Wie heeft ervaring met de anti stressband?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Bugs      **Taz**Bugs **Taz** 3 doggies

honden foto van Bugs      **Taz**

sorry lees deze topic nu pas.
Mijn hond is ook bang voor vuurwerk.
We hebben hem de anti-stress band omgedaan en hij heeft tot kwart voor 12 's nachts rustig geslapen.
We hebben verder ook met de cd getraind. Dus ik ben best tevreden over hoe het gegaan is.
Mij werd sterk afgeraden om vuurwerk training bij een hondenschool te doen. Waarom? omdat je dan in een groep bent en elke hond individueel anders reageert.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wie heeft ervaring met de anti stressband? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta

Thanks Machtel en Patricia, beiden hetzelfde antwoord betreft een vuurwerk cursus op een hondenschool. Oke, nog ff goed nadenken hoe het voor volgend jaar gaan aanpakken. We gaan net zolang door totdat we het gewenste resultaat hebben, eerder heb ik geen rust O-)

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta

Ik vond net wat op internet betreft het vuurwerk, wellicht wat voor volgend jaar..

December: een knallende maand
Voor veel huisdieren is de jaarwisseling echt geen feest. Knallen, lichtflitsen en vreemde geluiden kunnen onze honden erg angstig maken. Zo angstig dat ze deze nacht rillend en bevend doorbrengen. Sommige dieren zijn zo angstig dat ze wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wat kan Prins hieraan doen?
- Hond
Prins Petfoods biedt deze dieren een mogelijkheid. Voor honden hebben we Prins ProCare Resist, een geperste voeding met een uniek Chinees kruidencomplex dat zorgt voor meer innerlijke rust waardoor het angst kan reduceren. Deze kruiden in de voeding hebben een positieve invloed op de algehele gesteldheid van de hond. Er zal veel zuurstof in het bloed komen waardoor alle organen optimaal gaan functioneren. Het immuunsysteem krijgt een duwtje in de goede richting waardoor de weerstand zal verhogen. Ook hormonaal komt alles weer op de rit te staan. En het allerbelangrijkst, het geeft een heel goed gevoel “tussen” de oren en veel zelfvertrouwen zonder suf of slaperig te maken. Deze kruiden zijn uiteraard geen wondermiddel, echter het kan zeker helpen de hond op een natuurlijke wijze met de neus in de goede richting te zetten.
Begin tijdig met het geven van deze voeding, het liefst een maand van te voren maar houd minimaal 14 dagen aan als grens voor het realiseren van een goed resultaat. Als de hond een speciale voedingsbehoefte of een speciaal dieet heeft, kunt u de kruiden ook in tabletvorm geven: Prins SpecialCare Bij Spanning en Stress tabletten. Deze kunt u ook gebruiken in combinatie met de Prins ProCare Resist brokken bij zéér angstige honden.

Prins ProCare Resist is ook geschikt bij stress, hormonale storingen, afwijkend gedrag als angst of dominantie, én na langdurig medicijn gebruik of ziekte.

Honden overzetten op Prins ProCare Resist
Als u een hond wilt overzetten naar Prins ProCare Resist kunt u dat het beste doen via vers vlees in combinatie met gekookte witte rijst. Prins TotalCare Super Complete is een vers diepvriesvlees dat goed verteerbaar is en veel goede bacteriën bevat. De bacteriën stimuleren de darmen om goede enzymen aan te maken. De enzymen en bacteriën zorgen er samen voor dat de voedingsstoffen goed worden opgenomen door het dier. Door dat het vers vlees is, en dus onverhit, blijven natuurlijke vitaminen en mineralen behouden. De rijst zorgt ervoor dat de eiwitopname verlaagt, wat de hond rustiger maakt. Bij zeer angstige honden kan tijdens de vers vlees periode al begonnen worden met de SpecialCare bij Spanning en Stress tabletten voor extra ondersteuning. Na een week van alléén vers diepvriesvlees met rijst kan men zonder problemen overstappen op de Prins ProCare Resist. Deze voeding kan dan ook langzaam de functie van de tabletten overnemen.

Als u niet in de mogelijkheid bent om vers diepvries vlees te krijgen of te geven, kunt u ook van de oude voeding overstappen door middel van mixen. Mix de oude voeding en de Prins ProCare Resist minimaal 7 dagen door elkaar. Eerst heel veel van de oude voeding en een klein beetje Prins ProCare Resist, en draai die verhouding langzaam om. Zo kan de hond wennen aan zijn nieuwe voeding.

Nog enkele belangrijke tips voor uw klanten:
• Adviseer de hond 2 tot 3 keer per dag te voeren. Zo wordt het aanbod van voedingsstoffen in de darmen verspreid en kan de hond ze beter opnemen.
• De ontlasting geeft een indicatie of de hond zijn voeding goed gebruikt. Een hond die twee maaltijden per dag krijgt, mag twee, hooguit drie keer per dag een hoopje hebben. Deze moet goed zijn van kleur en structuur.
• Adviseer om de hond vers, maar wel lauw water te geven. Koud water is een extra belasting van de hondenmaag en veroorzaakt al snel spugen en diarree.
In tijden van angst (bijvoorbeeld oudejaarsnacht) is het belangrijk de hond af te leiden. Denk hierbij aan balletjes, speeltjes en een Activity Ball of een Kong met wat Resist voeding. Als u dit gebruikt naast het advies van Prins ProCare Resist gaat uw klant zeker niet met lege handen naar huis!



- Kat
Prins Petfoods biedt deze dieren een mogelijkheid. Voor katten hebben we Prins VitalCare Cat Resist, een voeding met een uniek Chinees kruidencomplex dat zorgt voor meer innerlijke rust waardoor het angst kan reduceren. Deze kruiden in de voeding hebben een positieve invloed op de algehele gesteldheid van de kat. Er zal veel zuurstof in het bloed komen waardoor alle organen optimaal gaan functioneren. Het immuunsysteem krijgt een duwtje in de goede richting waardoor de weerstand zal verhogen. Ook hormonaal komt alles weer op de rit te staan. En het allerbelangrijkst, het geeft een heel goed gevoel “tussen” de oren en veel zelfvertrouwen zonder suf of slaperig te maken. Deze kruiden zijn uiteraard geen wondermiddel, echter het kan zeker helpen de hond op een natuurlijke wijze met de neus in de goede richting te zetten.
Begin tijdig met het geven van deze voeding, het liefst een maand van te voren maar houd minimaal 14 dagen aan als grens voor het realiseren van een goed resultaat. Als de kat een speciale voedingsbehoefte of een speciaal dieet heeft, kunt u de kruiden ook in tabletvorm geven: Prins SpecialCare Bij Spanning en Stress tabletten. Deze kunt u ook gebruiken in combinatie met de Prins ProCare Resist brokken bij zéér angstige katten.

Prins ProCare Resist is ook geschikt bij stress, hormonale storingen, afwijkend gedrag als angst of dominantie, én na langdurig medicijn gebruik of ziekte.

Katten overzetten op Prins VitalCare Cat Resist
Als u een kat wilt overzetten naar Prins VitalCare Cat Resist kunt u dat het beste doen door middel van mengen. Mix de oude voeding en de Prins VitalCare Cat Resist minimaal zeven dagen door elkaar. Eerst heel veel van de oude voeding en een klein beetje Prins VitalCare Cat Resist, en draai die verhouding langzaam om. Zo kan de kat wennen aan zijn nieuwe voeding.

Naast de VitalCare Cat Resist brokken hebben we ook Prins TotalCare Indoor Complete. Dit is een vers diepvriesvlees voeding voor de kat, die zorgt voor rust en balans in de darmen zodat deze in goede conditie komen. Prins TotalCare Indoor Complete is goed verteerbaar en bevat veel goede bacterïen. De bacteriën stimuleren de darm om goede enzymen aan te maken. De enzymen en bacteriën zorgen er samen voor dat de voedingsstoffen goed worden opgenomen door het dier. Door dat het vers vlees is, en dus onverhit, blijven natuurlijke vitaminen en mineralen behouden. Prins TotalCare Indoor Complete is een lekkere en gezonde verwenmaaltijd, die tegelijkertijd de werking van de VitalCare Cat Resist brokken ondersteunt.

De SpecialCare bij Spanning en Stress tabletten kunt u als extra ondersteuning naast de voeding geven. We weten allemaal dat het niet gemakkelijk is een hele tablet bij een kat binnen te krijgen. Leg daarom de tablet tussen een papiertje en haal er even een deegroller overheen. Zo krijgt u een fijn poeder dat men over de voeding van de kat kan strooien.

Nog enkele belangrijke tips voor uw klanten:
• Zorg dat de maaltijden goed verdeeld worden over de dag. Zo worden de voedingsstoffen verspreid opgenomen door het lichaam wat meer rust brengt voor het dier. Ook zal de kat minder ontlasting krijgen.
• Geef de katten vers, maar wel lauw water in de drinkbak. Koud water is een extra belasting in de maag.
• Stress kan een oorzaak zijn voor de vorming van blaasgruis. VitalCare Cat Resist bevat urineverzurende stoffen, die de pH van de urine laag houden en de vorming van struvitekristallen voorkomen. Zo blijft u de vorming van blaasgruis voor.
Veel beweging is belangrijk voor katten. Mogen ze niet naar buiten, adviseer dan speeltjes, goede klimpalen, speelballen waar voeding in kan worden gestopt etc. om binnen veel mogelijkheden tot bewegen te creëren.

http://www.molentje.info/

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wie heeft ervaring met de anti stressband? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^