Het stomste/raarste wat JOUW hond afgelopen tijd gedaan heeft..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Nou was het mijn idee om hier rare verhalen te delen over onze favoriete viervoeters. Ik zal zelf aftrappen want zoals vele van jullie weten is Obi de mijne.

 

Obi woonde eerst bij mij en mijn ouders maar nu ik en mijn vriend zijn gaan samenwonen woont de pipo natuurlijk bij ons beide. En mijn vriend noemde zichzelf altijd een echt kattenpersoon. Katten beter in dit, katten leuker zo, katten minder lastig etc. etc.  Obi was groot, lastig, lomp, en hij stonkt etc. Mijn vriend heef nooit honden gehad als huisdier.

 

Nou lijkt mijn vriend zijn mening steeds meer bij te draaien. Ik betrapte hem laatst zelfs nog bij iets met speuren wat in het nieuws was geloof ik  "Kijk dat kunnen katten niet eens!" Ik dacht wow Obi dat heb jij toch maar weer mooi klaargekregen. Katten moeten het onderspit delven! Het gebash op katten ging nog even door terwijl Obi en mijn vriend samen tv keken.

 

Als het hommeles is wordt er zelfs gesproken over "Obi zou zoiets nooit doen, he mattie?!" Waarbij de twee elkaar vol medelijden elkaar aankijken en ik de derde (boze) partij ben die zich afvraagt hoe de vloer toch weer zo smerig komt. Of waarom de hele woonkamer naar scheet ruikt.  Ook wanneer ik zeg dat Obi op zijn matje moet gaan liggen. Kruipt hij snel bij mijn vriend. "Obi verstaat je verkeerd, hij denkt dat je mattie zegt" hoor ik dan telkens. Gevolgd door een "He Mattie??! Jij bent echt mijn mattie he Oobke" (één van de vele bijnamen van Obi). 

Nu komt het... mijn vriend verwend Obi de laatste tijd ook met extra lange wandelingen. Ze blijven dan heel lang weg een soort mannen onder elkaar tijd of zo? De eerste keer maakte ik me zelfs zorgen omdat ze maar niet terugkwamen. Nu kwam mijn vriend gisteren binnen. Van boven tot onder onder de smurrie, zijn schoenen, zijn sokken, broek, t-shirt was tot halverwege vies en doorweekt.... "Wat heb JIJ nou gedaan??" Obi stond erbij met smerige poten, smerige buik ALLES onder de smurrie. Maar Obi leek een grijns van hier tot Tokyo te hebben.

"Obi heeft mij de sloot in getrokken..."

 

Het was ook nogal warm en Obi is.. (zeker voor een herder) best wel een waterrat.. Nou had hij in een impulsief moment aan de waterkant besloten te springen. En ja mijn vriend is groot en ook zeker sterk maar 50kg ga je niet tegenhouden als dat springt. Het viel schijnbaar niet eens mee om er weer uit te klauteren omdat er zo'n stijle wanden waren.

Erge is dat ik vol medelijden natuurlijk snel alles heb gewassen (inclusief Obi want die stonk enorm). Maar ergens kon ik mijn lach bijna niet inhouden... 

 

Maar boze blikken heeft Obi weer niet gehad van mijn vriend hahaha. Hoe doet ie dat toch?

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

Ik kan niet stoppen met lachen, wat een verhaal. Ben benieuwd wat er nog meer komt. 

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Hahah prachtig! Ik kan zo snel even niets bedenken.. Obi klinkt echt als een super grappige hond. 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Ha ha, wat een super leuk verhaal om te lezen!

Ik weet zo gauw ook niet iets, maar jouw verhaal is al zo leuk!

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van laura   Diva&Nova

Hahaha geweldig!!

Wat jouw vriend heeft gehad was hetzelfde met mijn pa...

ik wilde zo graag een hond.. na jaren zeuren had ik me pa overgehaald.. me ma vond het ook leuk.

Mijn pa houdt totaaaal niet van beesten, hij haat ze bijna...

Het begon eerst met oké een klein hondje.. en mag niet in de huiskamer alleen in bijkeuken en op het erf overdag.. uiteindelijk heb ik hem overgehaald voor een grotere maat. In het begin pubertijd etc. Veel gemopper van hem als ze weer ondeugend was.. maar nu.. Ze is inmiddels 6 is het zijn grootse vriendin en is hij helemaal bekeerd.. leuke is nou wel dat hij het alleen nooit wil toegeven.. dus wat gebeurd er nou vaak, loopt die in de tuin/erf.. kijkt die om zich heen of niemand hem ziet (ik en me ma stiekem achter het raam gluren) zit die me toch gek te doen en achter haar aan te rennen en knuffelen! Geweldig.. Nu steeds vaker elke week wel gaat die boodschappen doen met me ma, neemt die de grootste botten mee en we vonden aantal x al verstopte honden koekjes die hij stiekem heeft gekocht.. maaar toch probeerd die het niet toe te geven... diva is helemaal lijp van hem nu. Hij knuffelt haar elke ochtend en laatste stukje banaan van hem is altijd voor haar. Ze is overigens gewoon lekker vaak in huis ook nu en ligt veel naast me pa zijn stoel savonds.. want ja van hem krijgt ze vaak knuffels.. Ze duwt de heletijd haar neus onder zin arm. Vind hij stiekem geweldig.. schept op nu int bedrijf wat een geweldige lieve slimme hond ze is. Laatst zegt die zelfs.. (ik vroeg als ik binnenkort uit huis ga en diva mee neem) of er nog een hondje kwam.. me ma wil graag een klein hondje.. zegt die nee niks ervan als er weer een hond komt wordt het sws weer een lab. Want diva is gewoon helemaal perfect dus een andere soort hond komt er niet! Haha.. mannen.... 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Vandaag al vier keer was in de droogtrommel gehad en nog steeds komt er zand in het pluizenfilter... oeps! 

 Obi kiest ook nooit mooi schoon water uit natuurlijk...

Obi is ook zeker wel een grappige hond. De grappigste die ik ooit gehad heb in ieder geval. Of gewoon de lompste ik weet het niet.  Maar af en toe plak je hem achter het behang hoor. Obi heeft wel vaker niet zo'n goede ideeën. Of soms ook... hoor ik hem stiekem de vuilnisbak deksel omhoog tillen met zijn neus. Heel zachtjes.. dan loop ik erheen en laat ie zich plots vallen alsof ie daar al uren lag te slapen... Uhu jaja meneer. Ik hoor toch wat je doet...

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van laura   Diva&Nova

" Vandaag al vier keer was in de droogtrommel gehad en nog steeds komt er zand in het pluizenfilter... oeps! 
 Obi kiest ook nooit mooi schoon water uit natuurlijk...
Obi is ook zeker wel een grappige hond. De grappigste die ik ooit gehad heb in ieder geval. Of gewoon de lompste ik weet het niet.  Maar af en toe plak je hem achter het behang hoor. Obi heeft wel vaker niet zo'n goede ideeën. Of soms ook... hoor ik hem stiekem de vuilnisbak deksel omhoog tillen met zijn neus. Heel zachtjes.. dan loop ik erheen en laat ie zich plots vallen alsof ie daar al uren lag te slapen... Uhu jaja meneer. Ik hoor toch wat je doet... "

 Haha super leuk die ondeugende slimme honden!

honden page profiel NaomiNaomi 3 doggies

honden foto van Naomi

Hahah dat had ik wel willen zien

De mijne doen regelmatig iets doms. Zal het hier morgen opzetten als mn laptop aanstaat.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Hahaha geweldig!!
Wat jouw vriend heeft gehad was hetzelfde met mijn pa...
ik wilde zo graag een hond.. na jaren zeuren had ik me pa overgehaald.. me ma vond het ook leuk.
Mijn pa houdt totaaaal niet van beesten, hij haat ze bijna...
Het begon eerst met oké een klein hondje.. en mag niet in de huiskamer alleen in bijkeuken en op het erf overdag.. uiteindelijk heb ik hem overgehaald voor een grotere maat. In het begin pubertijd etc. Veel gemopper van hem als ze weer ondeugend was.. maar nu.. Ze is inmiddels 6 is het zijn grootse vriendin en is hij helemaal bekeerd.. leuke is nou wel dat hij het alleen nooit wil toegeven.. dus wat gebeurd er nou vaak, loopt die in de tuin/erf.. kijkt die om zich heen of niemand hem ziet (ik en me ma stiekem achter het raam gluren) zit die me toch gek te doen en achter haar aan te rennen en knuffelen! Geweldig.. Nu steeds vaker elke week wel gaat die boodschappen doen met me ma, neemt die de grootste botten mee en we vonden aantal x al verstopte honden koekjes die hij stiekem heeft gekocht.. maaar toch probeerd die het niet toe te geven... diva is helemaal lijp van hem nu. Hij knuffelt haar elke ochtend en laatste stukje banaan van hem is altijd voor haar. Ze is overigens gewoon lekker vaak in huis ook nu en ligt veel naast me pa zijn stoel savonds.. want ja van hem krijgt ze vaak knuffels.. Ze duwt de heletijd haar neus onder zin arm. Vind hij stiekem geweldig.. schept op nu int bedrijf wat een geweldige lieve slimme hond ze is. Laatst zegt die zelfs.. (ik vroeg als ik binnenkort uit huis ga en diva mee neem) of er nog een hondje kwam.. me ma wil graag een klein hondje.. zegt die nee niks ervan als er weer een hond komt wordt het sws weer een lab. Want diva is gewoon helemaal perfect dus een andere soort hond komt er niet! Haha.. mannen....  "

 Hahaha zo herkenbaar. Ik had een tante die zo was.. en mijn nichtje mocht nooit een hond hebben. En ik had er al vanaf mijn geboorte altijd één om me heen.  Tot ook na veel zeuren ze er één hadden... ze was minstens zo gek met dat diertje als mijn nichtje zelf. Geweldig vind ik dat... Er zijn denk ik maar weinig mensen die écht... écht een hond kunnen weerstaan. Die echt kunnen zeggen ja ik houd van geen enkele hond. Geen enkele hond kan mij aan het lachen maken etc. 

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van laura   Diva&Nova

Ik heb vroeger onwijs gelachen dat diva (we hadden eerst een grens tot waar ze mocht komen) dat wist ze donders goed, dus wat deed ze.. eerst 1 poot erover heen leggen.. toen 2.. uit eindelijk lag alleen haar staart achter de grens.. wij boos en terug roepen naar je kleedje.. toen ging ze wat nieuws verzinnen.. pakte haar kleedje legde die steeds verder over de grens tot ze erover was.. wij weer boos en legde kleedje terug. Toen verzon ze weer wat nieuws.. Ze haalde een speeltje, en slingerde  die de kamer in, vervolgens rende ze onwijs hard rondjes om de tafel heen pakte het speeltje en rende terug over de grens.. haha de donderstraal.. Nu mag ze overal komen in de kamer zij won

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van laura   Diva&Nova

"  Hahaha zo herkenbaar. Ik had een tante die zo was.. en mijn nichtje mocht nooit een hond hebben. En ik had er al vanaf mijn geboorte altijd één om me heen.  Tot ook na veel zeuren ze er één hadden... ze was minstens zo gek met dat diertje als mijn nichtje zelf. Geweldig vind ik dat... Er zijn denk ik maar weinig mensen die écht... écht een hond kunnen weerstaan. Die echt kunnen zeggen ja ik houd van geen enkele hond. Geen enkele hond kan mij aan het lachen maken etc.  "

 Haha ja klopt ik ben van mening als alle mensen die zeggen dat ze niet van honde  houden een hond zouden nemen 90% denk ik wel onwijs van het dier gaan houden en zich eraan hechten... (niet dat iedereen nu stomweg een hond zou moeten aanschaffen)

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Ik heb vroeger onwijs gelachen dat diva (we hadden eerst een grens tot waar ze mocht komen) dat wist ze donders goed, dus wat deed ze.. eerst 1 poot erover heen leggen.. toen 2.. uit eindelijk lag alleen haar staart achter de grens.. wij boos en terug roepen naar je kleedje.. toen ging ze wat nieuws verzinnen.. pakte haar kleedje legde die steeds verder over de grens tot ze erover was.. wij weer boos en legde kleedje terug. Toen verzon ze weer wat nieuws.. Ze haalde een speeltje, en slingerde  die de kamer in, vervolgens rende ze onwijs hard rondjes om de tafel heen pakte het speeltje en rende terug over de grens.. haha de donderstraal.. Nu mag ze overal komen in de kamer zij won "

 Ze winnen altijd!

Om het nog erger te maken. Wij hebben altijd afgesproken er komen hier geen honden op ons bankstel (net samenwonend, zelf betaald en gekocht dus zuinig op, je kent het wel). 

Stelt mijn vriend enkele weken geleden voor om de regel te schrappen, voor Obi! Nou.. ik weet niet of dat zo'n goed idee is. Het is "maar" een 3 zits en Obi alleen neemt zo in zijn eentje al alle plek in. "Maar hij knuffelt zo graag, zullen we een dekentje neerleggen anders?". 

Dus toch maar eff niet gedaan. Obi is ook lief hij gaat er zelf niet op dus dat scheelt wel.

 

Zie het zo al voor me dat hij het bezoek even extra komt vrijgezellen.. *ahum*

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van laura   Diva&Nova

"  Ze winnen altijd!
Om het nog erger te maken. Wij hebben altijd afgesproken er komen hier geen honden op ons bankstel (net samenwonend, zelf betaald en gekocht dus zuinig op, je kent het wel). 
Stelt mijn vriend enkele weken geleden voor om de regel te schrappen, voor Obi! Nou.. ik weet niet of dat zo'n goed idee is. Het is "maar" een 3 zits en Obi alleen neemt zo in zijn eentje al alle plek in. "Maar hij knuffelt zo graag, zullen we een dekentje neerleggen anders?". 
Dus toch maar eff niet gedaan. Obi is ook lief hij gaat er zelf niet op dus dat scheelt wel. "

 Haha herkenbaar.. geweldig hé wat die lieve oogjes voor elkaar kunnen krijgen

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Ik geloof dat Obi en Aiden broers hadden kunnen zijn... 

 

Hier nog zo'n lompe clown dus :p 

Hij had vandaag ook weer zo'n actie. -Vooraf even gezegd te hebben, hij is opgevoed hoor....- 

 

Ik had bezoek, en we hadden lekkers op tafel gezet. Ik heb Aiden al een aantal keer gewaarschuwd dat dat eten toch echt niet van hem was. 

Hij bleef netjes op afstand (wat voor hem 1 meter van het eten af is), kwijlend en al. 

 

Nét op het moment dat ik hem wil belonen voor zijn goede gedrag, springt hij uit zijn zithouding weg. Ik wilde hem volgen met mijn ogen, maar hij was veeeel te snel. 

Over de bank, hop hop, langs het bezoek. Weg kaasjes, weg worst. Doei chipje. 

Van de ene bank naar de andere. "Oh, baasje heeft ook nog." Zeg maar dag tegen je toastje. 

 

Hij staat nog even op zijn buit te kauwen, loopt vervolgens weer naar zijn 1-meter plek, gaat daar zitten.... En kijkt me aan met een blik die zegt: "Zo. Wat ben ik braaf hè?!" 

honden page profiel YasminYasmin 3 doggies

honden foto van Yasmin

Hier ook zo'n man met peperkoekenhart. Het ging ongeveer zo:

1. Er komt GEEN hond: onze viervoeter is er nu al 6 maand

2. Oké dan maar een grote hond: een Boston heeft een schofthoogte van maximum 40cm

3. Ik ga daar niet mee buiten wandelen: Het is zo lekker ontspannend die wandelingen. En hij is best wel stoer

4. Hij mag niet op de bank: Maar hij keek zo triest en ik denk echt dat hij kou heeft

5. Ik ben geen hondenmens: wij hebben toch wel de beste en liefste gekozen hé 

 

En ik? Ik glimlach eens en denk bij mezelf "dat wist ik toch allemaal al schat" 

honden page profiel RobRob 3 doggies

honden foto van Rob

Weglopen in de Loonse & Drunense duinen. Al 4 jaar lopen we elke dag een grote ronden en voor 2 weken vond meneer het nodig om op een zondag ervandoor te gaan. Opeens ging ie er met een sprint vandoor. Ik dacht die zie ik bij de auto terug, hij moet de rondes met zijn ogen dicht kunnen lopen.

Niet dus. Het was slecht weer dus voor een zondag was er bijna niemand. Een gevoel van paniek overviel me. Een rondje lopen en hard roepen. Geen Puk.

Dan maar even naar huis en de Teckel naar huis brengen. En toch maar weer terug. Uiteraard geen Puk.

Opeens krijg ik voicemail. De dierenambulance heeft gebeld. Of ik Puk wil komen ophalen bij een camping in de buurt,. Ik ernaartoe rijden en ja hoor meneer staat daar doodleuk met een paar kleine kindjes te spelen. Wat een opluchting!. Wel 35 EUR lichter, de kosten van de dierenambulance maar dat heb ik er graag voor over.

En 's avonds was meneer dik aan de diarree. Ze zullen hem wel flink gevoerd hebben met koekjes en brokjes die ie normaal nooit krijgt.

Toch wel erg blij dat ik  die kleine eigenwijze rotzak 's avond weer lekker op de bank zag slapen.

Groetjes,

Rob

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

Hahahaha geweldig die verhalen!

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Ik geloof dat Obi en Aiden broers hadden kunnen zijn... 
 
Hier nog zo'n lompe clown dus :p 
Hij had vandaag ook weer zo'n actie. -Vooraf even gezegd te hebben, hij is opgevoed hoor....- 
 
Ik had bezoek, en we hadden lekkers op tafel gezet. Ik heb Aiden al een aantal keer gewaarschuwd dat dat eten toch echt niet van hem was. 
Hij bleef netjes op afstand (wat voor hem 1 meter van het eten af is), kwijlend en al. 
 
Nét op het moment dat ik hem wil belonen voor zijn goede gedrag, springt hij uit zijn zithouding weg. Ik wilde hem volgen met mijn ogen, maar hij was veeeel te snel. 
Over de bank, hop hop, langs het bezoek. Weg kaasjes, weg worst. Doei chipje. 
Van de ene bank naar de andere. "Oh, baasje heeft ook nog." Zeg maar dag tegen je toastje. 
 
Hij staat nog even op zijn buit te kauwen, loopt vervolgens weer naar zijn 1-meter plek, gaat daar zitten.... En kijkt me aan met een blik die zegt: "Zo. Wat ben ik braaf hè?!"  "

 Woww. dat is echt superstout. Obi heeft zoiets nog nooit geflikt.. wel dat hij dan ineens likt van een bordje waar net nog wat slagroom ofzo van het gebak op zit. Omdat het bezoek dat net heeft weggezet op tafel.  "Uhmm okaay.. wil jij nog een tweede stukje.. op een nieuw bord dan wel? " 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Hier ook zo'n man met peperkoekenhart. Het ging ongeveer zo:
1. Er komt GEEN hond: onze viervoeter is er nu al 6 maand
2. Oké dan maar een grote hond: een Boston heeft een schofthoogte van maximum 40cm
3. Ik ga daar niet mee buiten wandelen: Het is zo lekker ontspannend die wandelingen. En hij is best wel stoer
4. Hij mag niet op de bank: Maar hij keek zo triest en ik denk echt dat hij kou heeft
5. Ik ben geen hondenmens: wij hebben toch wel de beste en liefste gekozen hé 
 
En ik? Ik glimlach eens en denk bij mezelf "dat wist ik toch allemaal al schat"  "

 4 en 5 hoor ik hier ook vaker in een iets ander jasje.  3 geldt niet voor Obi ik hoor vaker verhalen dat Obi b.v. weer bang was voor een stilstaande auto mét aanhanger. Vriendlief vindt dat leuk want daar kan hij eigenlijk best om lachen. Of koeien die naar Obi toe komen denderen, doodeng!

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Haha geweldig die Obi. Die houd je wel aan het lachen. Hier maar een "saaie" hond. Ze is wel een enorme sokkenfan. Ik ben altijd een beetje lui om mijn sokkenla dicht te doen. Dus komt ze altijd met sokken aanzetten met als reden dat ik dan achter haar aan moet komen. Doe ik dat niet dan laat ze de sok bij mijn achter om vervolgens nieuwe te gaan halen. Tot dat er dan 5 paar liggen en ik toch maar opsta om achter haar aan te gaan. Geweldig  vind ze dat. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Weglopen in de Loonse & Drunense duinen. Al 4 jaar lopen we elke dag een grote ronden en voor 2 weken vond meneer het nodig om op een zondag ervandoor te gaan. Opeens ging ie er met een sprint vandoor. Ik dacht die zie ik bij de auto terug, hij moet de rondes met zijn ogen dicht kunnen lopen.
Niet dus. Het was slecht weer dus voor een zondag was er bijna niemand. Een gevoel van paniek overviel me. Een rondje lopen en hard roepen. Geen Puk.
Dan maar even naar huis en de Teckel naar huis brengen. En toch maar weer terug. Uiteraard geen Puk.
Opeens krijg ik voicemail. De dierenambulance heeft gebeld. Of ik Puk wil komen ophalen bij een camping in de buurt,. Ik ernaartoe rijden en ja hoor meneer staat daar doodleuk met een paar kleine kindjes te spelen. Wat een opluchting!. Wel 35 EUR lichter, de kosten van de dierenambulance maar dat heb ik er graag voor over.
En 's avonds was meneer dik aan de diarree. Ze zullen hem wel flink gevoerd hebben met koekjes en brokjes die ie normaal nooit krijgt.
Toch wel erg blij dat ik  die kleine eigenwijze rotzak 's avond weer lekker op de bank zag slapen.
Groetjes,
Rob "

 Dat is niet leuk nee..dan ga je je toch echt druk maken. Obi is één keer "ontsnapt" van een dagopvang. Gevoel wat ik toen had was soortgelijk. Doodsbang dat hij ergens werd aangereden. Maar toen kwamen we er dus achter dat Obi eigenlijk te aanhankelijk/onzelfstandig is en wel degelijk behoorlijk last heeft van verlatingsangst om hem daar te laten. 20min erheen gereden op ons gemakje en in 10min teruggeracet om hem te zoeken daar na een telefoontje van de beheerder op de voicemail, die ook is paniek was... Het was haar nog nooit gebeurd. Overal hoge hekken, draaiknoppen toch was Obi er ontsnapt...  Obi raasde als een gek door omliggende weilanden om ons te zoeken. Je hart breekt als je hem van een afstand zo in paniek ziet rennen en zoeken. Net voordat je hem roept en hij zich realiseert dat je er weer bent.  Hij kwam meteen aanracen toen ik hem riep. Alsof ie me jaren niet gezien had...

 

Tof dat die kindjes hem zo bezighielden dan is hij tenminste op één plek gebleven toch?

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Haha geweldig die Obi. Die houd je wel aan het lachen. Hier maar een "saaie" hond. Ze is wel een enorme sokkenfan. Ik ben altijd een beetje lui om mijn sokkenla dicht te doen. Dus komt ze altijd met sokken aanzetten met als reden dat ik dan achter haar aan moet komen. Doe ik dat niet dan laat ze de sok bij mijn achter om vervolgens nieuwe te gaan halen. Tot dat er dan 5 paar liggen en ik toch maar opsta om achter haar aan te gaan. Geweldig  vind ze dat.  "

 Obi doet dat ook alleen bij voorkeur met vieze sokken. Hij heeft sowieso wel een voeten fetisj. Gooit ie de sokken onder het bureau bij mijn vriend neer. En dan gaat ie stiekem weer in de vuile was zitten zoeken naar andere sokken. Al het andere wasgoed laat ie wel braaf met rust. 

 

Wat een mooie foto heb je bij je profiel!

 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Ik vind jouw verhalen over Obi altijd zo geweldig!! Wat een super slimme, grappige hond. En zo fijn dat je vriend nu ook helemaal gek op hem is 

 

Hier ben ik nog steeds degene die de hondjes het allerleukst vindt en van wie ze het meest mogen. Ik heb Aiko graag eventjes bij me in bed om te kroelen en na een lange werkdag (jachttraining) zijn we allebei kapot en dan kruip ik lekker met een dekentje op de bank en Aiko erbij. Mijn vriend moet daar niks van en die is ook van het "alles mag, maar alleen met toestemming dus op de bank, eten etc). Van mij hoeft dat niet, als ze maar wel luisteren als ze even aan de kant moeten en ze beheerst zijn. Net heeft mijn vriend wel even wat door de vingers gezien, Aiko is nooooit stout. Maar net dachten we dat ze al in haar mandje in de woonkamer lag en toen we in bed wilden stappen zag ik nog net een wit snuitje vanonder een hoop dekens vandaan steken. Ze was lekker zelf op bed gaan liggen en helemaal onder de dekens gekropen  Mijn vriend vond het te schattig om haar op haar kop te geven gelukkig. 

 

Ronin daarentegen is echt een bengel. Is laatst op de eetkamertafel geklommen en heeft daar gepoept.. En van de week stond ie ineens in de vensterbank de glazen een sopje te geven... (Denk even een klein pupje nog wat dus echt moeite moet doen om daar boven te komen). Hij is echt slim en bedenkt van alles en nog wat. Was laatst in de wasmachine geklommen, de kastjes moeten echt goed dicht want anders wipt hij ze open. Als het hem te lang duurt voordat hij zijn beloning krijgt wordt ie een border collie, dan verzint hij echt de gekste dingen om iets te krijgen. Nouja daar beloon je dan 3 keer voor en dan snapt hij het, naam eraan geven en een paar keer herhalen en hij weet het. Dus hij kan nu omrollen, push ups op een krukje, licht schuifje aan en uit, dekentje voor me pakken. En ik zweer het, het enige wat ik heb gedaan is zijn zelf verzonnen gedrag belonen. Wordt nog wat, hij is morgen 16 weken :)

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

"  Obi doet dat ook alleen bij voorkeur met vieze sokken. Hij heeft sowieso wel een voeten fetisj. Gooit ie de sokken onder het bureau bij mijn vriend neer. En dan gaat ie stiekem weer in de vuile was zitten zoeken naar andere sokken. Al het andere wasgoed laat ie wel braaf met rust. 
 
Wat een mooie foto heb je bij je profiel!
  "

 

 

Dankjewel.

 

Haha ja leuk om zo je sokken overal terug te vinden. Met vieze sokken heeft Shadow ook geen moeite. Ze pakt ook enkel alleen sokken. Mijn kniebrace wil ze ook nog wel eens pakken om vervolgens alle kanten uit te gooien en ook in de lucht.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Ik vind jouw verhalen over Obi altijd zo geweldig!! Wat een super slimme, grappige hond. En zo fijn dat je vriend nu ook helemaal gek op hem is 
 
Hier ben ik nog steeds degene die de hondjes het allerleukst vindt en van wie ze het meest mogen. Ik heb Aiko graag eventjes bij me in bed om te kroelen en na een lange werkdag (jachttraining) zijn we allebei kapot en dan kruip ik lekker met een dekentje op de bank en Aiko erbij. Mijn vriend moet daar niks van en die is ook van het "alles mag, maar alleen met toestemming dus op de bank, eten etc). Van mij hoeft dat niet, als ze maar wel luisteren als ze even aan de kant moeten en ze beheerst zijn. Net heeft mijn vriend wel even wat door de vingers gezien, Aiko is nooooit stout. Maar net dachten we dat ze al in haar mandje in de woonkamer lag en toen we in bed wilden stappen zag ik nog net een wit snuitje vanonder een hoop dekens vandaan steken. Ze was lekker zelf op bed gaan liggen en helemaal onder de dekens gekropen  Mijn vriend vond het te schattig om haar op haar kop te geven gelukkig. 
 
Ronin daarentegen is echt een bengel. Is laatst op de eetkamertafel geklommen en heeft daar gepoept.. En van de week stond ie ineens in de vensterbank de glazen een sopje te geven... (Denk even een klein pupje nog wat dus echt moeite moet doen om daar boven te komen). Hij is echt slim en bedenkt van alles en nog wat. Was laatst in de wasmachine geklommen, de kastjes moeten echt goed dicht want anders wipt hij ze open. Als het hem te lang duurt voordat hij zijn beloning krijgt wordt ie een border collie, dan verzint hij echt de gekste dingen om iets te krijgen. Nouja daar beloon je dan 3 keer voor en dan snapt hij het, naam eraan geven en een paar keer herhalen en hij weet het. Dus hij kan nu omrollen, push ups op een krukje, licht schuifje aan en uit, dekentje voor me pakken. En ik zweer het, het enige wat ik heb gedaan is zijn zelf verzonnen gedrag belonen. Wordt nog wat, hij is morgen 16 weken :-) "

 Ik heb 2x moeten teruglezen of ik het nou niet verkeerd las. Op de eettafel poepen hahaha. Wat erg... Maar hoe bedenken ze het he? 16 weken dat beloofd nog wat... Hihi. 

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

"  Woww. dat is echt superstout. Obi heeft zoiets nog nooit geflikt.. wel dat hij dan ineens likt van een bordje waar net nog wat slagroom ofzo van het gebak op zit. Omdat het bezoek dat net heeft weggezet op tafel.  "Uhmm okaay.. wil jij nog een tweede stukje.. op een nieuw bord dan wel? "  "

 Mooiste is, dat hij steelt met zn ogen dicht. Want hij is bang dat hij straf krijgt tijdens zijn daad... :p Dus dan doet ie zn ogen vast dicht hahaha. 

 

Van bordjes likken doet Aiden ook stiekem graag. 

Hij heeft ook heel lang de sap uit de glazen gelikt. Dat was echt heel vervelend. Moest je een heel glas appelsap weggooien omdat Aiden zn tong erdoorheen had gehengeld...

honden page profiel Zilver_PapiertjeZilver_Papiertje 3 doggies

honden foto van Zilver_Papiertje

Het domste wat mijn Rhodesian Ridgeback tot nu toe heeft gedaan (ze is 5 maanden en een beetje) was nog maar net deze zaterdag.

 

We gaan wandelen op een wegje tussen het veld en ze hangt aan de lange lijn zodat we eerst kunnen zien of het er druk is of niet voor we ze loslaten. We komen langs een hoeve waar een kleine hond (soort korte poedel met lange oren) door de open poort naar buiten loopt. De baas roept nog maar de hond komt naar ons toe en valt gewoon mijn schat aan. Gelukkig niet erg, mijn vriend heeft zijn been er kunnen tussen zetten en dat kleine opdondertje weggeduwt voor ze haar tanden diep in onze hond kon zetten. Pyxis kruipt ineen en geeft zich meteen over. Die oh-zo-gevaarlijke- ridgeback heeft zich dus als een sissy laten overmeesteren 

 

Ik was echt boos man op de baas van die stomme hond. Gelukkig heeft ze niets maar ik heb echt zin om later nog eens terug te gaan als mijn mevrouw +40 kilo weegt.  Alhoewel ik betwijfel of zij het ooit in haar zal hebben om een andere hond iets aan te doen.

 

Pfff sommige honden en hun baasjes 

honden page profiel YvonneYvonne 3 doggies

honden foto van Yvonne

Babs & Lex moeten altijd 'mee' als ik naar het toilet ga, ze staan dan meestal door een kiertje van de deur te snuifen..

Van de week ging ik naar het toilet en zoals altijd hobbelden Babs & Lex achter me aan. Babs ging op haar gemakje in de gang liggen, Lex stond voor de deur. De deur stond op een kiertje en langzaam duwde meneer met zijn neus de deur open. Blijkbaar vond hij het toch gezelliger om iets dichter bij te komen kijken.

Al snuffelend en voorzichtig komt ie dichterbij en legt op een gegeven moment een poot op mijn been, waarna hij bedacht dat hij ook wel gewoon op schoot kon klimmen! (tja, Lex is echt een knuffelkont)

Normaal niet zo'n moeite mee als hij op schoot wil liggen, maar als ik op het toilet zit vind ik dat toch echt een beetje té.. Beteuterd dat ik hem wegstuurde is hij met een hele diepe zucht bij Babs gaan liggen..

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Mooi verhaal over obi hier lilly gaat ook graag op stap met kousen ze is zeer rap om te nemen en op te knabbelen ze zyn natuurlijk gewassen maar myn man legt soms zyn witte kousen op bed voor het wegleggen in de kast en weg is lilly met de kousen leuk hoor

Volgende forumvraag: Open en bloot 2
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^