Malamute fokker Ens, Flevoland

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MaYoMaYo

honden foto van MaYo

Nee ik heb besloten om het even rustig aan te doen :)

Wel nog steeds aan het oriënteren uiteraard maar ben inmiddels toch ook bij een ander ras uitgekomen wat beter bij mij, de sport die ik doe (canicross) en mijn andere 2 honden past. De (Alaskan) Hound :)

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Wel nog steeds aan het oriënteren uiteraard maar ben inmiddels toch ook bij een ander ras uitgekomen wat beter bij mij, de sport die ik doe (canicross) en mijn andere 2 honden past. De (Alaskan) Hound :-) "

 Oh, dat is inderdaad een totaal andere hond. 

Ook hier: wees kritisch naar de fokker toe. In Scandinavië kwam ik in contact met een aantal fokkers waarvan de honden extreem angstig en supernerveus waren. Er werd namelijk enkel gekeken naar hun sportprestaties, en niet naar andere karaktereigenschapen.

 

Maar 't is duidelijk uit dit topic dat je niet over één nacht ijs gaat, dus dat zit wel goed!  Veel succes met de zoektocht! 

honden page profiel MaYoMaYo

honden foto van MaYo

"  Oh, dat is inderdaad een totaal andere hond. 
Ook hier: wees kritisch naar de fokker toe. In Scandinavië kwam ik in contact met een aantal fokkers waarvan de honden extreem angstig en supernerveus waren. Er werd namelijk enkel gekeken naar hun sportprestaties, en niet naar andere karaktereigenschapen.
 
Maar 't is duidelijk uit dit topic dat je niet over één nacht ijs gaat, dus dat zit wel goed!  Veel succes met de zoektocht!  "

 Ik heb ook geen haast ermee, dus dat scheelt al haha :p 

En omdat ik echt een hond erbij wil eigenlijk met name voor de sport, wil ik ook een goede hond dus daar moet ik gewoon even goed de tijd voor nemen om die te zoeken inderdaad. Kan zomaar nog jaren duren ;)

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

"  Ik heb ook geen haast ermee, dus dat scheelt al haha :p 
En omdat ik echt een hond erbij wil eigenlijk met name voor de sport, wil ik ook een goede hond dus daar moet ik gewoon even goed de tijd voor nemen om die te zoeken inderdaad. Kan zomaar nog jaren duren ;-) "

 Alleen maar goed! 

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

Lol.. Ben een tijd niet op hp geweest. Ik zag nu pas de notificatie staan . Goed dat je er vanaf hebt gezien. Mijn vorige husky heeft daar enkele tijd in opvang gezeten. Deze man is iemand waar je ver weg van moet blijven  Hardhandig naar zijn beestjes.Gedraagt zich zolang hij denkt dat ie probleemloos geld gaat vangen nog wel oké. Maar als hem iets niet zint wordt ie heel naar.

 

Goku was keurig opgevoed kwa commando's maar volgens hem niet. Ik ben ook bedreigd door die vent. Ik kreeg met moeite m'n hond terug( terwijl ik elke maand het afgesproken bedrag voor de opvang en voer betaalde) , met een afgebroken hoektand...  Hun honden hebben niet allemaal een stamboom.  Toen ik daar was hadden ze net een teefje uit Duitsland opgehaald een bruine   Stamboomloos. Alleen hun toen oudste teefje had een stamboom en hun oudste reu dus de rest kan dan niet opeens magisch een stamboom gekregen hebben.. 

honden page profiel MalamuteMalamute

Wij hebben bij deze fokker zelf een Malamute gekocht en zijn zeer tevreden, je krijgt goeie begeleiding van hem.

De onze is helemaal gezond tot nu toe, en ook wij hebben .geen stamboom maar dat maakt ons ook niet uit.

Zover wij weten fokt hij niet met allemaal, zitten ook veel oudere bij, ze groeien niet in de woonkamer maar waar ze liggen blijven ze de komende 5 weken liggen en dan gaan ze naar buiten.

De onze is nergens bang voor en passen zich prima aan, en wij wonen dan nog in een flat geen problemen als ze maar genoeg de beweging krijgen.

Maar de fokker heeft z'n hart op de juitse plek zitten en heeft met aantal van z'n honden. Ook op cursus gezeten met goede resultaten.

De onze is heel sociaal leeft hier met kleine honden en katten en is met iedereen vriendjes,echt een goed zakje, hij is nu 4 maanden jong.

Maar als het bij jou niet goed voeld moet je het niet doen, maar wij hebben goeie ervaringen met de fokker, alleen het bellen naar hem vinden wij wel een drama omdat het alleen via Whatsapp gaat

 

honden page profiel UshankaUshanka

honden foto van Ushanka

Oh nee, ver vandaan blijven! Als dit de beruchte (brood)fokker uit Ens is, weet dan dat je zeer onethische praktijken in stand houdt door hier een pup te kopen. 

 

Deze mensen fokken nest na nest, niet alleen met de malamute maar inmiddels ook met Kareliërs en Jakoeten. Uiteraard papierloos. Bij de Jakoeten weigeren ze duidelijkheid te verschaffen over de afstamming en prenten ze hun kopers in dat ze er geen stambomen bijhebben “om tegen de overheid van de hondenwereld” in te gaan. Vette stierenpoep natuurlijk. 

 

Niet alle honden waar ze mee fokken zijn getest, 3 nesten tegelijkertijd hebben liggen is er geen uitzondering en regels bestaan niet voor deze mensen. Inteelt, teven de loopsheid na een nest gelijk weer dekken, er wordt gewoonweg niet naar omgekeken. Het is vermeerderen en niets anders dan dat. Daarbij mag het ook duidelijk zijn dat het voornamelijk net beginnende malamute-eigenaren zijn die in hun praatjes trappen. 

 

Dat ze hun hart op de juiste plek hebben is leuk en aardig, maar dat neemt niet weg dat ze fout bezig zijn.

 

TS, heel goed dat je verder bent gaan kijken. Het topic is ook al wat ouder, maar ik maak er toch even gebruik van voor dit bericht. Er kan nooit genoeg gewaarschuwd worden. 

honden page profiel BrigitteBrigitte

honden foto van Brigitte

Goed gedaan ;-)
Een gewaarschuwd persoon blijft veel miserie bespaard.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Buggle pup kopen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^