Hond onrustig

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lily RLily R

Mijn hond Toby is een 4jarige Epagneul Breton. Hij heeft last van zijn poot en van de dierenarts moet hij rust houden. We wandelen intensief met hem, proberen hem rustig te houden, maar hij stuitert door het huis en we worden dol van hem! Heeft iemand een tip hoe we hem rustig kunnen houden?

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Hersenwerk aanbieden. 

https://m.youtube.com/watch?v=YfL99xcEpXc

 En je hond leren rustig op zijn plekje te liggen.

http://www.dogsandbabieslearning.com/wp-content/uploads/2012/04/Relax_on_a_mat.pdf

 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Meenemen naar plekken waar hij wel veel indrukken op doet maar weinig hoeft te wandelen? Tuincentrum (kan je hem in een karretje zetten), zulke dingen?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Mijn hond Toby is een 4jarige Epagneul Breton. Hij heeft last van zijn poot en van de dierenarts moet hij rust houden. We wandelen intensief met hem, proberen hem rustig te houden, maar hij stuitert door het huis en we worden dol van hem! Heeft iemand een tip hoe we hem rustig kunnen houden? "

 Een grote runderhuidkopplaat aanbieden.    Natura.nl , dat zijn dikke grote platen waar je hond een uur zoet mee is...daarnaast, want dat kan je niet de hele dag aanbieden, spelletjes met je hond doen waar bij die rustig kan liggen op de plaats.

Volgende forumvraag: Staart en kont kaalvreten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^