pomeranian dogs

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  

Ja dat is zo, helaas al een paar keer gezien en gehoord, gewoon achterbaks is het. Eerst een dekking en daarna de vuile was buiten hangen. En jaloers, echt, als jaloerse gezichten groen konden worden dacht je dat er een voedselvergiftiging gaande was op zo'n show. "

 

Pff, dat had ik nou gewoon echt niet verwacht. Je gaat er toch samen met elkaar voor om een goed en gezond ras neer te zetten? Jammer dat men dan zo tegen elkaar doet.

honden page profiel FayFay 3 doggies

honden foto van Fay

"  

Pff, dat had ik nou gewoon echt niet verwacht. Je gaat er toch samen met elkaar voor om een goed en gezond ras neer te zetten? Jammer dat men dan zo tegen elkaar doet. "

 



Loop er al vanaf mijn 17e tussen en wat je allemaal niet aan keukentafels krijgt te horen, andere pups zijn waardeloos, sommige combinaties zijn waardeloos, sommige honden zijn de verkeerde kleur en als die het dan weer goed doet op de show, toch weer die combinatie fokken in de hoop op een net zo'n pup. Eigen pups zijn kampioentjes als ze in bezit blijven maar al het andere is niet zo best, o ja lekker met de keurmeester op vakantie gaan dan is de kampioenschap al besproken, fles whisky geven en je hebt je laatste punten, het is een grote hypocriete zooi, er zijn gewoon al Nederlanders die niet meer bij Nederlandse keurmeesters willen showen omdat die dan al zijn ingepalmt door een ander. Het is zo belachelijk aan het worden dat je er gewoon misselijk van wordt. Hoeveel kritiek er nu is op de keurmeesters van de Cruft, heb je het filmpje gezien van de winnende Duitse herder, dat beest hadden ze meteen een spuitje moeten geven met zijn konijnenloopje het is gewoon triest, die hond had daar niet eens moeten zijn. In mijn ogen moet gewoon de beste hond winnen, heb wel eens aan de kant van de ring gestaan 7 hondjes komen voorbij en ik zei meteen, de hond van het vrouwtje met dat ultra korte rokje wint en 10 minuten laten wie zat er met een big smile in de ring krampachtig haar rokje in model te kneden? Juist, mijn nichtje die keek mij al aan van WTF?? Dan krijg je ook steeds meer haat en nijd, Ze zijn natuurlijk niet allemaal zo, maar grotendeels wel. Eerst hoor je de roddels en verwijten en vervolgens zit je gezellig met die fokker aan tafel om een dekreu te bespreken. Zonde natuurlijk om zo met elkaar om te gaan. Zelf heb ik gewoon naar de rasvereniging gebeld en die hebben me een fokker aangeraden, dus heb met die man gebeld en ging het alleen over de honden. Bij een show durf ik gewoon niet te vragen omdat je dan alle haat en nijd krijgt, want ze zien je dan met de andere fokkers praten en zijn altijd een paar die even de vuile was moeten buiten hangen.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Basenji
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^