Hondenhek binnenhuis

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BeauceBeauce

honden foto van Beauce

" U
....te koop bij iedere bouwmarkt, 180 hoog...ook te plaatsen op balkon voor een handige doe het zelver. "

 Dit hebben wij ook. We hadden eerst gewoon gaas maar de honden maakten dit kapot en dan kwamen er scherpe randjes aan. Die gaaspanelen zijn niet kapot te krijgen. 

Wat heb je prachtige honden trouwens Willemijn, baasje van Bamse......en Ogin 

 

Edit: Gaaspaneel is natuurlijk totaal niet handig in huis! Ik zal dan toch zo'n balkondoek proberen op een traphekje. En dan hopen dat ze niet opnieuw een uitweg vindt, hihi.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  mooie foto willemijn 
  "

 Nieuwsgierig naar de cres.........heel veilig...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Dit hebben wij ook. We hadden eerst gewoon gaas maar de honden maakten dit kapot en dan kwamen er scherpe randjes aan. Die gaaspanelen zijn niet kapot te krijgen. 
Wat heb je prachtige honden trouwens Willemijn, baasje van Bamse......en Ogin 
 
Edit: Gaaspaneel is natuurlijk totaal niet handig in huis! Ik zal dan toch zo'n balkondoek proberen op een traphekje. En dan hopen dat ze niet opnieuw een uitweg vindt, hihi. "

 Ik ben ook gelukkig en heel rijk met deze twee...dankje wel....het balkondoek, om en om vlechten dan kan de hond er niet door, de hoogte is voor jouw hond hoog genoeg, en als je oogjes en haakjes maakt kan je het ophangen , en zo weer weghalen.....

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^