reflux

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

senna (Gast)

hallo ik heb een iersesetter met reflux wie kan me helpen heb al van alles geprobeerd verschillende korrels maar niets helpt ze neemt omeprazole in en krijgt korrels voor gevoelige maag maar toch geeft ze geregeld over en daar is ze dan niet goed van soms eet ze een paar dagen

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Ah wat erg.

 

Ben je bij de dierenarts geweest?

 

Zelf zou ik zorgen voor een gezond versvoer dieet als een goede kvv of barf. (op barfplaats.nl kan je daar veel over lezen). Ook de lekkertjes moeten gezond zijn zonder allerlei toevoegingen.

En het eten verdelen over meerdere kleinere porties per dag zodat ze niet teveel ineens krijgt. En na het eten een lepeltje medicinale manukahoning.

Zelf zou ik dit onder begeleiding van een holistisch dierenarts doen.

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Ik had vroeger net hetzelfde met mijn vorige Golden Retriever, hij had er echt veel last van en nam tabletjes om het tegen te gaan.

Toen stapte ik eerst over op KVV en later op natuurbrokken van Wolfsblut en het hield volledig op, kon zelfs de tabletten achterwege laten.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Welke onderzoeken zijn er gedaan? 

Volgende forumvraag: Mijn kat eet het hondenvoer op
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^