Opeens in bench van andere hond slapen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

Hoi allemaal, geen probleem of iets dergelijks maar gewoon een vraag.  Sinds kort heeft Bo er een gewoonte van gemaakt om in de bench van Yunah te gaan slapen. Deze bench staat er al een jaar en toen hij zijn eigen bench had ging hij er nooit uit zichzelf in liggen. We gebruiken de bench alleen tijdens het avondeten voor Yunah omdat ze anders rond ons/de tafel gaat staan springen anders was hij allang weg geweest. 

 

Heeft iemand enig idee waarom Bo dit zou kunnen doen? Vind hij het gewoon fijn (om opgevouwen te liggen ook, hij is eigenlijk een maatje te klein voor hem)? Of ruikt het zo lekker naar zijn vriendinnetje? 

 

Ben erg benieuwd of jullie het weten 

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Als hij daar gewoon echt lekker in gaat liggen slapen dan vind hij dat gewoon een fijn/veilig plekje denk ik. Sommige honden vinden het fijn om beetje opgepropt te liggen. 

Moh bijvoorbeeld kruipt het liefst in de krabpaal van de katten. Ze moet al raar bukken om door het gat te kunnen en de ruimte is klein daarbinnen, vaak steekt er dan ook wel iets uit.

 

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

En soms is opgepropt liggen ook best wel een beetje heel warm...

 

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

Hahaha geweldige foto's! Super schattig die twee pootjes eruit  Gelukkig past Bo hier wel in maar het is niet heel ruim, zeg maar. Wel grappig dat hij nu opeens heeft besloten dat hij daar lekker slaapt.. Want hij ligt inderdaad diep te slapen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Geweldig die fotoos, gebeurd hier ook hoor, opeens het plekje innemend van de ander, nou heb ik geen bed of bench , maar opeens liggen ze op elkaars plekje..........en vergis ik me ...

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

" Geweldig die fotoos, gebeurd hier ook hoor, opeens het plekje innemend van de ander, nou heb ik geen bed of bench , maar opeens liggen ze op elkaars plekje..........en vergis ik me ... "

 

Ik vergis me inderdaad ook wel eens tussen Bo en Yunah. Als je snel kijkt zie je het verschil niet, ondanks het verschil in lichaamsbouw en hoe groot/klein ze zijn 

 

En toen Bo hier net mee begon waren we hem wel eens "kwijt" omdat de bench achterin de kamer staat en we hem daar niet verwachtte. Erg grappig, hahaha. 

Volgende forumvraag: Vetbed uit de bench slepen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^