Sam's field hondenbrokken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Celine (Gast)

hoi allemaal!  Ik heb een vraag over de hondenbrokken van sam's field... onze hond Nola (shih tzu maltezer) heeft vanuit de fokker pedigree brokken mee gekregen . Dit ging toen ze puppy was prima maar nu ze is overgestapt naar de adult pedigree brokken wordt dit wat minder.. Nola heeft moeite met het weg krijgen van de ontzettende grote brokken en ik heb ook het idee dat ze het niet super lekker vindt.. nu willen we graag overstappen naar een ander merk en heb me bij de dieren winkel sam's field aan laten praten maar toen ik thuis kwam en nog eens onderzoek deed op internet kwam ik er achter dat er erg weinig over te vinden valt.. nu was mijn vraag heeft iemand ervaring met Sam's field en kan mijn vertellen of ik hier goed aan heb gedaan? 

Anoniem (Gast)

" hoi allemaal! 
Ik heb een vraag over de hondenbrokken van sam's field...
onze hond Nola (shih tzu maltezer) heeft vanuit de fokker pedigree brokken mee gekregen . Dit ging toen ze puppy was prima maar nu ze is overgestapt naar de adult pedigree brokken wordt dit wat minder.. Nola heeft moeite met het weg krijgen van de ontzettende grote brokken en ik heb ook het idee dat ze het niet super lekker vindt.. nu willen we graag overstappen naar een ander merk en heb me bij de dieren winkel sam's field aan laten praten maar toen ik thuis kwam en nog eens onderzoek deed op internet kwam ik er achter dat er erg weinig over te vinden valt.. nu was mijn vraag heeft iemand ervaring met Sam's field en kan mijn vertellen of ik hier goed aan heb gedaan?  "Alvast bedankt!"

 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Het is zeker  beter dan Pedigree.

Pedigree is sowieso slecht voer, daar zit ongeveer 4% vlees in, de rest zijn granen, andere vul middelen en toevoegingen.

 

 

 

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Bijna alles is beter dan pedigree.. 

Celine (Gast)

Dat geloof ik graag! Alleen al dat de brokken van pedigree kleurtjes hebben en veel zout bevatten stond me tegen!

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Ik heb een keer een probeer zakje gekregen. Ik merk aan joy na 1 voerbeurt of ze er goed op doet of niet. Ontlasting was super, ook leek ze meer te glimmen. Heb het 1 dag gegeven, zoveel was het probeer zakje. Maar vond het toen te duur om hele zakken te kopen. Vind het zeker een goed merk maar niet verder in verdiept.

 

Zou wel de graanvrije versie nemen. Vind ik toch wat meer vlees in zitten. Anders heb je voor goedkoper veel betere brokken! (Eerste oogopslag)

 

Samenstelling;

Gewicht: 13 kg. Smaak: Vlees. Kip (47%). aardappel. gevogeltevet (geconserveerd met gemengde tocoferolen. een bron van vitamine E) 9%. gedroogde appels 6% (een bron van fructo-oligosachariden). biergist (een bron van mannan-oligosachariden). lever 3%. zalmolie. yucca schidigera extract. wortelen. probiotica.

Volgende forumvraag: Sam's field hondenbrokken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^