Wereld-Dierendag: ode aan onze hond(en)!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Dierendag vandaag! 

 

Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar ik schep altijd graag op over mijn hond. Want de mijne is namelijk de meest geweldige.  

Vandaar mijn idee om een topic te maken met daarin alleen maar trotse baasjes die naar hartenlust mogen opscheppen over hun honden en waarom hun hond(en) het mooiste, leukste, liefste zijn. 

 

Dit is het idee:

Stel je hond kort even voor. (Naam, ras, leeftijd) Vertel waarom jouw hond de beste is voor jou. Vertel over je hond zijn hobby's. Plaats er een foto bij die precies laat zien waarom jouw hond de mooiste is.

 

Zo krijgen we een prachtig topic om onze viervoeters te eren! 

 

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Ik begin maar even zelf. 

 

Dit is Binky, een Maltezer van 4 jaar. 

Binky is de beste, omdat hij mijn hulphond is. Hij gaat altijd met me mee naar nieuwe situaties en omgevingen, zodat ik me stukken beter voel. Daarnaast is hij gewoon de allermooiste Maltezer die ik ken. Is het een geweldig ventje dat graag voor me werkt en sinds kort heeft uitgevonden hoe gaaf de clicker is! (je krijgt elke keer een snoepje! ) 

 

Samen spelen we veel met de bal, of met mijn handen. Net wat er het dichtstbij ligt. We hangen heel graag lekker lui op de bank, terwijl hij massages ontvangt. En in het weekend doen we samen mee met Doggydating! Zowel hij, als ik geniet daarvan. 

 

Daarom is Binky de beste hond die ik me kan wensen! 

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace 3 doggies

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Niet helemaal lief want ik heb er twee  en ik hou van bijde evenveel maar voor nu:

 

Chewy

Kruising mops x beagle 

1 jaar.

 

Chewy heeft mij door de ergste periode van mijn leven getrokken. Toen wij in een periode van diepe rouw zaten, belde de beagle fokker waar wij op de wachtlijst stonden dat er iets verkeerds was gegaan.. Chewy's mama had mopsjes gebaart..

 

Onze vorige hond was een mops en wij dachten direct.. Dit heeft zo moeten zijn.

Dus wij hebben de reservering door laten gaan.

 

Beste beslissing ooit..

 

 

Ondertussen is chewy een jaar en hoewel hij nooit het gemis van mijn kindje kan vervangen is hij toch echt mijn baby. 

 

honden page profiel Kelsey (kaitlinn) & KenzoKelsey (kaitlinn) & Kenzo 3 doggies

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

Dit is Kenzo, Kenzo is een vlinderhondje van ongeveer 6/7 weken oud. 

Kenzo is de beste omdat hij nog niet eens bij me is maar me toch al blij maakt. Alle fotos die ik toegestuurd krijgt staat die heel vrolijk en speels op. Kenzo hobby is tot nu toe balletjes. Hij maak me gelukkig 

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

" Niet helemaal lief want ik heb er twee  en ik hou van bijde evenveel maar voor nu:
 
Chewy
Kruising mops x beagle 
1 jaar.
 
Chewy heeft mij door de ergste periode van mijn leven getrokken. Toen wij in een periode van diepe rouw zaten, belde de beagle fokker waar wij op de wachtlijst stonden dat er iets verkeerds was gegaan.. Chewy's mama had mopsjes gebaart..
 
Onze vorige hond was een mops en wij dachten direct.. Dit heeft zo moeten zijn.
Dus wij hebben de reservering door laten gaan.
 
Beste beslissing ooit..
 
 
Ondertussen is chewy een jaar en hoewel hij nooit het gemis van mijn kindje kan vervangen is hij toch echt mijn baby. 

  "

 Als je er twee hebt, hoef je niet te kiezen! Dan mag je ze gewoon allebei een ode geven! :D 

honden page profiel Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk) 3 doggies

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Leuk! Ik doe mee!

Eerst de kleine man.. Luuk!


Luuk is een Podenco Maneto van ongeveer drie jaar oud. Hij is in Spanje gevonden in een afvoerpijp en was extreem angstig toen hij hier kwam, en hij was herstellende van demodex. Hij is ontpopt tot een heerlijk knuffel ventje, een echt mama's kindje, met zo nu en dan nog wat onzekerheid, maar absoluut een héél ander hondje dan toen hij hier kwam :D



Next up, witte Wispa!



Wispa is een Podenco Andaluz mix teefje, ik vermoed gemixt met een Podenco Xarnego Valenciano, van ongeveer 7 jaar oud. Zij werd gevonden in de struiken in Spanje, ze lag van voor tot achter open door de wonden. Vandaag de dag zit ze nog steeds onder de littekens, vooral in haar hals, nek en rug. Ze zal geen makkelijk leventje hebben gehad. Wispa is zo goed als blind en heeft, vanwege de verwondingen op haar rug, een rugwervel die vast zit en zorgt voor slechte aansturing van het been waardoor ze patella luxatie heeft ontwikkeld. Wispa is, zoals jullie wellicht wel begrijpen, mijn zorgenkindje. Het allerleukste aan Wispa is dat ze iedere dag aanvalt met enthousiasme. Ze vindt alles leuk, haar staart staat nooit stil, en soms weet ze van gekkigheid gewoon niet wat ze met haar blijdschap aan moet, en gaat ze rare sprongen door de kamer maken :D



Last but not least, Cosmic!


Cosmic is een Podenco Andaluz teefje van ongeveer 5 jaar oud, en ze is de chef hier in huis. Cosmic is ontzettend intelligent en weet hoe ze zowel honden als mensen moet manipuleren om voor elkaar te krijgen wat zij wil. Ze heeft een mega persoonlijkheid, lijkt soms een klein mensje, en heeft ontzettend veel humor. Ergens denk ik wel eens dat zij, in de negen maanden die zij nog met mijn vorige hond, Punk, heeft doorgebracht, ze wat wijsheid van Punk heeft over genomen. Met Cosmic had ik de moeilijkste start, ik had geen idee hoe ik met een Podenco om moest gaan, en Cosmic is enorm gevoelig, waardoor we wat opstartproblemen hadden. Nu ben ik blij dat ik doorgezet heb, ik zou haar niet kunnen (of willen) missen! <3



En dit is een hondentopic, dus ik hou dit even kort, maar natuurlijk worden mijn andere diertjes ook even extra in het zonnetje gezet op dierendag! ;)


Loki


Ash en Edgar


En Turbo :D

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

" Leuk! Ik doe mee!Eerst de kleine man.. Luuk!Luuk is een Podenco Maneto van ongeveer drie jaar oud. Hij is in Spanje gevonden in een afvoerpijp en was extreem angstig toen hij hier kwam, en hij was herstellende van demodex. Hij is ontpopt tot een heerlijk knuffel ventje, een echt mama's kindje, met zo nu en dan nog wat onzekerheid, maar absoluut een héél ander hondje dan toen hij hier kwam :-DNext up, witte Wispa!Wispa is een Podenco Andaluz mix teefje, ik vermoed gemixt met een Podenco Xarnego Valenciano, van ongeveer 7 jaar oud. Zij werd gevonden in de struiken in Spanje, ze lag van voor tot achter open door de wonden. Vandaag de dag zit ze nog steeds onder de littekens, vooral in haar hals, nek en rug. Ze zal geen makkelijk leventje hebben gehad. Wispa is zo goed als blind en heeft, vanwege de verwondingen op haar rug, een rugwervel die vast zit en zorgt voor slechte aansturing van het been waardoor ze patella luxatie heeft ontwikkeld. Wispa is, zoals jullie wellicht wel begrijpen, mijn zorgenkindje. Het allerleukste aan Wispa is dat ze iedere dag aanvalt met enthousiasme. Ze vindt alles leuk, haar staart staat nooit stil, en soms weet ze van gekkigheid gewoon niet wat ze met haar blijdschap aan moet, en gaat ze rare sprongen door de kamer maken :-DLast but not least, Cosmic!Cosmic is een Podenco Andaluz teefje van ongeveer 5 jaar oud, en ze is de chef hier in huis. Cosmic is ontzettend intelligent en weet hoe ze zowel honden als mensen moet manipuleren om voor elkaar te krijgen wat zij wil. Ze heeft een mega persoonlijkheid, lijkt soms een klein mensje, en heeft ontzettend veel humor. Ergens denk ik wel eens dat zij, in de negen maanden die zij nog met mijn vorige hond, Punk, heeft doorgebracht, ze wat wijsheid van Punk heeft over genomen. Met Cosmic had ik de moeilijkste start, ik had geen idee hoe ik met een Podenco om moest gaan, en Cosmic is enorm gevoelig, waardoor we wat opstartproblemen hadden. Nu ben ik blij dat ik doorgezet heb, ik zou haar niet kunnen (of willen) missen! <3En dit is een hondentopic, dus ik hou dit even kort, maar natuurlijk worden mijn andere diertjes ook even extra in het zonnetje gezet op dierendag! ;-)LokiAsh en EdgarEn Turbo :-D "

 Jaaaaa, de andere beestjes horen er ook bij! Kom ik met mn parkietjes:

 

Lola, Belle en Toby (laatste nog geen foto van..)

En m'n, inmiddels volwassen, schaapje Skittle! 

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy 3 doggies

honden foto van carla en Buddy

 

Dit is Buddy, een Border Collie van nu 6 maanden.

 

Buddy is een heerlijke ondeugd, die me bezig houdt, maar ook plezier in de dagen geeft. Door hem loop ik weer rond het park en ben ik in beweging. Iets wat de laatste jaren minder was door omstandigheden. Nu moet ik weer de deur uit, of ik nu zin heb, of niet.

 

Daarnaast zijn mijn man en ik altijd honden gewend geweest. Zowel bij hem thuis, als in mijn ouderlijk huis. We wilden, nadat vorig jaar onze Gradje in moest slapen, geen hond meer. Maar we hebben gemerkt dat we niet zonder kunnen. Ook al blijft het huis dan schoner, ook al kun je dan weg en wegblijven wanneer je wil. Een hond brengt leven in huis en dat doet Buddy volop... 

 

Wij genieten elke dag van Buddy en hopen dat nog vele jaren te kunnen doen . Fijne Dierendag!!

 

 

honden page profiel Cai de shih tzuCai de shih tzu 3 doggies

honden foto van Cai de shih tzu

Dit is cai.

een 5 maanden oude shih-tzu.

Cai is de beste omdat hij het liefste,beste,makkelijkste hondje is wat ik me ooit heb kunnen wensen.

en hij mij zelfs toen hij nog maar net bij mij was mij al het gevoel van steun gaf.

Omdat ik me bij hem nooit anders hoef te gedragen omdat we beide even gek zijn.

dit was op een open speelveld waar hij lekker los mocht rennen en spelen

Omdat ik weet dat hij altijd bij mij zal zijn.

en hij weet dat ik altijd er voor hem zal zijn.

no matter what.

De eerste foto van cai bij de fokker.

cai zat daar bij zijn broertjes en meteen wist ik dat HIJ het werd.

ik was meteen verliefd op hem.

dat is waarom cai de beste is.

Maar heel eerlijk, dierendag of niet ik vertroetel hem toch wel.

Groetjes: moon&cai.

 

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace 3 doggies

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

"  Als je er twee hebt, hoef je niet te kiezen! Dan mag je ze gewoon allebei een ode geven! :-D  "

 Dan ook een ode aan Ayla de terrorpup!

 

Ayla

Kruising mops x beagle

5 maand

 

Na Chewy zijn we helemaal verlieft geworden op puggles (de idiote naam voor mops x beagle kruising)

Na lang zoeken een fokker gevonden die de ouderdieren ook test op erfelijke afwijkingen.

 

Ayla en haar zusje en broertje werden helaas een beetje verstoten door hun mama en zijn denk ik hier om iets lastiger op te voeden.

 

Zo eet ze bijvoorbeeld graag poep en snapt ze met 5 maand nog niet dat ze een bijtrem hoort te ontwikkelen  

Aan alles wordt rustig gewerkt en hoewel ik haar vaak achter het behang wil plakken is ze meestal een hele lieve pup. 

Ze is echt het hondje van mijn man.. Ze vind hem fantastisch en knuffels en kusjes zijn voor hem gereserveerd. 

 

Samen met Chewy zijn ze een geweldig team. Ze helpen elkaar met de problemen waar we soms tegen aan lopen en ik weet zeker dat alles goed komt!

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Lilly 1j is zeer lief en speels heeft zeer graag mooie sjaals aan ook om te spelen 

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Spaiky, 10 jaar, kruising Shih Tzu / Maltezer.

 

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

" Spaiky, 10 jaar, kruising Shih Tzu / Maltezer.
  "

 Mooi hoor 

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

myn queenie was ook shi tzu /Maltezer ik denk aan haar op die dag ook ze was 12j 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Wat een kleine rassen allemaal. De grootste lieverd, letterlijk en figuurlijk is natuurlijk Obi.

Verdere beargumentatie is volstrekt overbodig, wantja... Obi! 

Obi is 3. Volgens Obi is hij een "woef herder" dat is wat hij antwoord wanneer ik hem (retorisch) vraag of hij wel echt een Zwitserse Witte herder of toevallig niet een Zwitserse bruine herder is. 

 

 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

 

Sinds 2 weken is onze spaniël niet meer bij ons. Jaren geleden was ik behoorlijk ziek en haar kalme karakter maakte veel goed,ze was heel lief.

 

Jazz is sinds 2 jaar bij ons. 1 en al vrolijkheid en energie. Daar geniet ik iedere dag van. Nog nooit van mini aussie gehoord en toen was hij er.Superleuk.

 

 

 

 

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe 3 doggies

honden foto van Doortje & Tibbe

Wat een vrolijk topic 

 

Tibbe, Friese Stabij en bijna 1,5 jaar. 

Hij houdt enorm veel van knuffelen. Een dag niet geknuffeld is een dag niet geleefd. Hij kruipt het liefst helemaal in je of op je. Om dan zo lekker in slaap te vallen terwijl het baasje lekker aan zijn vacht kriebelt. 

Maar goed het baasje kan natuurlijk niet de hele dag knuffelen, dus dan is een knuffel een goede vervanger:

Daarnaast houdt hij ervan om lekker gek rond te rennen en stokken rond de sjouwen. Hij hangt altijd wel de clown uit. 

Waarom hij de meest geweldige hond is die ik me kan wensen?

Toen besloten was dat er een hond kwam zat ik in een hele zware tijd. Ik zat net thuis met mijn burn out (helaas nog steeds zo) en durfde bijna niet naar buiten. Daarnaast had ik last van paniekaanvallen.

Maar toen kwam Tibbe er

 

Vanaf het moment dat hij bij ons thuis kwam vond ik het al veel makkelijker om naar buiten te gaan. Ik kon me namelijk focussen op Tibbe inplaats van andere dingen. Hij ging de wereld al kwispelend tegemoet wat me meer vertrouwen gaf op nieuwe plekken. 

 

Helaas had ik nog vaak paniekaanvallen. Maar Tibbe wist vanaf pups af aan precies al wat hij moest doen om me eruit te krijgen. Hierdoor blijf ik er niet meer lang in hangen en komen de paniekaanvallen inmiddels veel minder voor. 

Tibbe is echt mijn maatje en de beste hond die ik me kan wensen 

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

" Wat een vrolijk topic 
 
Tibbe, Friese Stabij en bijna 1,5 jaar. 
Hij houdt enorm veel van knuffelen. Een dag niet geknuffeld is een dag niet geleefd. Hij kruipt het liefst helemaal in je of op je. Om dan zo lekker in slaap te vallen terwijl het baasje lekker aan zijn vacht kriebelt. 
Maar goed het baasje kan natuurlijk niet de hele dag knuffelen, dus dan is een knuffel een goede vervanger:

Daarnaast houdt hij ervan om lekker gek rond te rennen en stokken rond de sjouwen. Hij hangt altijd wel de clown uit. 

Waarom hij de meest geweldige hond is die ik me kan wensen?
Toen besloten was dat er een hond kwam zat ik in een hele zware tijd. Ik zat net thuis met mijn burn out (helaas nog steeds zo) en durfde bijna niet naar buiten. Daarnaast had ik last van paniekaanvallen.
Maar toen kwam Tibbe er

 
Vanaf het moment dat hij bij ons thuis kwam vond ik het al veel makkelijker om naar buiten te gaan. Ik kon me namelijk focussen op Tibbe inplaats van andere dingen. Hij ging de wereld al kwispelend tegemoet wat me meer vertrouwen gaf op nieuwe plekken. 
 
Helaas had ik nog vaak paniekaanvallen. Maar Tibbe wist vanaf pups af aan precies al wat hij moest doen om me eruit te krijgen. Hierdoor blijf ik er niet meer lang in hangen en komen de paniekaanvallen inmiddels veel minder voor. 

Tibbe is echt mijn maatje en de beste hond die ik me kan wensen  "

 Kippenvel!

honden page profiel Indy haar bazin.Indy haar bazin. 3 doggies

honden foto van Indy haar bazin.

Maak kennis met een gekke rare stuiterige maar hele lieve Duitse herder. Haar stamboom naam is Dunja, maar ik heb haar maar Indy genoemd.  Vond ik beter passen..

 

Wat doet Indy het allerliefste? Een hoop, een hele hoop.. teveel om op te noemen eigenlijk. Het liefste doet ze alles met mij, of doet ze dingen voor mij. Als het maar met mij te maken heeft eigenlijk... Het is een lief zacht gekookt eitje wat karakter betreft. Ze past zich aan de persoon aan waar ze op dat moment mee te maken heeft, en voelt alles heel duidelijk aan. Voel ik mij rot, dan spiegelt ze dat. En heb haar door de tijd heen leren lezen.

Ze voelde mij zo duidelijk aan, dat ze mij. Epilepsie aanvallen begon te signaleren. Bijzonder en ook best vreemd moet ik zeggen.

 

Waarom Indy de beste hond in mijn wereld is? Ze heeft mij geleerd opnieuw vertrouwen te hebben alles wat anders is dan mijzelf. Daarnaast is ze voor mij het stabiele baken in mijn leven. Ze oordeelt niet, en is er altijd. En daarom ben ik er ook voor haar, altijd.

 

 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Iedereen een fijne dierendag gewenst.

 

White shadow word over 2 maanden 5 jaar. Ze is een white swiss Shepherd. 

 

 

Mijn beauty.  Ze is perfect. Met haar kan ik lezen en schrijven. We begrijpen elkaar 100 procent.  Ze is mijn alles.

En mijn paardje Moonlight

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

" Leuk! Ik doe mee!Eerst de kleine man.. Luuk!Luuk is een Podenco Maneto van ongeveer drie jaar oud. Hij is in Spanje gevonden in een afvoerpijp en was extreem angstig toen hij hier kwam, en hij was herstellende van demodex. Hij is ontpopt tot een heerlijk knuffel ventje, een echt mama's kindje, met zo nu en dan nog wat onzekerheid, maar absoluut een héél ander hondje dan toen hij hier kwam :-DNext up, witte Wispa!Wispa is een Podenco Andaluz mix teefje, ik vermoed gemixt met een Podenco Xarnego Valenciano, van ongeveer 7 jaar oud. Zij werd gevonden in de struiken in Spanje, ze lag van voor tot achter open door de wonden. Vandaag de dag zit ze nog steeds onder de littekens, vooral in haar hals, nek en rug. Ze zal geen makkelijk leventje hebben gehad. Wispa is zo goed als blind en heeft, vanwege de verwondingen op haar rug, een rugwervel die vast zit en zorgt voor slechte aansturing van het been waardoor ze patella luxatie heeft ontwikkeld. Wispa is, zoals jullie wellicht wel begrijpen, mijn zorgenkindje. Het allerleukste aan Wispa is dat ze iedere dag aanvalt met enthousiasme. Ze vindt alles leuk, haar staart staat nooit stil, en soms weet ze van gekkigheid gewoon niet wat ze met haar blijdschap aan moet, en gaat ze rare sprongen door de kamer maken :-DLast but not least, Cosmic!Cosmic is een Podenco Andaluz teefje van ongeveer 5 jaar oud, en ze is de chef hier in huis. Cosmic is ontzettend intelligent en weet hoe ze zowel honden als mensen moet manipuleren om voor elkaar te krijgen wat zij wil. Ze heeft een mega persoonlijkheid, lijkt soms een klein mensje, en heeft ontzettend veel humor. Ergens denk ik wel eens dat zij, in de negen maanden die zij nog met mijn vorige hond, Punk, heeft doorgebracht, ze wat wijsheid van Punk heeft over genomen. Met Cosmic had ik de moeilijkste start, ik had geen idee hoe ik met een Podenco om moest gaan, en Cosmic is enorm gevoelig, waardoor we wat opstartproblemen hadden. Nu ben ik blij dat ik doorgezet heb, ik zou haar niet kunnen (of willen) missen! <3En dit is een hondentopic, dus ik hou dit even kort, maar natuurlijk worden mijn andere diertjes ook even extra in het zonnetje gezet op dierendag! ;-)LokiAsh en EdgarEn Turbo :-D "

Oooh wat zijn Ash en Edgar leuk geworden!! Geen kleintjes meer haha. Maar wel heel schattig!

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Dit is Charlii, bijnaam Tante Pollewop, net 2 jaar oud nu, eigenwijs, lief, aanhankelijk, 100% mijn hond. Gaat ook mee op vakanties. 

Charlii kwam toen ik mijn leven letterlijk weer moest opbouwen, nog in de revalidatie. Voor haar kwam ik mijn bed uit, kreeg ik de boel weer op de rails. Ze is een van de belangrijkste factoren in mijn leven. 

Iedere dag is een feest met serieuze, maffe en modderige momenten!!!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

wat een mooie lieve leuke honden allemaal, en wat hebben ze het goed

 

Nog een bofferd is Jenna

 

 

 

ze is als volwassen hond gevonden in de buurt van Belchatow en zat daar 1 jaar in het asiel, inmiddels is ze alweer twee jaar bij ons. Een extreem zachtaardige hond, heel gevoelig, en allergisch. Ze is snel en houdt van snuffelen, eten, slapen, spelletjes en eigenlijk ook jagen maar dat mag niet helaas.  Ik vermoed dat er duitse herder en ogar polski in haar zit.

Andere honden mag ze niet zo, is er bang voor en dus werken we daaraan en zijn al een heel eind gekomen.  Ook het in elkaar duiken alsof ze een schok krijgt wat ik heel naar vind om te zien is een heel stuk minder.

Ik ben trots op haar, echt mijn vriendinnetje, wel met eigen kop gelukkig 

honden page profiel JudahJudah 3 doggies

honden foto van Judah

Dit is Judah,

Een leonberger van 9 maand,

Hij is me echt alles..

In die korte tijd samen hebben we al zoveel meegemaakt.. zware tijden gehad.. maar dat maakte de band tussen ons alleen maar sterker, judah kan mij altijd weer opvrolijken en heeft mij enorm veel geholpen. Mijn maatje.. mijn beste vriend!

 

Judah is altijd overal blij mee en heel snel tevreden,  maar kan ook echt een monster zijn spullen afpakken van baasje en er hard mee weg rennen dat is een feest voor hem, maar ook weer zo'n lieverd dat ik het wel weer terug krijg.

 

Zijn grootste hobby is zwemmen ! Water vind ie geweldig..

 

En dan Storm niet te vergeten een Vlaamse reus van bijna een half jaar oud! Ook zo'n monster maar ook zo'n schattie.. 

Inmiddels flink wat groter, foto is van toen hij net bij me was! 

 

 

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Zeer mooi topic van de lieverds allemaal ;-)

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van laura   Diva&Nova

Leuk topic!!

Mijn grootste schat is diva, labrador van 6. Altijd vrolijk en blij, gemakkelijkste hond die ik ken.

Houdt erg van zwemmen

Is nooit lui.. (ahum)

Wil me altijd helpen met werk hihi

 

Maaar wil natuurlijk de rest van mijn schatjes ook in het zonnetje zetten vandaag!

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Ik breng vandaag een Ode aan de honden die mijn leven hebben verblijd waar ik zo van genoten,die ik nooit zal vergeten.

 

Tjarco en Asta. Tjarco mijn eerste hond,Asta is erbij gekomen toen mijn bobtail(geen foto online)overleed. Zulke lieve brave honden,hondvriendelijk,mensvriendelijk.

 Pim en Ayra de honden die vanaf dag 1 tot hun dood de maatjes waren van Tosca. Wat een fijne jaren,wat hebben we samen veel beleefd. Iedere dag van hun leventje hebben ze samen gelopen,gespeeld en nooit maar dan ook nooit ruzie gemaakt met elkaar.

De drie musketiers zijn er niet meer.

 

En dan een aparte foto van mijn staffordmeisje.

Het meest eigenzinnige hondje dat je kon bedenken,ze luisterde perfect naar mij nadat ze eerst haar eigen ding had gedaan.

Ze heeft met ons gereisd veel gezien en op menig hotelbed geslapen.

Een stafford tot de laatste dag van haar leven.

 

Lieve hondjes,ik mis jullie,dank dat ik jullie baasje mocht zijn.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

En mijn pretletter,mijn schaduw,de hond die mij altijd weer laat lachen,met zijn 9 jaar nog zo gek als een deur is.

Je moet nog maar kijken naar hem en hij kwispelt.

Hij verdient het ook om in het zonnetje te worden gezet.

 

Ondanks het gemis van zijn zusje genieten we weer samen van iedere mooie dag.

 

 

honden page profiel DebbieDebbie 3 doggies

honden foto van Debbie

 

Ruby & Rose, 2 jaar Bichon Frisé 

Toen Rusty was overleden dachten we niet dat er nog een hondje zou komen, in ieder geval niet de komende tijd. Op een middag ging ik wat google naar het ras bichon frise waar Rusty een mix van was en opeens zag ik een berichtje van een nestje van 5 pups staan. Toen ik de foto's opende dacht ik meteen wow de helemaal linkse ik ben verliefd! Je kon mailen voor meer info en foto’s. Die knappe op de 1e foto was puppy geel en puppy roze was ook nog vrij. Bij allebei kreeg ik dat kriebel gevoel, jullie zijn het!

 

Toch de ouders maar eens de foto’s laten zien en die waren ook op slag verliefd! We hebben naar nog een nestje gekeken waar ook 2 meiden waren maar daar voelde we met de foto al niks bij. We zijn gaan kijken en daar was niet ze maar zij! We werden verliefd op beide dames. In eerste instantie hadden wij gekozen voor pup roze (nu Rose), maar snachts kon ik niet slapen want pup geel (ruby op wie ik direct verliefd was) hoorde er ook bij. Toen ik dat in de ochtend kwam zeggen was het direct duidelijk: bellen!

 

 Nu dikke 2 jaar later schep ik nog dagelijks op over mijn puppy’s! De eeuwige pups, mijn meisjes. Het is zo’n duo dat we amper apart over ze praten het is gewoon een eenheid. Het had zo moeten zijn! Rusty had zo’n gat in ons gezin achtergelaten dat we dubbel puppypower nodig hadden J

 

Bij elk dier dat ik in mijn leven heb gehad en nog heb gelukkig wist ik naar 1 blik jij bent het, kennen jullie dat gevoel? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Dat is een mooi topic......ik heb Bams, ze was een pup van drie maanden toen ik alleen kwam te staan...........samen zijn we verder gegaan, veel zorgen maar Bams vertelde me we komen er wel, uiteindelijk is Bams nu tien jaar mijn bijzondere hond voor het leven geworden..................we delen alle lief en leed, kan me geen betere hond wensen als mijn Bams........

pagina 1 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^