Animal Event 2017

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala 3 doggies

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

" Ik heb vorig jaar een recentie geschreven mbt de ballonnen die toen uitgedeeld waren; super veel honden zien schrikken en trillen door knallende ballonnen. Was erg heet toen dus er knapte er regelmatig wat. Had mijn eigen honden toen niet mee door de hitte maar viel mij wel op.

En dit jaar geen ballon meer gezien! ;-) "

 Werden nog steeds ballonnen uit gedeeld weer heel wat honden er van zien schrikken

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

Echt?? Das stom, heb er zelf niet echt op gelet maar heb ook niks gezien... balen, vind het een stomme actie, ballonnen op een honden evenement.

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie 3 doggies

honden foto van Marijn en Ollie

Ik heb ook ballonnen gezien en helaas ook horen knappen... Ik vond het inderdaad ook een dom idee

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Ja ik heb ook ballonnen gezien en horen klappen. Wel minder dan vorig jaar vond ik. Van mijn collega hoorde ik ook dat in het losloopgebied een gevecht was tussen 2 honden waarna er veel andere honden ook reageerde en meteen heen gingen. Ze was blij dat haar hond meteen op haar reageerde en naar haar toe kwam.

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Ik heb een recensie op de FB geschreven over het losloop stukje. Maar inderdaad sommige honden waren zoooo gestrest. Er was een hond (herdermix) met de naam Moodi ofzo op zijn tuig. Die ging helemaal door het lint toen hij ons passeerde naar een andere hond. Die man klemde hem letterlijk zijn benen en moest echt vast houden.
 
En die vrouw hoorde je mopperen 'hebben we wat van jullie aan'.
 
Kahlúa was echt relaxed Pascale en Maylo herkende der nog hahaha geweldig gewoon. Maylo vind het ook wel allemaal best. Alleen dat loosloop stukje...echt veels te klein voor zoveel honden en mijn grote struikel punt die speeltjes. "

 Hahaha inderdaad lief dat hij haar nog herkende, t is toch al wel 2 jaar geleden dat ze elkaar zagen. Maylo was ook zeker lekker relaxed. Leuk hondje is het, zelfs mn moeder vond hem erg leuk haha

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes 3 doggies

honden foto van 3 muisjes

Ik vind dat losloop stukje ook gewoon 3x niks hoor... "kom laten we alle oververmoeide en gestresste honden bij elkaar gooien op een klein stukje strand" ... Neeeeee die fout heb ik vorig jaar gemaakt, dit jaar had ik zoiets van... nope nope nope nope nooooope  Mijn hondje gedraagt zich gewoon daar hoor, maar ook genoeg andere vermoeide hondjes die dat dus niet doen, dat risico ga ik gewoon niet lopen, dan maar even niet los

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" Ik vind dat losloop stukje ook gewoon 3x niks hoor... "kom laten we alle oververmoeide en gestresste honden bij elkaar gooien op een klein stukje strand" ... Neeeeee die fout heb ik vorig jaar gemaakt, dit jaar had ik zoiets van... nope nope nope nope nooooope  Mijn hondje gedraagt zich gewoon daar hoor, maar ook genoeg andere vermoeide hondjes die dat dus niet doen, dat risico ga ik gewoon niet lopen, dan maar even niet los "

 De dwergkees van mijn vriendin werd aan alle kanten aangerand.....met name door een grijze keeshond...die daarna nog op het terrein zelf bovenop der door en na herhalend vragen van mijn vriendin dat mevrouw der keeshond bij haar moest houden, was ze het zoooo zat. Ze heeft de keeshond weggeduwd en Lilly opgetild. 

 

Met verbazing van mevr. Met de keeshond die zei 'dat moet je niet doen'. Waarop mijn vriendin zei 'mevr. Ik ben zelf gedragstherapeute voor honden en ik laat mijn hond niet telkens door uw hond die u blijkbaar niet eens bij u kan houden aanranden....doei!'. 

 

Mevr. Was een beetje verbijster en gepikeerd. Maar we hebben haar daarna niet meer gezien. 

 

 

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie 3 doggies

honden foto van Rachelle & Hummie

Ik denk dat ik ook recensie ga schrijven! Toen ik in het losloopstukje was deed iedere hond zijn ding, maar snap jullie dingen goed veel te klein de speeltjes.. moet wel zeggen dat toen ik binnen kwam ze meteen vroegen of ik even de regels wilde lezen.

 

honden page profiel HennYHennY 3 doggies

honden foto van HennY

"  De dwergkees van mijn vriendin werd aan alle kanten aangerand.....met name door een grijze keeshond...die daarna nog op het terrein zelf bovenop der door en na herhalend vragen van mijn vriendin dat mevrouw der keeshond bij haar moest houden, was ze het zoooo zat. Ze heeft de keeshond weggeduwd en Lilly opgetild. 

 

Met verbazing van mevr. Met de keeshond die zei 'dat moet je niet doen'. Waarop mijn vriendin zei 'mevr. Ik ben zelf gedragstherapeute voor honden en ik laat mijn hond niet telkens door uw hond die u blijkbaar niet eens bij u kan houden aanranden....doei!'. 

 

Mevr. Was een beetje verbijster en gepikeerd. Maar we hebben haar daarna niet meer gezien. 

 

  "

 Gos, ik ben vergeten op welke dag het was, maar ik herken die aanrander! Op een van de dagen dat ik op dat strandje was, werd mijn Cavalier keer op keer door zo'n grijze kees besprongen. Moet je net Boy hebben, die laat het nog weer gelaten gebeuren ook en ik in m'n hoge elro begin er op zo'n moment ook nog weinig tegen. Echt joh, wát een ***hond!

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

"  

Gos, ik ben vergeten op welke dag het was, maar ik herken die aanrander! Op een van de dagen dat ik op dat strandje was, werd mijn Cavalier keer op keer door zo'n grijze kees besprongen. Moet je net Boy hebben, die laat het nog weer gelaten gebeuren ook en ik in m'n hoge elro begin er op zo'n moment ook nog weinig tegen. Echt joh, wát een ***hond! "

 Bij ons zondag en de hond heette dacht ik Macho stond op zijn tuig in ieder geval. 

 

De hond kan er weinig aan doen die eigenaresse was me een zaadje eerste klas....een cain terriër die mengde zich er tussen en toen greep ze pas in. Omdat ze vond dat haar hond werd aangevallen....

honden page profiel HennYHennY 3 doggies

honden foto van HennY

"  Bij ons zondag en de hond heette dacht ik Macho stond op zijn tuig in ieder geval. 

 

De hond kan er weinig aan doen die eigenaresse was me een zaadje eerste klas....een cain terriër die mengde zich er tussen en toen greep ze pas in. Omdat ze vond dat haar hond werd aangevallen.... "

 Precies, dat was 'm, Macho! Je hebt natuurlijk gelijk, elke hond is voornamelijk het product van z'n opvoeding (of in dit geval: het gebrek daaraan). Toen Macho voor de zoveelste keer op Boy was geklommen, kwam ze hem halen en vroeg ze aan mij: "Je hondje is zeker een teefje?" -"Nou nee, 't is een gecastreerde reu." En op een toon alsof dat alles verklaarde: "Oooo, een gecastreerde reu!" sleepte ze Macho 2 meter bij Boy vandaan (z'n naam staat met zúlke letters op z'n tuigje, dus hoezo vraag je of 't een teefje is!?) om hem vervolgens weer los te laten, waarna Macho gewoon opnieuw z'n goddelijke gang ging. Daar valt nou echt m'n b.. mond bij open, hè?

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Ik ben nog nooit geweest zoals ik in een eerdere reactie aangaf. Maar ... wat belachelijk!!! Als positief dieren evenement wil je je naam toch niet binden aan gevechten tussen honden, hele bange en gestresste honden, vage 'hulpmiddelen' op je terrein.. 

 

Als ik daar in de organisatie zat had ik speciaal vrijwilligers ervoor aangestelt die het welzijn van de dieren controleren, ook op het terrein! En zit er dan gevallen tussen die het duidelijk niet naar hun zin hebben dan gaan ze gewoon het terrein af! Als je dit duidelijk vermeld overal is het aan de baas om de gok te nemen om de hond mee te nemen die het niet leuk vind waardoor je weer weg moet. 

 

Mooie stage plek voor scholieren met een dier gerelateerde opleiding. 

honden page profiel HennYHennY 3 doggies

honden foto van HennY

" Ik ben nog nooit geweest zoals ik in een eerdere reactie aangaf. Maar ... wat belachelijk!!! Als positief dieren evenement wil je je naam toch niet binden aan gevechten tussen honden, hele bange en gestresste honden, vage 'hulpmiddelen' op je terrein.. 

 

Als ik daar in de organisatie zat had ik speciaal vrijwilligers ervoor aangestelt die het welzijn van de dieren controleren, ook op het terrein! En zit er dan gevallen tussen die het duidelijk niet naar hun zin hebben dan gaan ze gewoon het terrein af! Als je dit duidelijk vermeld overal is het aan de baas om de gok te nemen om de hond mee te nemen die het niet leuk vind waardoor je weer weg moet. 

 

Mooie stage plek voor scholieren met een dier gerelateerde opleiding.  "

 


Ik had ook begrepen dat er mensen rond zouden lopen om toezicht te houden op het dierenwelzijn. Waarschijnlijk zijn ze er ook echt wel geweest, maar vermoedelijk veel te weinig. Want ik ben het helemaal met je eens: misstanden moeten veel strikter worden aangepakt. Daar moet je als evenement helemaal niet mee geassocieerd willen worden. Overigens ben ik bang dat stagelopende scholieren te weinig overwicht hebben t.o.v. overtreders. De eigenaresse van De CLiCK signaleerde de eerste dag iemand met een slipketting, ging erachteraan en sprak de desbetreffende man aan: "Meneer, het gebruik van slipkettingen op dit terrein is verboden." Reactie van 'meneer': "Volgende week, wijfie!" Sanne heeft weliswaar het daarvoor bedoelde telefoonnummer nog gebeld om er melding van te maken, maar dan is zo'n overtreder natuurlijk al lang weer opgegaan in de menigte. En ik bedoel maar te zeggen: wat had een scholier hier nou tegen moeten beginnen? Heel vaak is het toch een bepaald 'soort'.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

"  
Ik had ook begrepen dat er mensen rond zouden lopen om toezicht te houden op het dierenwelzijn. Waarschijnlijk zijn ze er ook echt wel geweest, maar vermoedelijk veel te weinig. Want ik ben het helemaal met je eens: misstanden moeten veel strikter worden aangepakt. Daar moet je als evenement helemaal niet mee geassocieerd willen worden.
Overigens ben ik bang dat stagelopende scholieren te weinig overwicht hebben t.o.v. overtreders. De eigenaresse van De CLiCK signaleerde de eerste dag iemand met een slipketting, ging erachteraan en sprak de desbetreffende man aan: "Meneer, het gebruik van slipkettingen op dit terrein is verboden." Reactie van 'meneer': "Volgende week, wijfie!" Sanne heeft weliswaar het daarvoor bedoelde telefoonnummer nog gebeld om er melding van te maken, maar dan is zo'n overtreder natuurlijk al lang weer opgegaan in de menigte. En ik bedoel maar te zeggen: wat had een scholier hier nou tegen moeten beginnen? Heel vaak is het toch een bepaald 'soort'. "

 

Hmm ja daar heb je zeker wel gelijk in! Maar ik neem aan dat die leerlingen dan niet alleen gelaten worden natuurlijk. Zou misschien juist  een mooie les zijn voor die leerlingen. Want zulk soort mensen kunnen ze ook eventueel tegenkomen in hun werk. Als het vanuit de leerling niet overkomt bij het persoon word er een volwassene bij geroepen die die leerlingen begeleid. 

 

Maar ze kunnen ook gewoon andere vrijwilligers ervoor vragen hoor. Als het er maar méér zijn en strenger gecontroleerd. 

 

 

pagina 12 van 12 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende forumvraag: Vrijkaarten animal event
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^