Bloed irritante golden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Is geen rot Golden hé, maar rotbaasjes !!

Hmm, wordt altijd een beetje kwaad als iemand zo schrijft of spreekt over een hond die er duidelijk niet veel aan kan doen. Een Golden is nu eenmaal niet zomaar een salonhond, die kan heel bruut zijn en te speels, dat heb je als baasje onder controle te houden en te zorgen dat ze andere baasjes en meer bepaald hun honden niet lastig vallen. Hoef je de hond geen rothond voor te noemen. En even afweren is nog net iets anders dan een leverbeschadiging schoppen, wat een uitdrukking van een een echte "dierenliefhebber".

Geef de schuld aan de juiste, namelijk de bazen. Ik erger me soms ook blauw aan honden die zomaar komen afgestormd en probeer dan zelf rustig te blijven, want anders gaat je hond inspelen op jou en wordt het erger. Wel word ik kwaad op de juiste, namelijk de baas. Is zoals met alles, laat maar lopen en als er dan wat voorvalt, ach dan betaalt de hond de rekening wel.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^