Heupen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Annet (Gast)

Hoi allemaal. Onze actieve hond is een herder kruising en valt vaak tijdens het spelen en springen op zijn heup. Soms maakt hij een sprong en komt verkeerd neer en vaak glijdt hij gewoon uit tijdens het spelen. Hij staat wel direct weer op en lijkt geen pijn te hebben. De laatste tijd valt / glijdt hij alleen vaker. Hij is 4 jaar. Moet ik me zorgen maken? De dierenarts kon niets vinden.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Misschien een béétje voorzichtiger zijn, dat hij minder kans maakt om te vallen of uit te glijden. Gelukkig dat hij geen pijn lijkt te hebben, maar het kan natuurlijk een keertje verkeerd gaan.

Dan zijn misschien foto's gewenst.

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Oei, ik zou hem liever niet meer zo overdreven wild laten spelen en hem voorlopig aan de lange lijn houden dan.

 

Het wilde spelen zou ik vervangen door bijv. samen met hem te gaan speuren en hersenwerkjes doen.

 

In huis zou ik dan kleedjes neerleggen en hem bovendien leren dat in huis rust heerst. Lekker veel gezonde dingen te knabbelen geven, dat geeft ook rust in het koppie, waardoor ook rust in het lichaam.

 

Wat heeft de dierenarts gedaan, zijn er foto s gemaakt

 

Hoe is het trouwens met zijn lusteloosheid

 

http://www.hondenpage.com/hondenforum/212205/veel-slapen-opeens.php

 

Annet (Gast)

Als hij niet buiten mag spelen, gaat hij binnen slope. Bij rustige spellen gaat hij na een tijd zelf springen en rennen. Slapen doet hij 13_14 uur per dag. De dierenarts heeft gedrukt in de heupen en poten omdat hij normaal op alles reageert geen foto's gemaakt. Vandaag is hij in de keuken uitgegleden toen hij te snel naar zijn bakje wilde gaan. 

honden page profiel Dobber †Dobber †

honden foto van Dobber †

Een dierenarts kan wel proberen om te voelen of alles goed zit, maar dit lijkt me wel heel lastig eigenlijk. Bovendien, een hond kan wel degelijk pijn hebben en niks laten zien of horen. Ik zou zelf dus zeker foto's laten maken en ervoor zorgen dat hij niet meer zo veel uit kan glijden. Want zou hij geen HD hebben, dan krijgt hij het wel door al dat uitglijden.... Kun je hem ook zo veel mogelijk op vaste ondergrond laten spelen? Denk aan tapijt, gras etc.

Volgende forumvraag: zorgen om sem :bloed in urine
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^