Belachelijke buren!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

Hoi,

Onze buurvrouw haar kleinzoon woont sinds het begin van het schooljaar bij haar in. Hij is 15 of zoiets. Zijn vader komt binnenkort ook hiernaast wonen. Probleem: ze zijn extreem luidruchtige mensen die enorm veel schreeuwen tegen elkaar. Ze 'spelen' ook met bommetjes. Sinds deze avond durft mijn 9 jarige Duitse dogkruising niet meer naar buiten de tuin in. Hij kroop daarstraks onder de tafel en durfde zelfs niet meer bij me op de bank.

Ook de Spaanse Galgo en de Beagle waren doodsbang!

Ik durf niets tegen hen te zeggen omdat ze zo abnormaal zijn. Ze zijn in staat om de honden kwaad te doen, denk ik. Dus hebben we na de laatste wandeling ipv te spelen in de tuin en op de weide, ons opgesloten in de keuken en de hondenliving.

Bah, ik zie de toekomst somber in voor Blue, de dog. Gaat hij zijn laatste jaren moeten slijten in angst?

Iemand suggesties?

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Volgens mij is het ook in Belgie niet toegestaan om vuurwerk/bommetjes af te steken zonder toestemming.... dus gewoon melding van maken als het aan de gang blijft

 

Als ze echt op bepaalde tijden lopen te klieren gewoon filmen zodat je bewijs hebt.... (en samen hopen dat hij de eerst volgende keer minimaal 1 vinger kwijt raakt (maar dat mag ik niet hardop denken)....) 

Ik haat dat echt en niet alleen omdat mijn dames er ook helemaal van uit hun doen raken, maar omdat het gewoon onbeschoft en asociaal gedrag is

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Misschien toch eens een praatje maken.

Heb al meerdere schreeuwlelijkerds meegemaakt die eigenlijk best meevielen nadat ik even een babbeltje had gemaakt.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Ik heb ook van die vrolijke buren die zeer luidruchtig zijn. Toch een keer langs gegaan voor een babbeltje en dat heeft wel degelijk geholpen. Ik zou het gewoon proberen, lukt het niet, dan een wijkagent inschakelen als het te gek wordt. 

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

Geef het praten een kans, nadien kan je nog altijd bij de wijkagent terecht.

Liever een goede buur dan een verre vriend.

Ik heb zelf buren waar wij en de 3 buren naast ons niet meer mee opschieten en dat is echt niet fijn. Voor het zover kwam zijn er wel 3 jaar aan vooraf gegaan.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^