Trots baasje! (Let op, bevat foto's met wild!!)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

"  Meen je dat nu Monique 
Als ik in het bos jagers tegenkom, heb ik altijd zin om ook te beginnen jagen....maar niet op het wild. "

 Jagen op mensen is wel verantwoord maar op dieren niet...? hmm

honden page profiel PierkePierke

honden foto van Pierke

" Die van mij krijgen rauwe eieren gewoon zo in hun voerbak, dus ik ga het ook maar niet uitproberen. Hahaha. Al lijkt het mij wel een geniale oefening om een keer te doen!
Moet je na gaan hoe zacht die trainer en hond wel niet moeten zijn. ;-) Hihi. "

 Lenka krijgt haar rauwe ei in de keuken in haar bek en gaat dan met haar ei in haar bek de tuin in naar het gras 50 tig meter verder om het dan daar kapot te bijten en op te eten.  Je bent welkom om Lenka haar ei te geven.

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

"  Lenka krijgt haar rauwe ei in de keuken in haar bek en gaat dan met haar ei in haar bek de tuin in naar het gras 50 tig meter verder om het dan daar kapot te bijten en op te eten.  Je bent welkom om Lenka haar ei te geven. "

 Haha, dat doet Kahlúa ook, ze kan minuten lang met een rauw ei in dr mocht lopen, om er vervolgens, als ze een goed plekje heeft gevonden, er een klein gaatje in te bijten en dan als het binnenste eruit te slurpen 

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker

honden foto van laura   Diva&Nova

"  Lenka krijgt haar rauwe ei in de keuken in haar bek en gaat dan met haar ei in haar bek de tuin in naar het gras 50 tig meter verder om het dan daar kapot te bijten en op te eten.  Je bent welkom om Lenka haar ei te geven. "

 Haha diva ook!

Echt labrador eigen dus

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

" Het is altijd goed om hier over in gesprek te blijven! :-) Ik hoor van alle kanten verschillende verhalen en vind het daardoor moeilijk om er een mening over te vormen. Er zijn zoveel voor- en nadelen, dat het niet zo zwart/wit is.
Soms hoef je ergens ook geen mening over te hebben denk ik dan, het zal toch niets veranderen. De jacht is onderdeel van ons natuurbehoud en dat zal echt niet meer verdwijnen. Wel zal het steeds meer aan banden gelegd worden!
Zo zag ik laatst in een Facebookgroep waar ik lid van ben (ivm de hondjes) voorbij komen dat het gebruik van lokgeluiden sinds kort verboden is. Ook heb je natuurlijk bepaalde seizoenen (nu is het seizoen op de eend net geopend) en mogen ze maar beperkt schieten.
 
Jacht en jachthonden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarom denk ik ook zeker dat het goed is om er over te blijven praten en er bij stil te staan waar de hond voor wordt ingezet. "

 Ja ik versta je wel hoor. 

Raar dat het jagen , bewust gaan jagen.. me afstoot maar in woede zou ik dan gerust iemand durven..nouja.... GRAPJE .

dan is dat overklaarbare drang bij mij 

bij jagers is het , met voorbedachte rade 

 

Ik begrijp ook dat het je trots maakt als je honden slagen in hun jachtproeven, maar kan dat dan niet zonder dode dieren ? 

Toch goed dat ge open staat om erover te praten, dat waardeer ik in je hoor en je honden zijn nog altijd even mooi ..en bekwaam dus ook 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Onverklaarbare drang bedoel ik.

ik kan reactie niet wijzigen.....

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Vrij honden parcours
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^