Fotograaf gezocht!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LindyLindy

honden foto van Lindy

Hoi! 

Volgende week zondag kan ik mijn pup ophalen, nu dacht ik aan een photoshoot wanneer hij 9 weken is (26Sep~2Okt), in de bossen bij mij in de buurt aangezien het prachtig is daar. (Waalre, Eindhoven) 

Het ras is een Leonberger, het is een reu, genaamd Yeti. Het zou fijn zijn als iemand een website kent, een persoon kent of zelf prima met een camera is. Ik kon eerlijk gezegd niet zo éen-twee-drie iets vinden, aangezien ik geen google-heldin ben. 

Mijn budget ligt op het moment niet hoog, net als velen. Dus als iemand iets weet, zelfs als leeropdracht voor een opleiding een poging wil wagen, graag! 

Groetjes Lindy, Freddy en Yeti. 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Alvast gefeliciteerd! En leuke naam, mijn hondenmaatje van lang geleden heette zo en dit is nu de eerste keer dat ik die naam nog eens hoor. 

honden page profiel LindyLindy

honden foto van Lindy

" Alvast gefeliciteerd! En leuke naam, mijn hondenmaatje van lang geleden heette zo en dit is nu de eerste keer dat ik die naam nog eens hoor.  "

 Dankjewel! Ik heb er ontzettend veel zin in! Ik vond het zo'n bijpassende naam, en schattig, dat ik hem wel zo moest vernoemen!

honden page profiel Phiep en de meidenPhiep en de meiden

honden foto van Phiep en de meiden

Gefeliciteerd met je pup!
Wat ontzettend leuk en geweldige naam haha!

Zelf ben ik de fotografe van CreatingMoments Fotografie en het lijkt me erg leuk om de fotoshoot voor je te verzorgen. Mijn website is: www.creatingmomentsfotografie.jimdo.com en je kan me ook op Facebook vinden. Al moet ik wel mn site en fb weer updaten O-) . Een fotoshoot bij mij is 35 euro + reiskosten, maar als dat echt niet lukt kunnen we altijd even kijken.

Laat het maar weten, lijkt mij in ieder geval super!

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Gefeliciteerd met je pupje véél geluk ;-)

honden page profiel LindyLindy

honden foto van Lindy

Even druk gehad dus ik ben wat laat met reageren, sorry! Ik heb contact via berichten gehad met iemand die toevallig een paar straten verderop woont die wel een photoshoot wil doen hier in het parkje! Dankjewel voor je reacties. En plezier zullen we zeker hebben!

Volgende forumvraag: Druivensuiker informatie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^