet van het corrigeren dan, gewacht tot het klaar was, en daar gingen we weer, nu alert natuurlijk, en een grijnzende Bams naast me...maar.......een dorp he.... heb je het al gehoord ? Die Hollander...van een paar straten ver...die hond, oversext...     en ik van niets bewust, liep de volgende dagen iedereen vriendelijk gedag te zeggen.....bij de dierenwinkel werd ik even aangesproken...    vergeet ik nimmer meer, een oversexte hond,     "

 Hahaha geweldig!!   Ja ik woon nu in een dorp, wel een groot dorp! Maar ik ken het wel hoor, iedereen weet overal van. Onze 'buren'  straat verder laatst ook, jeetje, wat sliep jij laat, om 2 uur was het licht in je slaapkamer nog aan.. ze weten alles, zien (helaas) alles haha, nu zijn zij wel extreem in alles in de gaten houden, vertelde ne zelfs een paar jaar geleden dat ik mn gordijnen moest dichtdoen tijdens het omkleden (schaam)   maar WIE kijkt er nou helemaal omhoog naar iemands kamer, er staat ook nog eens een grote boom voor mn raam, dus er moet dan wel echt goed gekeken worden. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hihi....een dorp he, moest ik ook aan wennen hoor, ze weten alles van je...heeeeel sociaal, hahahaha.......    verbrijzelde arm, was geopereerd  en zat in het gips....moest ik op de sportschool horen dat ik de ramen aan het zemen was...op zondag...hahahaha.....heb wel gezegd, je had toch ook even kunnen helpen....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Whaaa, netjes hoor dat ze je inlichten dat de gordijnen dicht moeten als je je omkleed.....dat waren natuurlijk de vrouwen van de mannen om ze te behoeden van gluren.....

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Oh oh Gijs haha. Kaylo doet dat ook wel eens... en die is 4 jaar geleden gecastreerd

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Vandaag van 6:00 -12:15 gewerkt.

Ennuuh.. aan t weer te zien, ga ik zo een dutje doen. Na mijn pizza 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Wij zijn een uurtje naar het bos geweest. Heb de bal meegenomen om op het veld een paar keer te gooien. Veel langer vind ze dat niet leuk. Hier is het warm met de zon. Het is helemaal open getrokken. Maar daarachter komen al weer buien. Maar wel heerlijk in het zonnetje gelopen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Oh oh Gijs haha. Kaylo doet dat ook wel eens... en die is 4 jaar geleden gecastreerd "

 Oeps.....Kaylo ook al ? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Vandaag van 6:00 -12:15 gewerkt.
Ennuuh.. aan t weer te zien, ga ik zo een dutje doen. Na mijn pizza  "

 Neeeeee, slaap je vannacht niet, op de dag slapen is voor oudjes...lekker filmpje kijken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wij zijn ook nog even weggeweest...en ook even droog, nu mooi binnen en de regen komt alweer uit de lucht vallen...

Volgende forumvraag: Welke nagelslijper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^