Welke sport

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Hier doen we ook breitensport. Daar hoef je echt geen superconditie voor te hebben hoor :) Ik ben het juist gaan doen omdat onze hond al wat ouder is en ik een blesssure had waardoor we zijn gestopt met agility. Het is een stuk makkelijker en minder inspannend. De eerste paar lessen vond ik wel heel saai als je behendigheid gewend bent. Het is een stuk makkelijker. Maar de hond heeft lol en daar ging het om. Inmiddels zijn we verder en zit er toch wel wat uitdaging in. Maar het is niet echt de moeilijkste sport zeg maar. Ik zeg altijd maar het is agility voor kneusjes. En dat zijn wij (zij oud en ik versleten) inmiddels een beetje. Ik weet niet precies wat iets voor jou is. Je wil geen kunstjes maar noemt vervolgens wel kunstjes. Je wilt actief maar rennen of fietsen vind je dan weer saai. Lastig om daar iets bij te zoeken. Ik heb een tijdje doggy bootcamp gedaan, rennen met allerlei opdrachten door het bos. Maar dat geven ze helaas niet meer. Was wel super leuk en past denk ik wel bij wat je zoekt.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

" Canicross, jachttraining, flyball, speuren, detectie werk, behendigheid, bikejoring?
 
Eigenlijk zoek je een combinatie van dit alles, zodat je hond heel divers, sportief en fanatiek bezig is en tegelijkertijd er aandacht wordt besteed aan gehoorzaamheid en een stukje beheersing. 
 
Ik weet zo eigenlijk geen sport wat een combinatie is van deze dingen.
Misschien kun je één sport eruit halen wat je het meest aantrekt.
En daar helemaal op richten.
De andere dingen die je hond ook leuk vindt, dit samen met de hond doen in je vrije tijd.
 
Of per seizoen wisselen?
Bijvoorbeeld zomers behendigheid, dit heeft bijna altijd een winterstop.
En 's winters iets anders gaan doen.
 
 
 
 
 
 
 
 
  "

 Het is net in de winter dat wij Agility goed door trainen. Ik train meer in de winter dan zomer 

Gast (Gast)

En het KNPV basiszoekhonden programma?

 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^