Hond bijna overleden na stamceltherapie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JessicaJessica

honden foto van Jessica

Wat een verhaal. Ik durf niet te zeggen of de dierenarts de kosten moet vergoeden. Hopelijk komt het helemaal goed met jullie hond.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

"  Bij ons ook. Eerst bloedonderzoek, fotos, etc. Ze zijn er van s'ochtends vroeg tot s'middags laat mee bezig geweest.
Het is ook niet mijn bedoeling om deze behandeling (of de arts in kwestie) zwart te maken. Ik geloof best het honden goed kan helpen Daarom ben ik er zelf aan begonnen. Ik had er wel m'n twijfels bij, maar baat het niet dan schaad het niet was de gedachte. Liever eerst dit proberen dan aan de pijnstillers. Waarschijnlijk heb ik stomme pech gehad. Die 1 op een miljoen kans dat het mis gaat.Wat voor effect dit op z'n poten heeft is moeilijk te zeggen. De arts zegt dat hij goed aan het herstellen is. De eerste week na de operatie liep hij met z'n rug gekromd van de pijn van z'n achterpoten. Dat is inmiddels verdwenen, maar zuiver loopt hij nog niet. De operatie heeft 3 weken geleden plaatsgevonden. "

 wolfyy

we zijn niet tegen stamcel therapie

maar je hebt zelf ook vraagtekens bij de kosten en het wegsturen na de complicaties

de arts had je minstens kunnen doorverwijzen na collega met allergie ervaring bv als het dier niet daar kon blijven..

of op dat dit buiten de afspraak valt qua vervolgkosten als er iets gebeurd ivm allergie  onvoorziene bijwerking

(ik denk door hulpstof en dat valt te testen)

dat heeft niks met zwart maken van arts te maken

het geeft aan dat hij bijwerkingen serieuzer moet nemen

zeker bij een nieuwe methode

 

Ik zou je adviseren om naar goede holist arts te gaan

je dier is niet op orde...het is een enorme aanslag op het lijf geweest

en vroeger of later betaal je dat terug met andere klachten..is mijn ervaring

 

 

 

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Bij ons ook. Eerst bloedonderzoek, fotos, etc. Ze zijn er van s'ochtends vroeg tot s'middags laat mee bezig geweest.
Het is ook niet mijn bedoeling om deze behandeling (of de arts in kwestie) zwart te maken. Ik geloof best het honden goed kan helpen Daarom ben ik er zelf aan begonnen. Ik had er wel m'n twijfels bij, maar baat het niet dan schaad het niet was de gedachte. Liever eerst dit proberen dan aan de pijnstillers. Waarschijnlijk heeft m'n hond stomme pech gehad. Die 1 op een miljoen kans dat het mis gaat.Wat voor effect dit op z'n poten heeft is moeilijk te zeggen. De arts zegt dat hij goed aan het herstellen is. De eerste week na de operatie liep hij met z'n rug gekromd van de pijn van z'n achterpoten. Dat is inmiddels verdwenen, maar zuiver loopt hij nog niet. De operatie heeft 3 weken geleden plaatsgevonden. "

 Wolfyy, bij mij is gezegd dat het pas na drie maanden aanslaat, de eerste twee weken mocht bams niets, alleen plassen en poepen, verder mocht ze niets doen, daarna hele kleine rondjes van tien minuten en langzaam naar de drie maanden opvoeren...de behandeling is niet na drie weken al resultaat, dat was hier ook niet...voor bams was het in haar knie, wanhoop niet, het heeft echt tijd nodig, na drie maanden kan je uitgaan van het resultaat..         je maakt de arts niet zwart, je hebt een slechte begeleiding gehad, ze hadden je na de complicaties niet weg moeten sturen, daar ligt hun fout.....     

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

Wat een verhaal zeg ,en doordat de dok van medivet heel onkundig jullie hond naar huis liet gaan ,kost het nog haast zijn leven ook .

Gelukkig dat het nu wat beter gaat met hem ,

Willemijn is ervaringsdeskundige op dit gebied ,Zij heeft dit met haar hond ook laten doen ,maar dan in Utrecht .

Ik herinner mij nog dat dat hele verhaal beschreven werd in het clubblad van de newfoundlanders ,en net zoals ze zegt duurt het enkele maanden eer zoiets aanslaat (als het aanslaat)

Heel veel beterschap met jullie hond .

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

Wat een vreselijk verhaal en wat fijn dat alles goed is gekomen.

Uiteraard moet deze arts alle kosten vergoeden ook al is je hond elders behandeld omdat dat niet anders kon. Het zou een ander verhaal zijn als er geen hoge spoed bij was geweest en je zelf had besloten niet terug te gaan naar de kliniek maar je eigen dierenarts te bezoeken. Maar dat was hier dus niet aan de hand.

 

Het klopt niet helemaal maar komt er wel het dichtste bij in de buurt: De wetgeving zegt dat je de veroorzaker de kans moet geven het probleem op te lossen. Dat kon deze arts niet omdat hij te ver weg zat op dat moment. Iets dat hij dus zelf heeft aangegeven aan de telefoon. Dan blijft over het vergoeden van de kosten van de behandeling door een ander.

 

Dan nog een kleine waarschuwing. Ik heb gelezen dat jullie geen minuut later in Ommen hadden moeten zijn en toch wil ik dit advies geven; Ga niet zelf met de auto de weg op in zulke situaties. De adrenaline giert door je lijf, je bent overmand door emoties en je hebt het idee en gevoel dat je moet laagvliegen. Dit had ook heel anders kunnen aflopen met andere slachtoffers; jullie of onwetende voorbijgangers. Ik heb dat in mijn oude werk helaas veel te veel gezien.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

gelukkig dat je hond het gehaald heeft en hij aan het revalideren is.

 

Ondanks dat hij nog niet helemaal bij was van de narcose, vond de arts het veilig om hem mee te geven.

 

Dit vind ik erg vreemd hoor, is dat wel volgens protocol? Moet de hond niet eerst goed bij kennis zijn en kijken hoe hij reageert vooral na zo'n heftige aanval?

 

Ik zou als ik jou was ook naar een holistisch dierenarts gaan om te kijken wat er precies aan de hand is in zijn lichaam.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop


 
Dan nog een kleine waarschuwing. Ik heb gelezen dat jullie geen minuut later in Ommen hadden moeten zijn en toch wil ik dit advies geven; Ga niet zelf met de auto de weg op in zulke situaties. De adrenaline giert door je lijf, je bent overmand door emoties en je hebt het idee en gevoel dat je moet laagvliegen. Dit had ook heel anders kunnen aflopen met andere slachtoffers; jullie of onwetende voorbijgangers. Ik heb dat in mijn oude werk helaas veel te veel gezien. "

 Dan was de hond dood gegaan, ik zou ook als een speer gegaan zijn, bij mens of dier als een leven er van af hangt.

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

"  Dan was de hond dood gegaan, ik zou ook als een speer gegaan zijn, bij mens of dier als een leven er van af hangt. "

Ik begrijp dat wel. Zeker. Begrijp jij mij als ik mijn uiterste best moet doen om een aangereden tiener levend in het ziekenhuis te krijgen omdat de automobilist met spoed naar bv de bevalling van zijn vrouw wilde, naar zijn vader die op sterven lag, met zijn kind met een gebroken arm met spoed naar het ziekenhuis scheurde en andere zeer begrijpelijke, emotionele spoedritten? En niet één keer maar vaker? Vooral fietsers zijn helaas dan vaak het slachtoffer van de emotionele spoed van de automobilist. Meestal gaat het goed maar als het fout gaat dan is het leed niet te overzien.

 

Met een hond naar de DA heb ik nog niet meegemaakt als veroorzaker maar het werkt hetzelfde; overmand door emoties scheuren met de auto.

honden page profiel wolfyywolfyy

honden foto van wolfyy

" Je schrijft dit: 
"De afspraak was dat alle kosten in totaalprijs waren verwerkt (1350 Euro). De therapie zelf, alle nabehandelingen, ongeacht hoeveel fotos er gemaakt moesten worden, medicatie etc. zaten bij de prijs in." 
en 
"Omdat ik me er niet helemaal lekker bij voelde heb ik gevraagd of hij nog even kon blijven. Maar dat bleek niet mogelijk." 
 
Zijn jullie zwart op wit een afspraak overeengekomen? Of was dit een mondelinge afspraak? Heb je getuigen? 
 
En het allerbelangrijkste: welke bewoording is precies gebruikt? Alle nabehandelingen, valt daar ook alle zorg bij complicaties onder? 
 
Het is ontzettend erg wat er is gebeurd, gelukkig leeft je hond nog ondanks alles. Ik vind dat de dierenarts met wie je de afspraak hebt gemaakt, verantwoordelijk is voor de bijkomende kosten. Vooral vanwege dit:
"Maar naar verloop van tijd begon hij steeds minder te reageren, dus toch maar even contact gezocht met de kliniek die hem geopereerd had. die gaf te kennen dat we !! direct naar de eigen dierenarts !! moesten gaan."
Maar ja, dat zul je zelf met hem moeten uitvechten.  "

 

De afspraak is mondeling gemaakt, maar we hebben bewijs. Min of meer. En een getuige. De preciese bewoording was "alle nabehandelingen" zonder expliciet behandelingen buiten de kliniek uit te sluiten. We wachten nog even af met wat voor een voorstel hij gaat komen. Is het niks... dan stappen we direct naar de rechter.

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Ja, ik snap het loeiharde rijden met je doodzieke hond ook.  Maar daar schuilt nu precies ook het gevaar in: je rijdt écht niet meer veilig dan hoor.

Ws rij je zelfs door rood en in elk geval dik boven de max. Snelheid. Dat is hoe dan ook linke soep voor de omstanders en andere weggebruikers, je kunt wel een kind aanrijden.....

Nogmaals, ik snap t en zou ws hetzelfde gedaan hebben. 

Maar ja.....

Wat je zou kunnen doen in zo'n geval is de politie bellen en zeggen dat je met deze auto met dit noodgeval in hoge snelheid onderweg gaat naar daar en daar. Je hoeft niet op toestemming te wachten maar je krijgt dan ws politie begeleiding mét zwaailichten. Dat is allicht wat veiliger.

 

honden page profiel wolfyywolfyy

honden foto van wolfyy

" Wat een vreselijk verhaal en wat fijn dat alles goed is gekomen.
Uiteraard moet deze arts alle kosten vergoeden ook al is je hond elders behandeld omdat dat niet anders kon. Het zou een ander verhaal zijn als er geen hoge spoed bij was geweest en je zelf had besloten niet terug te gaan naar de kliniek maar je eigen dierenarts te bezoeken. Maar dat was hier dus niet aan de hand.
 
Het klopt niet helemaal maar komt er wel het dichtste bij in de buurt: De wetgeving zegt dat je de veroorzaker de kans moet geven het probleem op te lossen. Dat kon deze arts niet omdat hij te ver weg zat op dat moment. Iets dat hij dus zelf heeft aangegeven aan de telefoon. Dan blijft over het vergoeden van de kosten van de behandeling door een ander.
 
Dan nog een kleine waarschuwing. Ik heb gelezen dat jullie geen minuut later in Ommen hadden moeten zijn en toch wil ik dit advies geven; Ga niet zelf met de auto de weg op in zulke situaties. De adrenaline giert door je lijf, je bent overmand door emoties en je hebt het idee en gevoel dat je moet laagvliegen. Dit had ook heel anders kunnen aflopen met andere slachtoffers; jullie of onwetende voorbijgangers. Ik heb dat in mijn oude werk helaas veel te veel gezien. "

 

Daar ben ik het wel mee eens hoor. Achteraf gezien hebben we best ontverantwoordelijk gereden. Maarja, wat je zelf zegt. De adrenaline en de emoties zijn bijna niet onder controle te houden. 'T gas kon niet diep genoeg ingedrukt worden. Helaas wilde onze eigen arts het vervoer niet zelf doen. Alles was op ons aangewezen. Een dierenambulance zou te laat komen en was geen optie.
Gelukkig hadden we vrijwel alle stoplichten mee. Alles sprong op groen toen we eraan kwamen. Maar het had inderdaad ook flink fout kunnen lopen.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Wat een horror verhaal,gelukkig heeft de hond het overleefd.

Als je rechtsbijstand hebt,zou ik het daar voorleggen.

 

Nog een voorspoedig herstel voor je maatje.

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

"  
Daar ben ik het wel mee eens hoor. Achteraf gezien hebben we best ontverantwoordelijk gereden. Maarja, wat je zelf zegt. De adrenaline en de emoties zijn bijna niet onder controle te houden. Ik kon 't gas niet diep genoeg indrukken. Helaas wilden onze eigen arts het vervoer niet zelf doen. Alles was op ons aangewezen. Een dierenambulance zou te laten komen en was geen optie. Gelukkig hadden we vrijwel alle stoplichten mee. Alles sprong op groen toen we eraan kwamen. Maar het had inderdaad ook flink fout kunnen lopen. "

 Ik heb zelf twee maal zo'n spoedrit met mijn kinderen gehad. Beide keren heb ik de eerste de beste onbekende volwassene bij de arm gegrepen en gevraagd of zij (met mijn auto) wilden rijden omdat ik mezelf daar onder de omstandigheden niet capabel toe achtte.

 

Ze deden het nog ook.  Eén keer was zelfs in Denemarken en het was een Noor die ons toen naar het ziekenhuis reed.  Gewoon aangebeld bij het eerste (vakantie)huis dat ik zag. Fijn ook dat ik dan met mijn kind bezig kon zijn ipv met het verkeer.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Ja, ik snap het loeiharde rijden met je doodzieke hond ook.  Maar daar schuilt nu precies ook het gevaar in: je rijdt écht niet meer veilig dan hoor.
Ws rij je zelfs door rood en in elk geval dik boven de max. Snelheid. Dat is hoe dan ook linke soep voor de omstanders en andere weggebruikers, je kunt wel een kind aanrijden.....
Nogmaals, ik snap t en zou ws hetzelfde gedaan hebben. 
Maar ja.....
Wat je zou kunnen doen in zo'n geval is de politie bellen en zeggen dat je met deze auto met dit noodgeval in hoge snelheid onderweg gaat naar daar en daar. Je hoeft niet op toestemming te wachten maar je krijgt dan ws politie begeleiding mét zwaailichten. Dat is allicht wat veiliger.
  "

 nee hoor dat doet de politie niet zomaar

Hoorde vanochtend een verhaal op de radio

timmerman had zijn pink afgesneden...is met hoge snelheid door iemand naar ziekenhuis gereden ..ze kregen boete van 400 euro en openbaar ministerie heeft de boete bevestigd als zijnde terecht

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  nee hoor dat doet de politie niet zomaar
Hoorde vanochtend een verhaal op de radio
timmerman had zijn pink afgesneden...is met hoge snelheid door iemand naar ziekenhuis gereden ..ze kregen boete van 400 euro en openbaar ministerie heeft de boete bevestigd als zijnde terecht "

 Ja dat heb ik gelezen, maar de man had 112 kunnen bellen, en in de ambulance al geholpen kunnen worden, en de boete is terecht, de polite heeft hem geflitst, en achteraf heeft de man zonder pink gereageerd op de boete....ikzelf heb een keer meegemaakt dat wij onder politie begeleiding naar een ziekenhuis zijn gereden, we stonden op de vluchtstrook en hebben de politie gebeld dat we er niet door konden, zo wordt je wel geholpen als je belt...de man met de pink is door een collega naar het ziekenhuis gereden en heeft 35 km te hard gereden....de bekeuring op de mat gekregen en daarna pas gereageerd, als je belt voor spoed komt de politie of een ambulance je helpen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ABCOUDE - Een meubelmaker uit Abcoude die tijdens een klus per ongeluk zijn pink afgezaagd had en daarom op volle snelheid naar het ziekenhuis gebracht werd, kreeg een paar weken later nog een nare verrassing. Er viel een verkeersboete van bijna vierhonderd euro op de mat omdat er 37 kilometer te hard was gereden. De huurbaas van Parcival Gougon zat achter het stuur bij de spoedrit. De twee werden met een snelheid van 137 kilometer per uur geklokt bij de trajectcontrole op de A2, goed voor een boete van 383 euro. „In mijn ogen ging het om een levensbedreigende situatie”, zegt de huurbaas tegen RTV Utrecht. „De baan van deze man stond op de tocht. Ik had natuurlijk ook geen idee van hoe lang je hebt om die pink er weer goed aan te krijgen.” Een bezwaarschrift tegen de boete werd echter niet gehonoreerd. Volgens het Openbaar Ministerie was er namelijk geen sprake van een levensbedreigende situatie. „De kans op een ongeval waarbij een medeweggebruiker levensbedreigend in gevaar was gekomen, was heel groot”, zegt verkeersofficier Achilles Damen tegen de regiozender. „Bovendien had meneer een ander middel kunnen gebruiken: hij had 112 kunnen bellen. Dan had de pink in de ambulance al behandeld kunnen worden en was hij veilig door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.” Gougons pink kon in het ziekenhuis weer worden aangezet. Zijn strijd over de boete heeft hij nog niet opgegeven. De zaak is inmiddels ook voorgelegd aan de kantonrechter.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Je ziet het, weken later pas er op gereageerd....en niet op dat moment dat het gebeurde.....hadden ze gelijk gebeld dan had de politie echt geholpen.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

"  Ja dat heb ik gelezen, maar de man had 112 kunnen bellen, en in de ambulance al geholpen kunnen worden, en de boete is terecht, de polite heeft hem geflitst, en achteraf heeft de man zonder pink gereageerd op de boete....ikzelf heb een keer meegemaakt dat wij onder politie begeleiding naar een ziekenhuis zijn gereden, we stonden op de vluchtstrook en hebben de politie gebeld dat we er niet door konden, zo wordt je wel geholpen als je belt...de man met de pink is door een collega naar het ziekenhuis gereden en heeft 35 km te hard gereden....de bekeuring op de mat gekregen en daarna pas gereageerd, als je belt voor spoed komt de politie of een ambulance je helpen. "

 ja hij had inderdaad  beter 112 kunnen bellen 

Maar echt politie komt niet zomaar in de  om je te begeleiden

ze hebben echt wel meer te doen hier

Je hebt echt mazzel als ze daar de mankracht voor hebben en de goodwill

jullie stonden klemvast..

dan moeten ze wel helpen natuurlijk maar dat is wel anders

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  ja hij had inderdaad  beter 112 kunnen bellen 
Maar echt politie komt niet zomaar in de  om je te begeleiden
ze hebben echt wel meer te doen hier
Je hebt echt mazzel als ze daar de mankracht voor hebben en de goodwill
jullie stonden klemvast..
dan moeten ze wel helpen natuurlijk maar dat is wel anders "

 Geef niet, wij werden geholpen en zijn met spoed onder escorte tot de ingang van het ziekenhuis gebracht.....en als deze man ook gebeld had hadden ze hem zeker ook geholpen, maar dat hebben ze niet gedaan vandaar achteraf de boete....

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

"  Geef niet, wij werden geholpen en zijn met spoed onder escorte tot de ingang van het ziekenhuis gebracht.....en als deze man ook gebeld had hadden ze hem zeker ook geholpen, maar dat hebben ze niet gedaan vandaar achteraf de boete.... "

 Nee dus. Je vergelijkt appels met peren.

 

In jouw situatie was er blijkbaar spoed. (Je vertelt niet wat de reden was.) Je zat al in de auto en jullie kwamen in een file terecht. Toen belden jullie de politie om langs die file op te komen.

 

In de genoemde situatie met de pink was er sprake van enige haast (dit kon geen uren wachten) maar geen spoed vanwege een levensbedreigende situatie. Er was geen file. Er was alleen een betrokken collega die besloot de gewonde zelf te vervoeren ipv een ambulance te bellen en die geflitst werd met een overschrijding van 37 km van de maximum snelheid. Wanneer je dan de politie belt zal die zeggen: wacht maar op een ambulance of rij zelf maar normaal.

 

In het geval van de TS ligt het maar net aan de capaciteit en de drukte denk ik. Is het rustig en tref je een dierenliefhebber... heel misschien dat ze je escorteren.Tref je een ander of is het druk of een krappe bezetting dan adviseert men een dierenambulance te bellen of zelf, maar dan wel normaal, te rijden. Het gaat hier namelijk om een dier en niet om een mens.

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Het verschil is inderdaad of er sprake is van levensgevaar.

Een afgerukte vinger , hoe naar en bloedend ook; is dat niet.

Een dier in shock waarbij letterlijk elke seconde telt, is dat wel.

Meestal heeft de politie daar wel begrip voor, ook als je kunt uitleggen dat een dierenambulance geen optie ( meer) is.

Dat valt , zo nodig, voor een rechtbank echt goed te rechtvaardigen. Zélfs al is ' het maar een dier'.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Het verschil is inderdaad of er sprake is van levensgevaar.
Een afgerukte vinger , hoe naar en bloedend ook; is dat niet.
Een dier in shock waarbij letterlijk elke seconde telt, is dat wel.
Meestal heeft de politie daar wel begrip voor, ook als je kunt uitleggen dat een dierenambulance geen optie ( meer) is.
Dat valt , zo nodig, voor een rechtbank echt goed te rechtvaardigen. Zélfs al is ' het maar een dier'..... "

 Ja waar, in mijn geval ging het over een dier, bams....ik heb gebeld en ze waren er voor me...uitleggen is niet nodig, bams raakte in een psychose door verkeerde medicatie, ik stond vast op de vluchtstrook, gebeld en de politie was er in luttige minuten....was ik zonder hulp te hard gaan rijden dan wordt ik ook geflitst, en als ik dan weken later de boete op mijn zou vinden dan kan het uitgezocht worden of het wel nodig was .....en ik begrijp wollfy zeker als er spoed is, je rijdt als een gek om op tijd te zijn.....ze is niet de enige die dat doet.

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

" Het verschil is inderdaad of er sprake is van levensgevaar.
Een afgerukte vinger , hoe naar en bloedend ook; is dat niet.
Een dier in shock waarbij letterlijk elke seconde telt, is dat wel.
Meestal heeft de politie daar wel begrip voor, ook als je kunt uitleggen dat een dierenambulance geen optie ( meer) is.
Dat valt , zo nodig, voor een rechtbank echt goed te rechtvaardigen. Zélfs al is ' het maar een dier'..... "

 Ik weet werkelijk niet hoe een rechter zou oordelen wanneer je in zo'n situatie een kind of zelfs een heel gezin dood zou rijden...

Ergens zegt mijn onderbuik dat een rechter een ernstig ziek dier dan geen excuus gaat vinden. Maar hier wordt daar door vrijwel iedereen aan voorbijgegaan. Je neemt een risico, een groot risico. Voor anderen.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

als ik de politie nodig heb dan zou dat minstens 20 minuten duren, tenzij ze in de buurt rijden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ik weet werkelijk niet hoe een rechter zou oordelen wanneer je in zo'n situatie een kind of zelfs een heel gezin dood zou rijden...
Ergens zegt mijn onderbuik dat een rechter een ernstig ziek dier dan geen excuus gaat vinden. Maar hier wordt daar door vrijwel iedereen aan voorbijgegaan. Je neemt een risico, een groot risico. Voor anderen. "

 Daar wordt niet zomaar aan voorbij gegaan, dat wordt aangenomen...wat er ook gebeurd als je een ziekenhuis nodig hebt dan wil je daar zo snel mogelijk zijn, kind dier of wat dan ook....als het in je auto bevind en je met spoed naar een ziekenhuis moet dan rij je.....

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

Met ziekenwagens gebeuren ook ongevallen.  Die rijden ook vaak heel snel enzo. 

Tuurlijk is het gevaarlijk maar op zo'n moment heb je geen tijd om te wachten. 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Ik heb ook eens als gek gereden , politie kon me niks schelen.....

mijn moeder was haar hondje gewoon vergeten op de stoep toen ik haar verhuisde naar de camping en we waren al tien km verder....toen haar frank viel.

 

Die angst ...dan vlieg je met de wagen.

Nouchka stond gewoon te wachten aan de voordeur.

 

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

Wat een verschrikking zeg wat jullie allemaal hebben mee gemaakt!

Ik zou er zeker werk van maken, want hier zijn toch fouten gemaakt.

Je vraagt zelf aan de chirurg of hij niet nog een nachtje mag blijven en hij vond dit niet nodig, schandalig!

Ik kan de paniek helemaal voelen, heb dit zelf ook wel eens bij de hand gehad.

Heel veel sterkte, gelukkig is je lieverd er nog.

 

En wat dat rijden betreft, heb dit zelf ook eens bij de hand gehad, Duitse Herder, 35 graden buiten, kon geen druppel vocht binnen houden.

Heb 3 nachten bij hem gewaakt, nacht 2 zakte hij weg, hup auto in, naar dierenarts, gelukkig kreeg deze er nog een infuus in waardoor hij zienderogen opknapte.

Maar nog steeds niets geen vocht binnen kunnen houden (ook niet zeer gedoseerd).

Derde dag hij was inmiddels 7 kilo afgevallen, hoge koorts, natte handdoeken in de auto gelegd en puur op adrenaline naar Utrecht gereden.

Heb alleen de linker baan gebruikt, zou het zo weer doen.

Hij heeft het gered

En natuurlijk zal het niet veilig zijn, maar ik had geen tijd om na te denken, het was er op of er onder, nou dan ga ik toch echt hoor!

Zal nooit vergeten dat op de radio het liedje : Zeg me dat het niet zo is.

Zoiets blijft je dan bij hé?

 

 

 

 

honden page profiel ANJAANJA

honden foto van ANJA

Mijn hond heeft ook een stamceltransplantatie gehad, totaal geen verbetering helaas.

 

ineke (Gast)

Verschrikkelijk wat een nachtmerrie moet dit zijn geweest en wat een knokker is jullie lieverd , heel veel kracht en sterkte gewenst .

En wat de kosten betreft laat het goed uitzoeken hoe het zit door een onafhankelijke instantie, want ik vind wel de manier waarop dit is gegaan toch heel ernstig wat heeft deze hond een narigheid gehad en dan ook nog van hot naar her gestuurd . Dat is ook zeer traumatisch voor een hond en ook voor jullie .

En dit heeft echt een impact !!!!

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Maag diletatie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^