Ervaringen Rottweiler Academy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SandraSandra

honden foto van Sandra

Alleen maar negatieve reacties. 

Ik dacht Rottweiler Academy klinkt interessant.  En ze hebben dan ervaring met het ras. Maar dat is dus niet zo. Ik heb op site van de NRC gekeken en daar staat de Rottweiler Academy dus ook niet tussen de hondenscholen. 

Ik wil toch wel les van goede instructeurs die een goede opleiding hebben gehad om instructeur te worden of iig weten waar ze over praten. Het komt me nu over dat dit bij de Rottweiler Academy niet aan de orde is.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Kiara loveKiara love

honden foto van Kiara love

" Alleen maar negatieve reacties. 
Ik dacht Rottweiler Academy klinkt interessant.  En ze hebben dan ervaring met het ras. Maar dat is dus niet zo. Ik heb op site van de NRC gekeken en daar staat de Rottweiler Academy dus ook niet tussen de hondenscholen. 
Ik wil toch wel les van goede instructeurs die een goede opleiding hebben gehad om instructeur te worden of iig weten waar ze over praten. Het komt me nu over dat dit bij de Rottweiler Academy niet aan de orde is. "

 Sandra ik denk gezien alles wat ik hier lees en op de fb site gelezen heb dat ik er ook zeker niet heen zou gaan. Alleen wat ik niet begrijp is dat dit dan zomaar kan.

honden page profiel DeesDees

honden foto van Dees

" Er is nogal wat heisa en bij twijfel niet inhalen en waar rook is is vuur.. Ik zou er dus niet gaan trainen. Zie ze link van Loesje van wanpatrijken op fb. Heb er zelf een cursus speuren gedaan en tja, had die 85 euro heel veel beter kunnen besteden. "

Precies. Als de halve Rottweilerwereld je uitkotst dan doe je toch iets niet goed. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar ik lees soms nog wel iets van hem en z'n 'school' (ook niet te vermijden in de Rottweilergroepen) en het lijkt geen gezellig clubje waar je even leuk komt trainen. Ik was ooit van plan om daar te gaan kijken maar nah. Heb de Academy opgezocht en kwam er al snel achter dat dit niks voor ons zou zijn. Het komt bij mij over als een duur amateurenclubje. Veel te onprofessioneel, te ouderwets en soms komt meneer ook nogal seksistisch over. Daar kan ik al helemaal niet tegen.

Mandy (Gast)

Als je je hond wil verpesten moet je daar heen gaan..Iedereen die er getraind heeft en zegt dat ze trainer willen worden..kan allemaal zonder moeite.

Ik heb zelf ervaring met de eigenaar van rottweiler academy..heb dr geen goed woord voor over. Juist als de nood het hoogst is laat hij je ook vallen als een bak steen. 

Je kan niet van hem op aan.

honden page profiel Kiara loveKiara love

honden foto van Kiara love

Ik blijf het vreemd vinden dat dat dan zomaar kan, ik begrijp hieruit dat je zonder papieren een Hondenschool kan beginnen.

deze school heeft wel keurig een nummer bij kvk maar dat kan dus ook gewoon.

volgends de website heeft de man wel veel ervaring met Rottweilers is dat dan niet waar? Ik zou dat graag willen weten want als het niet waar is is dat volgens mij een vorm van oplichting.

nogmaals ik ken de school niet maar wat ik hier lees is het niet zo positief, misschien op termijn dan zelfs wel gevaarlijk, is er dan geen enkele instantie die hieraan iets kan doen??

 

honden page profiel Joop d BJoop d B

Goedendag,

Zoals u eerder heeft kunnen lezen heeft mijn vrouw ook een nare ervaring met de RA.

wij hebben geprobeerd een gesprek aan te gaan om ons geld terug te krijgen.

helaas kunnen wij via mail, telefoon en app geen contact krijgen,

de eigenaar heeft ons 1 maal terug gebeld en dat was voor mijn vrouw zo'n beledigend gesprek, hij heeft haar toen voor alles uitgemaakt .

achteraf gezien hadden we dit gesprek moeten opnemen!

we kregen het idee dat hij iets te diep in het glaasje had gekeken.

in overleg met onze raadsman hebben we de mails die we nog hadden doorgestuurd .

joop

Eva (Gast)

Ik zou hier zeker NIET gaan trainen!! Een grote poppenkast. De eigenaar van RA weet niet waar hij het over heeft en zet idd cursisten na een korte opleiding voor de klas. Ook het geven van PP training is zeer onverantwoord! Waarom zou je huis/gezin honden die willen aanleren? Levensgevaarlijk!! Onze rotties zijn al beschermend genoeg zonder deze training! Zelfs de politie mag deze training niet meer doen met hun honden ivm gevaar. Dat RA nog steeds bestaat is voor mij onbegrijpelijk. Het is idd niet meer dan een amateurclub met een (ex?) drankverslaafde aan het roer. Als je echt je hond wil verpesten en van je geld af wil; moet je daar trainen. 

Marianne (Gast)

eva drukt zich nog netjes uit, ik wilde daar gaan trainen maar ben eerst lid geworden van zijn Fb groep Rottweiler Academy wat later members werd een besloten groep, verder heeft hij ook nog een eigen FB account, zal de naam niet noemen. Wat mij vooral opvalt is dat hij drukker is met mensen die zijn praktijken aan de kaak willen stellen dan met zijn eigen zaken. Verder lijkt zo langzamerhand of hij overal verstand van heeft. Wat mij heel erg beangstigd is de personal protectie training, wat jij zegt Eva dit heeft de Rottweiler van nature. Verder gaat hij ineens merchandise verkopen, de liefde voor de Rottweiler is veranderd in liefde voor geld zo lijkt het. Ik ga daar in elk geval NIET trainen

Carla (Gast)

Goed om al deze reacties te lezen. Ik heb er ook even overwogen om trainingen te gaan volgen bij de Rottweiler Academy. In principe lijkt me zo'n trainingsinstituut dat speciaal gericht is op Rottweilers een goed initiatief. Maar dan moet je wel heel goed weten wat je doet en je moet er echt verstand van hebben. Ik heb navraag gedaan over deze academy en het blijkt dat ervaring en kennis ver te zoeken is. Er is zelfs een facebookpage waarin de wanpraktijken aan de kaak worden gesteld. Dat zegt mij genoeg.

Carla

Ellen Reijns (Gast)

wat grappig dat ik hier dezelfde mensen tegenkom als op wanpraktijken !! En bijna allemaal onder een valse naam! Geen verstand van het ras ???????????? ik zou zeggen , kom eens langs op zaterdag in Zoeterwoude of Breda en oordeel zelf !! Leuke sfeer en prima trainingen en niet 1 hond draagt een muilkorf. Praat met de cursisten en die zijn ( sorry voor alle azijnpissers) heel enthousiast en blij met deze cursus ! 

 

Groetjes Ellen ( wel m'n eigen naam ) 

Rottweiler lover (Gast)

Goedenavond allemaal,

 

Ik heb zojuist op de "beruchte"pagina gekeken genaamd wanpraktijken. Wat mij daar opvalt is dat er continue door dezelfde personen gereageerd word op nogal onbelangrijke zaken daar. Ik heb niet 1 klacht gezien op de gehele pagina.....Ik ben zeker van plan om op zaterdag eens een kijkje te nemen in Zoeterwoude of Breda, zomaar blind afgaan op "bevindingen" van een fb pagina....mij niet gezien. Eerst zelf zien en dan pas geloven. Ik zal mijn bevindingen hier dan ook posten, zo eerlijk ben ik dan ook wel

Fijne avond een ieder

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie

Ik vindt al die gastreacties toch maar uiterst interessant...

 

Niemand die de moeite neemt een eigen account aan te maken, en óf overdreven lovende óf ernstig negatieve reacties...

Anoniem (Gast)

Inderdaad Michelle!!!!

honden page profiel LexieLexiegoedgekeurde fokker

honden foto van Lexie

" Ik vindt al die gastreacties toch maar uiterst interessant...
 
Niemand die de moeite neemt een eigen account aan te maken, en óf overdreven lovende óf ernstig negatieve reacties... "

 Michelle, er is een hele vete gaande op fb en nu hebben de voor- en tegenstanders dus ook dit forum gevonden. Alleen nu reageren meerdere mensen of steeds dezelfde onder ander account met hun eigen argumenten. Ook nooit geweten dat er zoveel rottweiler eigenaren op dit forum zitten..

Wat de waarheid is? Ik denk dat de voor- en tegenstanders het zelf ook niet meer weten. Ze doen allemaal steeds gekker. Ik kijk geen GTST maar volg deze soap wel, gewoon uit nieuwsgierigheid. Die hondenschool krijgt wel steeds meer de schijn tegen. Het iso certificaat is minimaal dubieus en ander feiten zijn twijfelachtig. 

Zoals ik eerder aangaf, ik heb daar de cursus speuren gedaan en tja..  Maar ik gun de eigenaar het allerbeste en zolang de cursisten tevreden zijn, wie ben ik dan om te oordelen.

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie

"  Michelle, er is een hele vete gaande op fb en nu hebben de voor- en tegenstanders dus ook dit forum gevonden. Alleen nu reageren meerdere mensen of steeds dezelfde onder ander account met hun eigen argumenten. Ook nooit geweten dat er zoveel rottweiler eigenaren op dit forum zitten..
Wat de waarheid is? Ik denk dat de voor- en tegenstanders het zelf ook niet meer weten. Ze doen allemaal steeds gekker. Ik kijk geen GTST maar volg deze soap wel, gewoon uit nieuwsgierigheid. Die hondenschool krijgt wel steeds meer de schijn tegen. Het iso certificaat is minimaal dubieus en ander feiten zijn twijfelachtig. 
Zoals ik eerder aangaf, ik heb daar de cursus speuren gedaan en tja..  Maar ik gun de eigenaar het allerbeste en zolang de cursisten tevreden zijn, wie ben ik dan om te oordelen. "

 Ja daarom is het zo interessant 

 

Alle gastreacties worden eigenlijk op dezelfde manier geschreven, je kan er donder op zeggen dat dat een of twee personen zijn. Zeker omdat ze ook zó snel na elkaar reageren, en dat gebeurt eigenlijk nooit hier op het forum.

Roland (Gast)

Hebben jullie van wanpraktijken niet iets beters te doen?

Ga toch jullie eigen leven leiden. Wat een gelul allemaal. Het is 1 en dezelfde of hooguit 2 personen die hier negatief praten. Het is 1 en dezelfde tekststijl die men hanteert.Grow up. En ga aan het werk.

jolanda heemskerk (Gast)

het is in en in triest dat de vete ook hier doorgezet word erg jammer ik zou zeggen ga een keer kijken naar de training  en oordeel dan wij hebben met saar leuk getraind gezellige groep en slipketting is helemaal niet verplicht ga lekker met je hond in de weer 

 

honden page profiel Joop d BJoop d B

" Goedenavond allemaal,

 

Ik heb zojuist op de "beruchte"pagina gekeken genaamd wanpraktijken. Wat mij daar opvalt is dat er continue door dezelfde personen gereageerd word op nogal onbelangrijke zaken daar. Ik heb niet 1 klacht gezien op de gehele pagina.....Ik ben zeker van plan om op zaterdag eens een kijkje te nemen in Zoeterwoude of Breda, zomaar blind afgaan op "bevindingen" van een fb pagina....mij niet gezien. Eerst zelf zien en dan pas geloven. Ik zal mijn bevindingen hier dan ook posten, zo eerlijk ben ik dan ook wel

Fijne avond een ieder "

 

Mijn vrouw is zojuist gebeld door een kennis met het verontrustende bericht, dat bovenstaand bericht van "rottweiler lover" en van "Elle Reijns" beide van rottweiler academy zijn! Hij is de directeur zelf en zij de directrice. U bent bij deze gewaarschuwd voor de mooie praatjes, mensen trap hier niet in, deze sluikreclame!!!!

Ellen Reijns (Gast)

ik reageer transparant en eerlijk , dat kan ik helaas over de meeste die hier reageren niet zeggen!! Heb geen verborgen agenda. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij de Rottweiler Academy . En ja ik train er met 2 rottweilers en doe de opleiding voor Instructrice ( lees goed opleiding) dus ik geef nog niet zelfstandig les. Maar... Blijft lekker makkelijk voor een klein groepje mensen om door te gaan met modder gooien! Leven & laten leven!

Filip Varewyck (Gast)

Volledig juist wat Michelle zegt, veel reacties zijn ofwel met valse profielen die pas aangemaakt en toevallig ook privé zijn (natuurlijk om te verbergen dat ze enkel op deze post reageren), of als gast. In de schrijfwijze en woordkeuze herkennen we direct enkele bekenden, spijtig dat ze nu ook dit forum vervuilen.

Op de facebook pagina wanpraktijken staan inderdaad vooral negatieve zaken omdat alle positieve reacties, antwoorden of verklaringen verwijderd worden door de anonieme beheerder(s). Ze beweren steeds dat er niemand geblokt wordt, er niets verwijderd wordt maar als je grondig leest zal je snel merken dat er veel reacties ontbreken. Ze doen dit zogezegd om de mensen te waarschuwen, in de praktijk is het gewoon uit afgunst, jaloezie en persoonlijke conflicten uit het verleden.

De enige waarheid is ... zelf oordelen. Heb je interesse in de Rottweiler Academy of ben je gewoon nieuwsgierig, ga eens kijken naar één of meerdere lessen, iedereen is welkom. Praat even met de lesgever en leden, en oordeel dan zelf in plaats van in de val te trappen van de leugens die door enkelen neergeschreven worden.

Groeten, Filip

honden page profiel Piet van WinkelPiet van Winkel

Mijn naam is Piet van Winkel (eigenaar van de Rottweiler Academy) 

Ik wil maar één ding schrijven .... iedereen is altijd welkom om te komen kijken, oordeel zelf en u zult verbaast zijn van de wijze waarop wij rottweiler vriendelijk trainen, duurt dan mogelijk wel iets langer voordat de hond wat leert, echter we zijn dan wel diervriendelijk bezig.

Onze passie is de rottweiler en dat zal u direct opvallen wanneer u de moeite neemt om te komen kijken!

De mensen die dit topic gestart zijn, zijn inderdaad dezelfde mensen van "wanpraktijken" wederom méér dan kinderachtig om ook hier weer een platform te bouwen met leugens en bedrog.

Nimmer heeft er een hond getraint met muilkorf!

De rottweiler Academy is 5 september 2015 gestart, hoezo 1,5 jaar geleden?

Er is nog nooit één klacht gemeld, uitsluitend haatzaaierij door een paar mensen die beter iets leuks met hun rottweiler zouden kunnen gaan doen ipv met modder smijten en grove leugens verspreiden.

Ik schroom mij dan ook niet om de echte namen hier bekend te maken van deze nare mensen, die ook hier weer leugens verspreiden.

Nogmaals mensen u bent van harte welkom tijdens alle trainingen en ik ben er van overtuigd dat u een totaal ander beeld krijgt van wat de anonieme schrijvers hier bij elkaar liegen.

Op verzoek toon ik u de namen van deze mensen

Met vriendelijke groet,

Piet van Winkel

Rottweiler Academy

honden page profiel Rottweiler kennerRottweiler kenner

"  


Mijn vrouw is zojuist gebeld door een kennis met het verontrustende bericht, dat bovenstaand bericht van "rottweiler lover" en van "Elle Reijns" beide van rottweiler academy zijn! Hij is de directeur zelf en zij de directrice.
U bent bij deze gewaarschuwd voor de mooie praatjes, mensen trap hier niet in, deze sluikreclame!!!! "

Ik zit hier persoonlijk heel hard te lachen. U geeft heel eenzijdig uw mening weer en u onderbouwt deze niet eens op echte bronnen (uw kennis?). Daarnaast vind ik u niet representatief overkomen en geeft u met korte kreten uw overduidelijke negatieve reactie weer.

Ik heb tot nu toe alleen nog maar positieve reacties gehoord van mijn moeder die daar traint. Mijn moeder heeft toevallig hier nog nooit een muilkorf gezien.

Verder wil ik u vragen waarop u uw mening baseert, dat dit een slechte hondenschool is. Want bij het categorie mensen waar u onder valt, krijg je alleen maar schreeuw reacties die eigenlijk op niets doelen. 

(Dit forum lijkt net op mijn brugklasperiode.)

Groetjes, 

Jongen van 17 jaar 

honden page profiel SandraSandra

honden foto van Sandra

Ik schrik hier echt van, van al deze reacties. 

Ik vraag gewoon om recensie van een Hondenschool.  Maar er ontstaat bijna een oorlog. Ik schrik hier echt heel erg van. Bah.

Ik had al besloten om naar een andere hondenschool te gaan en niet naar de Rottweiler Academy maar na de laatste reacties, ook die van de directeur van de Rottweiler Academy heeft me dat helemaal doen besluiten om daar niet te gaan trainen want dit vind ik echt heel onprofessioneel van die man zoals hij heeft gereageerd 

Wat een haat en nijd van beide kanten. Daar wil ik echt niets mee te maken hebben. ik zoek wel verder.

Ik ga dit topic ook sluiten. Ik weet genoeg

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie

" Ik schrik hier echt van, van al deze reacties. 
Ik vraag gewoon om recensie van een Hondenschool.  Maar er ontstaat bijna een oorlog. Ik schrik hier echt heel erg van. Bah.
Ik had al besloten om naar een andere hondenschool te gaan en niet naar de Rottweiler Academy maar na de laatste reacties, ook die van de directeur van de Rottweiler Academy heeft me dat helemaal doen besluiten om daar niet te gaan trainen want dit vind ik echt heel onprofessioneel van die man zoals hij heeft gereageerd 
Wat een haat en nijd van beide kanten. Daar wil ik echt niets mee te maken hebben. ik zoek wel verder.
Ik ga dit topic ook sluiten. Ik weet genoeg "

 Mocht je het niet weten, je kan aan de modjes vragen of ze je topic sluiten. En je kan bij een nieuw topic aangeven dat je geen gastreacties wilt geloof ik. Dit is inderdaad wel heel erg.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

" Ik vindt al die gastreacties toch maar uiterst interessant...
 
Niemand die de moeite neemt een eigen account aan te maken, en óf overdreven lovende óf ernstig negatieve reacties... "

 Ha ha, ja dat viel me ook al op. 

 

De naam alleen al staat me tegen, alsof „de Rottweiler" zo een speciaal ras is, wat alleen bij die academy getraind kan worden.

 

Wat voor een hond juist belangrijk is, om met verschillende honden in aanraking te komen.

Ze hoeven geen contact met elkaar, maar de aanwezigheid er van is belangrijk.

 

Ongeacht hoe die school is, wat wel en niet klopt, is dat voor mij de rede om daar nooit te gaan trainen.

 

Een goed geschoolde het liefst gt er die les geeft (een positieve hondenschool) weet voldoende van verschillende rassen. Zo niet, dan wordt die specifieke informatie gewoon opgezocht.

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

" Ik schrik hier echt van, van al deze reacties. 
Ik vraag gewoon om recensie van een Hondenschool.  Maar er ontstaat bijna een oorlog. Ik schrik hier echt heel erg van. Bah.
Ik had al besloten om naar een andere hondenschool te gaan en niet naar de Rottweiler Academy maar na de laatste reacties, ook die van de directeur van de Rottweiler Academy heeft me dat helemaal doen besluiten om daar niet te gaan trainen want dit vind ik echt heel onprofessioneel van die man zoals hij heeft gereageerd 
Wat een haat en nijd van beide kanten. Daar wil ik echt niets mee te maken hebben. ik zoek wel verder.
Ik ga dit topic ook sluiten. Ik weet genoeg "

 Het lijkt idd wel oorlog. 

Wat ik al schreef, sowieso beter bij een club trainen waar verschillende rassen lopen.

 

Staat even los van of de academy nu wel of niet goed is en hoe het daar ook mag zijn. 

 

Daar krijg je in het dagelijks leven mee te maken. Dan went je hond er ook gelijk aan, tijdens je training.

 

 

Ellen Reijns (Gast)

ik heb getraind bij een alle rassen club, en ben weggestuurd met mijn rottweiler reu... Ze vonden hem gevaarlijk en trainers wisten te weinig van het ras. Zo ben ik bij de rottweiler Academy gekomen, nu 2 cursussen verder loopt mijn reu in groepsverband met meerdere reuen en teven. Alle commando's onaangelijnd , dus een enorme vooruitgang ! Maar er zullen absoluut ook prima alle rassenclubs zijn waar je ook met je rottweiler kam trainen. Maar ik persoonlijk ben blij met de Rottweiler Academy.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Op slot op verzoek van de ts.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^