Dieetvoer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Binky & RockyBinky & Rocky

honden foto van Binky & Rocky

Hallo allemaal,

 

Ik heb een vraagje. Mijn 2 shih tzu's zitten sinds donderdag op een dieet van royal canin satiety. Nu mag de 1, 112 gram per dag en de ander 103.. hun zijn beide gewent dat er de hele dag voer staat en eten wanneer hun willen.. nu heb ik net het voer na een halve dag gewogen en zie dat de Rocky al te veel heeft gegeten ( per toeval was ik de hele dag thuis en weet dus dat alleen hij bij de brokken is geweest) ze eten ook uit elkaar's bakken. Hoe kan ik dit het beste aanpakken. Als ik het ze uit de hand geef gaat het wel goed maar kost zeer veel tijd.. of dan toch smorgens en savonds afwegen geven en na zoveel tijd weer weghalen?

Ik hoor graag suggesties 

Alvast bedankt!

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes 3 doggies

honden foto van 3 muisjes

Gewoon inderdaad afwegen, het 15 minuten laten staan en dan weer wegpakken. Dit 1x 's ochtends en 1x 's avonds doen, en zorgen dat ze in die 15 minuten natuurlijk niet naar elkaars bakjes lopen. Na een paar dagen leren ze vanzelf dat ze de brokjes dan in die tijd moeten eten. 

honden page profiel Binky & RockyBinky & Rocky

honden foto van Binky & Rocky

Ga ik dat proberen. En inderdaad ze lopen tijden's het eten rustig van de een naar de andere bak.. of samen uit 1 bak. Word even een uitdaging!

Bedankt voor je antwoord

Volgende forumvraag: Zak taste of the wild te koop
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^