Foto's plaatsen (sorry voor het ongemak)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnneAnne

honden foto van Anne

Hallo allemaal,

Dit is mijn eerste forum waar ik ooit mee begonnen ben en ben daarom dus een mega leek XD (of gewoon niet zo handig met dit soort dingen dat mogen jullie best weten)

Ik zou graag willen weten hoe je foto's kan plaatsen in een reactie of nieuwe topic (wil ook graag een 52 weeks topic maken van mijn hondje)

Het is me wel gelukt om foto's te plaatsen op mijn profiel, wel zijn er een paar gedraaid terwijl ze op mijn computer gewoon recht staan. Kan dit veranderd worden? Zo ja, hoe dan??

 

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Alvast bedankt!

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Als je een foto in een reactie wilt plaatsen, druk je eerst op "reageren", dan krijg je een wit stuk met een balk met tekentjes erboven, ook een tekentje met een Bergje. Daar klik je op, dan wordt je scherm waarschijnlijk wat donkerder. Scrollen naar boven, dan zie je dat je fotobibliotheek is geopend. Klik op de foto die je wilt toevoegen, klik dan nog eens en dan is de foto toegevoegd in je reactie. Klik dan op het kruisje rechtsboven van je fotobibliotheek en die verdwijnt dan weer netjes. Dan scroll je terug naar je reactie, voegt evt nog wat tekst toe en drukt op "reageren".  Klaar! 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Hoe je gedraaide foto's recht krijgt, weet ik ook niet. Het helpt mij door mijn telefoon, waar ik foto's mee maak, een kwart slag te draaien, dan komen ze goed op HP te staan....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Mobiel en iPad op zijn kop houden als je een foto maakt, komen ze recht hier te staan.

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

Ik heb dat probleem ook met foto's op zijn kop. Lastig is dat hoor.

Mijn foto's staan op de pc recht. De ene foto komt hier wel recht, de andere op zijn kop...

Het zou fijn zijn als er een mogelijkheid komt tot het draaien van een foto.

honden page profiel GuusGuus

honden foto van Guus

Bij mij draaiden de foto's ook telkens. Nu zet ik ze eerst op Facebook (privé) en vanuit Facebook sla ik ze op in een map op de laptop en vanuit die map upload ik ze op Facebook. Zo staan de foto's goed.

 

Heel apart en omslachtig maar zo werkt het in ieder geval voor mij! 

Volgende forumvraag: Stoere naam voor bordeauxdog
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^