Op pad met hond en pokemon (pas op nerds only!)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anthony & KyoAnthony & Kyo

honden foto van Anthony & Kyo

Ik snap helemaal niks van dat eieren uitbroeden... Of ligt dit echt aan mijn gps of het spel zelf? ik had gisteravond ongeveer 4,5 km gelopen had die niet er bij opgeteld terwijl het spel wel aanstond  dusja vanavond maar weer proberen dan.

 

had er gister wel weer een ei bij (5 km) bij de dierentuin gevonden en vanochtend stond er een drowzee op mijn kussen, dus die maar even aan mijn lijstje toegevoegd 

honden page profiel Eva met BarsEva met Bars

honden foto van Eva met Bars

In Utrecht is het ook lekker gek. Dinsdag stond ik aan de oudegracht met 20+ andere mensen in de regen. Er zitten daar 4 pokestops heel dicht bij elkaar en allemaal hadden lure. Ze bleven maar komen haha.

 

Ik heb niet het hele topic doorgelezen maar toch maar even een paar tips voor als die nog niet gegeven zijn:

-Het beste is om een unevolved pokemon te vangen met zo hoog mogelijk CP, die dan te evolven tot het niet meer kan, en dan pas te gaan upgraden. Dat kost je het minste dust en candies. 

-De halve ring bij een pokemon geeft aan hoeveel CP die heeft ten opzichte van het maximum. Het maximum wordt bepaalt door jouw level en de pokemon soort. Misschien verschilt het ook per individuele pokemon maar dat is nog niet zeker.

-Dus: Hoe hoger jouw level, hoe hoger het CP van de pokemons die je tegenkomt kan zijn. Ik ben nu level 18 en ik kom pidgeys van CP 292 tegen, maar ook pidgeys van CP 16. 

-Pokemons die je het vaakst tegenkomt zijn vaak minder sterk. Dus Pidgey en Ratata zijn niet zo sterk, ook als ze ge-evolved worden.

-Als je een pokemon vangt, geeft de kleur van de ring aan hoe veel kans je hebt om hem te vangen. Groen is het makkelijkst, daarna komt geel, oranje en rood. Hoe hoger de CP hoe moeilijker het is om te vangen. 

-Je kan de kans dat je een pokemon vangt door een Great Ball te gebruiken in plaats van een pokebal.

-Hoe hoger de CP, hoe vaker de pokemon ontwijkende bewegingen maakt. Een Razz Berry zorgt ervoor dat hij minder ontwijkende bewegingen maakt.

-Je moet binnen de witte cirkel raken om de pokemon te vangen. De gekleurde cirkel beweegt, als je daarbinnen raakt heb je extra kans om hem te vangen en krijg je extra experience voor het vangen.

-Als je de pokeball vasthoud en rond beweegt voordat je hem gooit, kan je hem een effect geven.

-Pokemon die je veel tegenkomt en die weinig kosten om te evolven kan je bewaren om extra experience te krijgen, bijvoorbeeld met Pidgey. Als je er een hoop hebt en ook een hoop candies, activeer je een Lucky Egg waardoor je dubbele experience krijgt voor 30 minuten. Vervolgens ga je zo veel mogelijk Pidgeys evolven. Je krijgt dan 1000 experience voor elke pokemon.

-Vanaf level 5 kan je tegen gyms van een ander team vechten, of bij gyms van je eigen team trainen. 

-Bij een vijandige gym kan je vechten met een team van 6 pokemon. Elke keer dat je een pokemon van een vijandig team verslaat gaat de prestige van de gym omlaag, als je alle pokemon in een gym verslaat gaat er extra veel vanaf. Als de prestige op 0 komt is de gym "vrij", en dan kan je hem overnemen en een pokemon van jezelf erin zetten. 

-Bij een gym van je eigen team kan je met 1 pokemon trainen. Voor elke pokemon die je verslaat gaat de prestige omhoog. Als je alle pokemon verslaat krijg je weer extra veel prestige. Als je genoeg prestige hebt verdient (kan best een paar keer trainen zijn), gaat de gym een level omhoog en komt er een nieuwe plek vrij voor een pokemon. Daar kan je dan weer een pokemon achterlaten.

-Soms is er gewoon een plek vrij bij een gym zonder dat je hoeft te trainen.

-Per gym kan je 1 pokemon achterlaten. Die kan je niet ophalen, maar je krijgt hem terug als de gym overgenomen wordt door een ander team. 

-Je kan eens per 21 uur coins en dust ophalen voor elke gym waar een pokemon van jou is via de shop.

 

Nou deze post was iets langer dan ik had gepland, haha. Hoop dat jullie er iets aan hebben :D

 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Ik heb geeneens een smartfoon!

Maar het valt mij wel op dat er in het park waarin ik dagelijks wandel nu ineens veel mensen lopen met de telefoon in de aanslag. Gisteravond kwam ik er wel 8 tegen.

Vanmorgen voor 8 uur kwam ik al een aardige jongeman tegen.

Ik zeg :  "ik heb hem al gezien hoor, hij heeft een wit staartje" (Ik had net een konijn weg zien hippen). Ik kreeg een brede glimlach en een goedemorgen terug!

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

Ik en mijn vriend hebben nu ook sinds gisteren Pokémon. Ik heb hier in de buurt verder nog geen mensen gezien die met hun smartphone liepen. Zelf vinden we het wel heel leuk. Gisterenavond waren we nog gaan wandelen en uiteindelijk waren we veel later dan gepland terug omdat het zo leuk was 

Hier in de buurt zitten vooral veel Pidgeys en Zubats. Eevees heb ik ook al veel. Gisteren tijdens het wandelen heb ik nog een Oddish gevangen en mijn vriend een Abra. 

Wat ik mij wel afvraag: werkt bij jullie die AR-mode? Bij zowel mij als mijn vriend werkt dat nooit. 

honden page profiel Eva met BarsEva met Bars

honden foto van Eva met Bars

Ik heb AR-mode altijd uitstaan omdat mijn telefoon hoesje een "deurtje" heeft voor de camera en het is te veel moeite om die open te doen. Maar het werkt wel. Wat voor telefoon heb je? Ik heb een iPhone. Misschien heb je de app geen toestemming gegeven om je camera te gebruiken?

Sowieso is het makkelijker als het uit staat, dan hoef je je telefoon niet helemaal stil te houden.

 

Hier zitten helaas weinig Eevee's. Jammer, want je hebt er natuurlijk veel nodig om alle evoluties te krijgen...

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

Hier totaal geen probleem met de AR-mode. Wat waren de problemen die jullie tegen kwamen? Kregen jullie en melding als jullie die mode aanzette? 

 

honden foto van Antje en de beestenbende

Vandaag een gastly en miauwt gevangen.

Nog 1 nieuwe Pokemon en dan ben ik level 8

 

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

We krijgen beiden als melding: "We're not detecting your phone's orientation. Would you like to turn off AR mode?".
Ik heb een Moto G en mijn vriend een Acer. Ik weet niet welk model. Het zijn wel allebei niet zo'n dure smartphones (100-200 euro), dus misschien kunnen ze dat gewoon niet? Normaalgezien heb ik de app voor alles toestemming gegeven. 

En ik heb net nog een Bellsprout gevangen hier in huis  Die had ik nog niet. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" We krijgen beiden als melding: "We're not detecting your phone's orientation. Would you like to turn off AR mode?".Ik heb een Moto G en mijn vriend een Acer. Ik weet niet welk model. Het zijn wel allebei niet zo'n dure smartphones (100-200 euro), dus misschien kunnen ze dat gewoon niet? Normaalgezien heb ik de app voor alles toestemming gegeven. 
En ik heb net nog een Bellsprout gevangen hier in huis  Die had ik nog niet.  "

 Dan heb je misschien je accelerometer uit staan. Je telefoon heeft zegmaar een soort waterpas erin wat bijhoud of jij hem kantelt of op z'n kop houdt. In combinatie met GPS/en het ingebouwd compas en de ingebouwde camera kun je dan de AR functie gebruiken. Ik zou dat  eens aan zetten. Lijkt me sterk dat je telefoon het niet ondersteund.. jaren geleden had ik een LG arena en die ondersteunde dat soort dingetjes al, al was het dan niet zo accuraat.

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

Ik heb eens gegoogled en blijkbaar heb je een (goed werkende) gyroscoop nodig en hebben onze telefoons dit toch niet. Jammer natuurlijk, want ik had het wel graag eens willen testen. Al denk ik niet dat ik het op zich verder heel veel zou gebruiken. 

honden foto van Antje en de beestenbende

Net een Machop uit een 5 km ei.

honden page profiel VerwijderVerwijder

honden foto van Verwijder

Aah ik was net begonnen en was bijna bij level 5 zodat ik gebruik kan maken van gym.
Nu stopte ie ermee moest ik opnieuw inloggen dus gedaan met email. En nu zijn alle pokemons :'( :'( :'( :'( :'(

Iemand die weet hoe dit kan en of op te lossen is?
Nu staat er dat de server eruit ligt.

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

" Ik heb eens gegoogled en blijkbaar heb je een (goed werkende) gyroscoop nodig en hebben onze telefoons dit toch niet. Jammer natuurlijk, want ik had het wel graag eens willen testen. Al denk ik niet dat ik het op zich verder heel veel zou gebruiken.  "

 Ahh balen! Ik moet zeggen het is leuk voor af en toe een foto. Maar voor tijdens het spelen is het best onhandig 

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

" Aah ik was net begonnen en was bijna bij level 5 zodat ik gebruik kan maken van gym.
Nu stopte ie ermee moest ik opnieuw inloggen dus gedaan met email. En nu zijn alle pokemons :'(:'(:'(:'(:'(

Iemand die weet hoe dit kan en of op te lossen is?
Nu staat er dat de server eruit ligt. "

 Zijn al je pokemons weg? ;o

Heb je wel dezelfde gmail gebruikt? Ik heb het zelf nog niet meegemaakt. Hopelijk was het een tijdelijke bugg en heb je al je pokemon weer terug als de server het weer doet. Balen zeg!

honden page profiel Indy haar bazin.Indy haar bazin.

honden foto van Indy haar bazin.

Ons huis was druk bezocht want pickachu stond in de voortuin kennelijk ..... 

honden page profiel VerwijderVerwijder

honden foto van Verwijder

"  Zijn al je pokemons weg? ;o

Heb je wel dezelfde gmail gebruikt? Ik heb het zelf nog niet meegemaakt. Hopelijk was het een tijdelijke bugg en heb je al je pokemon weer terug als de server het weer doet. Balen zeg! "

 



Ja ze waren weg.
Maar ik heb goed nieuws ze zijn er weer!!!
Ik denk dat het kwam door de server!
Ik al lang blij ze zijn erweer!

honden page profiel Danny en laikaDanny en laika

honden foto van Danny en laika

" Aah ik was net begonnen en was bijna bij level 5 zodat ik gebruik kan maken van gym.
Nu stopte ie ermee moest ik opnieuw inloggen dus gedaan met email. En nu zijn alle pokemons :'(:'(:'(:'(:'(

Iemand die weet hoe dit kan en of op te lossen is?
Nu staat er dat de server eruit ligt. "

 Heb ik ook gehad, na opnieuw inloggen had ik ze allemaal weer.

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

Ik had nog maar 10 pokeballs over en deze had een rode cirkel dus erg moeilijk te vangen... Dus het was lekker stressvol 

Maar het is gelukt! En ik heb gewoon nog 7 pokeballs over  

(ik moet echt hoog nodig naar wat pokestops :$)

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya †

honden foto van Jen & Daya †

" Ik had nog maar 10 pokeballs over en deze had een rode cirkel dus erg moeilijk te vangen... Dus het was lekker stressvol 

Maar het is gelukt! En ik heb gewoon nog 7 pokeballs over  
(ik moet echt hoog nodig naar wat pokestops :$) "

 
Ik zoek stad en land af naar een Squirtle en dan vind jij even een Wartortle! 

Kom er wel telkens 1 tegen als we naar de Regte Heide rijden, maar dan gaat de auto te hard, waardoor hij niet verschijnt. 


Geen zorgen, ik zit niet achter het stuur. 



Gisteren over de Regte Heide gelopen en nog wat gevangen. Heb best grappige foto's gemaakt (zal die straks even uploaden).




Heeft iemand dat nog meer? Ik zie nu geen "nearby" Pokémon. Ben thuis en normaal zie ik een heleboel Rattata, maar nu niets. Meestal vlieg ik de deur uit als ik wat "zeldzaams" zie.  Ze verschijnen overigens wel op de map als ze dichtbij zijn. 

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

"  Ik zoek stad en land af naar een Squirtle en dan vind jij even een Wartortle! Kom er wel telkens 1 tegen als we naar de Regte Heide rijden, maar dan gaat de auto te hard, waardoor hij niet verschijnt. Geen zorgen, ik zit niet achter het stuur. Gisteren over de Regte Heide gelopen en nog wat gevangen. Heb best grappige foto's gemaakt (zal die straks even uploaden).Heeft iemand dat nog meer? Ik zie nu geen "nearby" Pokémon. Ben thuis en normaal zie ik een heleboel Rattata, maar nu niets. Meestal vlieg ik de deur uit als ik wat "zeldzaams" zie.  Ze verschijnen overigens wel op de map als ze dichtbij zijn.  "

 Ja ik was ook verbaasd :o

 

Als ik dat heb dan zet ik de herstart ik de app vaak is het dan weer opgelost :)

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya †

honden foto van Jen & Daya †

"  Ja ik was ook verbaasd :o
 
Als ik dat heb dan zet ik de herstart ik de app vaak is het dan weer opgelost :-) "

Dat heb ik al 5 keer gedaan, hahaha!  Niet dat ik die Rattata nu echt mis in mijn nearby lijst, maar het is toch wel handig als er een Squirtle in de buurt is. 
Zal mijn telefoon eens opnieuw opstarten, misschien helpt dat. 

Edit: nee, werkte ook niet. Misschien zijn ze aan de grote hoeveelheden Rattata en Pidgey aan het werken? 
Edit: Oh, ze zijn terug. Rattata en Pidgey in mijn nearby lijst. 

 

 

Gisteren trof ik dit:

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya †

honden foto van Jen & Daya †

Finally,  my long lost friend! 

 

Deze kwam uit een 2km ei. 

Nu op jacht naar meer Squirtle! 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Finally,  my long lost friend! 

 
Deze kwam uit een 2km ei. 
Nu op jacht naar meer Squirtle!  "

 Waaaaat mijn sterkste pokemon is iets van 150.

Beter blijf jij ver weg van mijn gym strakjes

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya †

honden foto van Jen & Daya †

"  Waaaaat mijn sterkste pokemon is iets van 150.
Beter blijf jij ver weg van mijn gym strakjes "

Hoe hoger het level van je character, hoe meer Pokémon je tegenkomt met een hoge CP. 
Maar ik zal wegblijven, voor nu. 
Team Valor toevallig? 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Hoe hoger het level van je character, hoe meer Pokémon je tegenkomt met een hoge CP. Maar ik zal wegblijven, voor nu. Team Valor toevallig?  "

 Nope! 

Ik ben SuperbeerObi

De Pokemon app wilde alle 20 andere namen die ik invoerde niet accepteren... 

 

edit: Ohhh niet de naam het team.. ik heb werkelijk waar geen idee waar ik op geklikt heb. Hahaha

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

" Dat heb ik al 5 keer gedaan, hahaha!  Niet dat ik die Rattata nu echt mis in mijn nearby lijst, maar het is toch wel handig als er een Squirtle in de buurt is. Zal mijn telefoon eens opnieuw opstarten, misschien helpt dat. Edit: nee, werkte ook niet. Misschien zijn ze aan de grote hoeveelheden Rattata en Pidgey aan het werken? Edit: Oh, ze zijn terug. Rattata en Pidgey in mijn nearby lijst. 
 
 
Gisteren trof ik dit: "

 Hahahaha Ratata's genoeg nu dus 

 

En jeej je hebt je squirtle! Ik wil eigenlijk ook nog wat squirtles, want mijn wartortle moet natuurlijk wel een blastoise worden :p

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya †

honden foto van Jen & Daya †

"  Nope! 
Ik ben SuperbeerObi
De Pokemon app wilde alle 20 andere namen die ik invoerde niet accepteren... 
 
edit: Ohhh niet de naam het team.. ik heb werkelijk waar geen idee waar ik op geklikt heb. Hahaha "

Je hebt rood, blauw en geel.
Je kunt het zien als je op het plaatje van je character klikt. Als het goed is staat er ook een kleur omheen en is je lvl (exp) balkje de kleur van je team. 
Ik zit bij blauw (Mystic). Als je daar ook bij zit heb je niets te vrezen. 


PS: Geweldig naam trouwens, haha! 

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya †

honden foto van Jen & Daya †

"  Hahahaha Ratata's genoeg nu dus 
 
En jeej je hebt je squirtle! Ik wil eigenlijk ook nog wat squirtles, want mijn wartortle moet natuurlijk wel een blastoise worden :p "

Aan Rattata geen gebrek! 


Haha, ik moet dan nog eerst Wortortle en daarna pas Blastoise. Maar het zal het waard zijn!  
Ik las ergens dat je soms "nesten" (of swarms) hebt. Dat je op sommige plekken, op bepaalde tijden dan veel dezelfde tegenkomt (zonder Rattata en Pidgey mee te tellen dan hè, haha). 
Zo had iemand 10 Bulbasaur gevangen in 20 minuten! 

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

" Aan Rattata geen gebrek! Haha, ik moet dan nog eerst Wortortle en daarna pas Blastoise. Maar het zal het waard zijn!  Ik las ergens dat je soms "nesten" (of swarms) hebt. Dat je op sommige plekken, op bepaalde tijden dan veel dezelfde tegenkomt (zonder Rattata en Pidgey mee te tellen dan hè, haha). Zo had iemand 10 Bulbasaur gevangen in 20 minuten!  "

Oooh dat is wel gaaf!  Hopelijk komen die een beetje vaak voor.. want ik begin onderhand toch wel ziek te worden van steeds dezelfde haha

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie

honden foto van Marijn en Ollie

" Finally,  my long lost friend! 

 
Deze kwam uit een 2km ei. 
Nu op jacht naar meer Squirtle!  "

 Ooooooh geluksvogel!! Welk level ben je nu? Ik ben level 9 en kom nog steeds waardeloze Pidgeys  met 10 CP tegen :P

pagina 12 van 33 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1213 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Volgende forumvraag: fòkkersvermelding
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^