optima+ hondenvoeding

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Rientje Rientje

Hallo iedereen,

heeft er iemand ervaring met hondenbrokjes van het merk Optima+ van Aveve ? Ik geef mijn drie honden al van toen ze puppy waren Royal Canin en ben er altijd tevreden over , maar nu hebben we toevallig het merk Optima+ ontdekt in een Aveve winkel en we zien volgens de voedingstabel dat er niet zoveel verschil in zit maar is wel véél goedkoper ! Nu zouden wij graag dit proberen maar weten niet hoe de brok er uit ziet en of het wel een goede brok is . Graag jullie menig aub . 

honden page profiel thebarkingstarsthebarkingstars

honden foto van thebarkingstars

" Hallo iedereen,
heeft er iemand ervaring met hondenbrokjes van het merk Optima+ van Aveve ? Ik geef mijn drie honden al van toen ze puppy waren Royal Canin en ben er altijd tevreden over , maar nu hebben we toevallig het merk Optima+ ontdekt in een Aveve winkel en we zien volgens de voedingstabel dat er niet zoveel verschil in zit maar is wel véél goedkoper ! Nu zouden wij graag dit proberen maar weten niet hoe de brok er uit ziet en of het wel een goede brok is . Graag jullie menig aub .  "

 Geen idee maar ik geef je even een upje 

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Als het vergelijkbaar is met royal canin vind ik het al geen goede brok.

Ik denk dat de meerderheid het hier niet zo heeft op royal canin (tenzij ze 1 van de medische dieten volgen ofzo)

 

Dus geen ervaring maar net als royal canin komt Optima+ er hier niet in 

Volgende forumvraag: 10 kg brokken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^