Honden en intelligentiespellen (video)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JackRussellSammyJackRussellSammy

honden foto van JackRussellSammy

SMART DOG TOY

SMART DOG TOY | Dog Activity Flip Board My dog really love intelligence games. When he is bored, he likes to play with this game. In this video I’m testing h...

https://www.youtube.com/watch?v=Yax0bfvPD4s

Houden jullie honden van intelligentiespellen? Ik vind het super leuk om dit soort spellen met mijn hond te doen.. wel vind ik de spellen prijzig, en heeft mijn hond het snel door. Het lijkt me daarom super leuk om in de toekomst een DIY-intelligentiespel te maken.  Hieronder een filmpje die ik gemaakt heb van mijn hond en een intelligentiespel.. wat is mijn hond ook snel.. kunnen jullie honden dit ook zo snel? (filmpjes zijn welkom!!:)

 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Wat een leuk filmpje! Ja ik ben zelf verzot op hersenwerk, ik doe het met beide honden sinds ze 8 weken waren. Zowel de vaste puzzels, maar die zijn inderdaad erg prijzig, als de huis tuin en keuken dingen waar je ook heel veel leuks mee kan. Heerlijk om zo bezig te zijn hè? En het geeft ze ook een boost in hun zelfvertrouwen, althans hier dan.

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Java heeft er 1, met zo van die schuifjes waar je snoepjes onder kan doen. Ze is daar alleen in een paar seconden al klaar mee, dan heeft ze alle snoepjes al. Helaas niet echt een uitdaging meer. 

Iets zelf maken lijkt me ook wel leuk.

honden page profiel Heidi, Bobby & NoortjeHeidi, Bobby & Noortje 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Leuk filmpje. Op Facebook is een leuke groep, 'Hersenwerk voor honden', waar allerlei zelfmaak ideeën voorbij komen.

honden page profiel JackRussellSammyJackRussellSammy

honden foto van JackRussellSammy

" Leuk filmpje. Op Facebook is een leuke groep, 'Hersenwerk voor honden', waar allerlei zelfmaak ideeën voorbij komen. "

 Wauw! Dankje voor de tip  ga ik meteen volgen!!

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

hoi, wat doet jou hondje het netjes. Wij hebben het zelfde puzzel en max is daar ook snel mee klaar maar hij schuift het wel door de kamer

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link

honden foto van Fresta & Link

" Leuk filmpje. Op Facebook is een leuke groep, 'Hersenwerk voor honden', waar allerlei zelfmaak ideeën voorbij komen. "

 Leuke tip!  Dank je!

honden page profiel JackRussellSammyJackRussellSammy

honden foto van JackRussellSammy

" hoi, wat doet jou hondje het netjes. Wij hebben het zelfde puzzel en max is daar ook snel mee klaar maar hij schuift het wel door de kamer "

 Wat lief zeg! Ja haha.. heerlijk toch die druktemakers

Volgende forumvraag: Kaas vangen ..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^