Falco 13/10/2005 en overleden op 10/06/2016

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ria Vincent R.I.P.Vienna en DiegoRia Vincent R.I.P.Vienna en Diego 3 doggies

honden foto van Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego

Hallo,

Wat verschrikkelijk dat je ze ziet lijden!Jij hebt in het belang van je dierbare hond gehandeld.Het is erg hard en ondenkbaar dat ze uit je leven zijn,maar je lieveling is nu uit het lijden verlost en geen pijn meer.

 

Ik wens je veel sterkte en kracht om dit oh zo zware verlies te verwerken.Weet hoe het voelt.Ik heb mijn hondje ook moeten laten inslapen nu 2,5 maand geleden.Het gemis is erg aanwezig en dat zal ook een poosje zo blijven. 

 

honden page profiel Missy & Lady † Missy & Lady † 3 doggies

honden foto van Missy & Lady †

Heel veel sterke!!

 

Toen mijn hond lady het uitgilde van de pijn en van te voren niet meer wilde eten en niet meer op zijn poten kon staan moet je voor de hond kiezen dus een keuze maken voor haar of hem.

dat is zeer moeilijk...

 

veel sterkte nogmaals

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Yara

Hoe gaat het nu met jou ellen? 

honden page profiel KingKing

honden foto van King

Het gemis is vreselijk. 

Maar fal heeft geen pijn meer... Magere troost aan mezelf.

 

Het is moeilijk om verder te gaan maar ik moet mezelf steeds opnieuw overtuigen dit was het beste... Geen enkel dier mag pijn hebben. 

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Yara

" Het gemis is vreselijk. 
Maar fal heeft geen pijn meer... Magere troost aan mezelf.
 
Het is moeilijk om verder te gaan maar ik moet mezelf steeds opnieuw overtuigen dit was het beste... Geen enkel dier mag pijn hebben.  "

 Inderdaad een hele magere troost,  maar wel helemaal waar. 

Het is een keuze gemaakt uit liefde, maar dat maakt het gemis helaas niet minder. 

 

Je hebt nog een hond toch? Hoe gaat die ermee om? 

honden page profiel KingKing

honden foto van King

Ik heb idd nog een hond King. Int begin was het heel erg moeilijk voor hem omdat hij in zijn 7j nog nooit alleen geleefd had nu gaat het relatief goed met hem. Althans hij laat niets meer merken en zoekt niet meer.

 

Ja als pijn en ongemak overheerst heb je eigenlijk weinig keuze .

Hij wist zijn poten niet meer staan en het was niets van gisteren. Het is gewoon vreselijk en kan het maar moeilijk plaatsen omdat ik er al twee jaar voor vocht. 

Het is altijd te vroeg om afscheid te nemen. En fal was zen bijzondere hond mijn eerste diensthond enige liefste beste vriend ooit ! 

Ria VincentR.I.P.Vienna Diego (Gast)

Hallo,

Dit is het ergste dat ze een grote leegte achterlaten die niet in te vullen valt.En het gemis om ze dat je zoveel met ze hebt gedeeld,lief en leed.Ik mis mijn boeffie ook nog elke dag,hij is in mijn gedachten en heeft een plek in mijn hart voorgoed.Het gedeelte dat hij van mij heeft meegenomen komt niet meer terug,het zal op den duur helen,maar vergeten doe je ze nooit.

Bij deze wens ik je sterkte en kracht om dit verlies een plekje te kunnen geven.Neem wel de tijd om te rouwen dat is voor een ieder weer anders.  

namens mijn andere twee grote schatten likjes en pootjes.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^