wat te doen(ziek) advies gevraagd!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel cis78cis78

Afgelopen woensdag heb ik te horen gekregen dat ik borstkanker heb, dat gaat de komende maanden een traject worden van in ieder geval chemo en operatie.

Nou hebben wij ook een labrador, Max, van 6 maanden. Aankomende week gaat hij een paar dagen logeren, omdat ik dan nog de nodige onderzoeken moet doen voordat er met de behandeling gestart kan worden.

Nou gaf diegene aan waar hij gaat logeren of ze voor de komende periode een gastgezin moet gaan zoeken voor Max. In eerste instantie waren we hier nogal afwerend over, maar we hebben hier gisterenavond heel goed over nagedacht dat dit misschien wel de beste oplossing is

De komende periode gaat natuurlijk heel intensief worden, waardoor we gewoon minder tijd voor Max gaan hebben, en buiten dat loopt hier ook nog een meisje van bijna 9 rond die het nodige te verwerken krijgt. En ja een puberhond heeft toch wel heel veel aandacht nodig.

Maar, dit roept natuurlijk ook heel veel vragen bij ons op.Is dit wel de juiste keuze, wat voor effect gaat dit hebben op ons en op Max. Hoelang plan je zoiets, herkent hij ons dan nog wel.
Zou het verstandig zijn tussendoor, als ik mij fit voel, om langs te gaan, of is dat nou juist niet verstandig. 
Een heleboel vragen, waar wij natuurlijk geen antwoord op hebben, maar ik hoop wel dat mensen met ons mee kunnen denken op dit moment.

Helaas is het voor ons geen optie om dit binnenshuis op te lossen omdat we niet veel mensen in onze omgeving hebben die met honden kunnen omgaan.

Alvast bedankt voor het meedenken.

 

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Als eerste heel veel sterkte voor deze moeilijke en zware periode!

 

Je zegt het eigenlijk zelf al "een hectische en zware periode waarin er weinig tijd voor de hond zal zijn" en dat is begrijpelijk voor dit moment.. Tel daarbij ook nog bij op dat honden emoties en stemmingen uitzonderlijk goed aanvoelen, emoties zullen er zijn en zullen er nog veel gaan komen.. Dan is de troost die je van de hond krijgt natuurlijk enorm fijn maar voor de hond zelf kan dit ook zeker zwaar zijn. Gezien de leeftijd van de hond is het zeker niet onverstandig om te kijken of je een opvang binnen huis kunt vinden bij mensen die je vertrouwd en die een overvloed aan tijd en kennis hebben voor de hond. Als jullie dan op 1 lijn zitten qua opvoeding en omgang met de hond en je hebt een goed gevoel bij de mensen die zich er voor in willen zetten waarom zou het dan niet mogelijk kunnen zijn. De meningen zullen er erg over verschillen, maar als je goede afspraken maakt en een goed contact onderhoud denk ik zeker dat het kan gaan werken. Ik zou niet te snel dan meteen terug op bezoek gaan, maar even de hond de tijd geven te laten wennen aan de nieuwe omgeving en nieuwe mensen, maar daarna denk ik zeker dat je gerust lekker met de hond zou kunnen gaan wandelen op momenten dat je jezelf daar ook goed voor voelt. De hond gaat jullie zeker niet vergeten, daar hoef je niet bang voor te zijn denk ik.

honden page profiel W & B W & B

honden foto van W & B

Allereerst, wat zal de wereld onder jullie voeten vandaan geschopt zijn! 

Heel erg veel sterkte voor aankomende tijd, ook voor jullie dochter. 

 

 

Wat betreft jullie jonge labrador, een erg moeilijke keuze. Ik denk niet dat het een beter is dan het ander. Deze wederom ontzettend moeilijke keuze zullen jullie zelf moeten maken. 

Ik zou me goed voor kunnen stellen dat je Max graag bij je wilt houden, juist nu. 

Aan de andere kant, kan ik me ook voorstellen dat je je juist even alleen met jezelf bezig wilt/ kan houden. 

 

Het adres waar Max gaat logeren, zou niet zijn eventuele gastgezin kunnen zijn voor een tijdje begrijp ik? 

 

Mocht je ervoor kiezen een fijn gezin voor Max te zoeken voor aankomende tijd, zou ik hem eerst even helemaal laten wennen daar, maar daarna zou ik gewoon lekker langsgaan hoor, even knuffelen, wandelen (mocht dat lukken) etc. 

 

Ga dan vooral kijken naar een redelijk gelijk gezin, zo blijft Max gewend aan bijv kinderen. 

Ook qua opvoeding, zitten jij en het eventuele gastgezin op een lijn? 

Is het redelijk in de buurt, zodat je ook makkelijk langs zou kunnen gaan. 

 

En wees vooral niet bang dat hij jullie niet meer zal herkennen, jullie herkennen Max uit duizenden, hij jullie ook! 

 

 

Pff, vreselijk moeilijk! 

Nogmaals, erg veel sterkte gewenst! 

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

Wat een vreselijk nieuws! 

 

Op zich denk ik dat een gastgezin een hele fijne optie kan zijn. Zodat jullie je goed kunnen richten op jouw herstel.

Aan de andere kant kan ik me juist ook heel goed indenken dat het heel fijn is hem bij jullie te hebben in deze periode. 

Dus misschien kunnen jullie ook iemand in de buurt vinden die lekker met hem bezig wil zijn, maar dat hij wel nog gewoon bij jullie thuis is. 

 

Het ligt dus erg aan jullie eigen behoefte, die nu misschien nog moeilijk in te schatten zal zijn, en ook aan het karakter van jullie hond. 

 

Als het gastgezin in de buurt is, zijn de afspraken natuurlijk ook tussentijds makkelijker aan te passen. 

 

Ik wens jullie enorm veel kracht en sterkte de komende tijd! 

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Vreselijk nieuws veel sterkte en kracht komende tijd

honden page profiel --

Heel veel sterkte de komende tijd!

 

Willemijn hier op het forum heeft zo'n keuze moeten maken. Niet door kanker maar door een val is ze een poos uit de running en ze had net een pup gekocht die zo lang terug naar de fokker is. Die pup komt gewoon terug bij haar wanneer ze het weer kan.  Misschien kun je haar eens vragen naar haar ervaring. Het is niet leuk maar wel een goede oplossing.

honden page profiel CarolineCaroline

Vreselijk nieuws! Heel veel sterkte en hopelijk vind je de opplossing voor Max snel.  Heel veel sterkte!

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker

honden foto van Xtine

Eerst en vooral heel veel sterkte.
Heel moeilijke keuze wat je pup betreft.
Persoonlijk, ik zeg wel persoonlijk, deed ik het niet, gewoonweg omdat je ook veel steun van een hond kan krijgen. Gewoon even innig knuffelen kan zoveel warmte uit stralen, zoveel energie geven.
Maar of dit natuurlijk steeds ideaal is voor de hond, daar kan ik niet over oordelen.
Elke hond is verschillend, elke hond heeft een ander energie niveau.
Je hebt een dochter van bijna 9 ? Zo heb ik het toch begrepen.
Ook voor haar kan de hond steun betekenen.
Er zal al zo veel veranderen in korte tijd en dan nog de hond (tijdelijk)weg.
Ik zeg het nogmaals, dit is echt mijn "persoonlijk" idee daarover.
Zoek een back-up, maar hou de hond zolang het mogelijk is thuis.

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Wat een moeilijk periode zit jij in......ik wens je alle mogelijke sterkte om daar met je gezin doorheen te raken.

Wat Max betreft: honden zijn enorm flexibel. Daar vergissen wij ons vaak in en onderschatten onze hondevriend ook.

Ik denk dus dat Max in principe wel deels kan thuis blijven met een aangepast  uitlaatschema. Daar went hij vast verrassend snel aan.

Maar het gaat meer om jou. Voel jij het als een belasting: misschien aandacht te moeten geven terwijl je dat niet kunt of wilt of teveel pijn hebt? Besef dat een hond aanvoelt als je ziek bent en zich zal aanpassen daarnaar. Zijn energienivo zal veranderen.

Maar vind je het desondanks toch een belasting om Max in huis te houden( dat kan hoor, wie ben ik om daar een oordeel over te hebben): doe hem dan met een gerust hart naar het gastgezin.

Daar heeft hij het zo te lezen ook goed, en zodra je even kunt ga je heerlijk met hem kroelen. En heus, Max vergeet jullie niet, never nooit! Zelfs als je hem 6 mnd of langer niet zou zien: hij zal je direct weer ondersteboven lopen van blijdschap zodra hij je weer ziet! En je dochter kan desgewenst ook vaker naar het gastgezin om met Max te spelen, dat zal zij fijn vinden denk ik.

Heus, in dit geval moet je doen wat goed voelt voor jou.

Het is allemaal al moeilijk genoeg. Trek je daarom ook wat minder aan van mensen die menen beslissingen voor jouw bestwil te moeten nemen.

Doe wat goed voelt.....( Max past zich wel aan)

honden page profiel cis78cis78

Allemaal heel erg bedankt voor jullie lieve berichtjes.
Max tijdelijk terug naar de fokster kan niet omdat deze zelf net een zware operatie heeft ondergaan.

Laten blijven waar hij maandag gaat logeren kan volgens mij niet,maar dat moeten we even bespreken.

Ook wij hebben de voors en tegens uitvoerig besproken, inderdaad de afleiding van een hond, de knuffelmomenten.

Maar...we hebben ook een hond die echt uitdaging nodig heeft, die echt lange wandelingen nodig heeft, want de ervaring leert dat wanneer het een periode minder gaat met wandelingen dat dit zich meteen uit in heel vervelend gedrag van Max binnenshuis.

Er zitten in ieder geval goede tips bij die we zeker gaan meenemen!

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

En een uitlaatservice? Zo komt hij aan zijn wandelingen toe en blijft toch thuis wonen.

Voor je dochter lijkt hij me een grote steun. Het lijkt me voor een hond ook prettiger gewoon in zijn eigen omgeving te blijven.

Waar woon je? Misschien hier iemand van het forum die hem mee wandelen kan nemen?

 

Heel veel sterkte voor jullie, geen fijn nieuws. 

honden page profiel ElianeEliane

" Eerst en vooral heel veel sterkte.Heel moeilijke keuze wat je pup betreft.Persoonlijk, ik zeg wel persoonlijk, deed ik het niet, gewoonweg omdat je ook veel steun van een hond kan krijgen. Gewoon even innig knuffelen kan zoveel warmte uit stralen, zoveel energie geven.Maar of dit natuurlijk steeds ideaal is voor de hond, daar kan ik niet over oordelen.Elke hond is verschillend, elke hond heeft een ander energie niveau.Je hebt een dochter van bijna 9 ? Zo heb ik het toch begrepen.Ook voor haar kan de hond steun betekenen.Er zal al zo veel veranderen in korte tijd en dan nog de hond (tijdelijk)weg.Ik zeg het nogmaals, dit is echt mijn "persoonlijk" idee daarover.Zoek een back-up, maar hou de hond zolang het mogelijk is thuis. "

 


Das een zware noot om te kraken. Ik wens je alvast veel beterschap en ja ook een goed herstel, al is dat niet meteen voor morgen.

Maar ik ben het wel volledig eens met Xtine

En ook wat Suzanne als mogelijke oplossing laat horen

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Pfff dit is niet niks, ik wens je een volledig herstel toe.

 

jouw hond is het gelukkigste denk ik als hij in zijn vertrouwde opgeving blijft, bij de mensen die hij kent en waar hij ook van houdt. 

Misschien dan maar minder tijd voor hem, je kan altijd nog herplaatsen zoeken als het wat trager gaat voor jou en je herstel langer duurt.

gaat je dochter hem niet missen ? Jijzelf nog extra stress daardoor ? 

Ik zou in ieder geval ook troost vinden als ik eens mijn gezicht in zijn hals zou kunnen  duwen als het me even teveel zou worden. 

 

Jij gaat nu vele verschillende meningen hierover lezen echter allemaal goede raad van ons. Uiteindelijk gaan jullie de beslssing nemen en we dringen je echt niks op . 

Luister naar jezelf.....en nogmaals veel sterkte metvje ziekte maar deze kanker is thans heel goed te genezen.

Binnen enkele maanden ben je weer terug ok. Steek dát in je hoofd vooral 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat een groot dilemma voor jullie, als eerste hoop ik dat het met jou straks een goed herstel zal zijn......zorgen om max, logisch, ik zou voor een goed gastgezin zorgen of en roulatie systeem van uitlaten, fokker ? Kan max daar logeren ??????................ik heb Ogin als pup bij me gekregen , door een ongeval een verbrijzeld bekken opgelopen, Ogin had niets aan mij en kon niet voor haar zorgen, de fokker is haar direct op komen halen....Bams is thuis gebleven, Bams is uitgelaten door een rouleersysteem van mensen....maar Bams is veel ouder dan max, die heeft zich geschikt...max is nog veels te jong om zich zo te schikken, vandaar een gastgezin opzoeken........en of max jullie Vergeet ? Daar hoef je niet bang voor te zijn, max heeft al een boel van jullie meegekregen.....wanneer er een gastgezin is voor max kan max misschien een dag even terug bij jullie zijn, even geen zorgen over max, beter voor je herstel dat je weet dat max in goede handen is......zou het zeker doen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Toch nog even, Bams mocht ook met de fokker mee, dat heb ik niet gedaan, het herstel van mij gaat maanden duren, zonder Bams wilde ik niet zijn, ik ben  alleen, van Bams heb ik veel steun, Bams is wel veel ouder dan max.......max wil nog zoveel, misschien dan een uitlaat Sirvice voor iedere dag ? Moeilijk dilemma...wil je toch voor een gastgezin gaan, hou dan de mogelijkheden open dat ze max voor een  dagdeel ophalen, zodat als max de rest van de dag thuis is rustig is......

honden page profiel cis78cis78

" Wat een groot dilemma voor jullie, als eerste hoop ik dat het met jou straks een goed herstel zal zijn......zorgen om max, logisch, ik zou voor een goed gastgezin zorgen of en roulatie systeem van uitlaten, fokker ? Kan max daar logeren ??????................ik heb Ogin als pup bij me gekregen , door een ongeval een verbrijzeld bekken opgelopen, Ogin had niets aan mij en kon niet voor haar zorgen, de fokker is haar direct op komen halen....Bams is thuis gebleven, Bams is uitgelaten door een rouleersysteem van mensen....maar Bams is veel ouder dan max, die heeft zich geschikt...max is nog veels te jong om zich zo te schikken, vandaar een gastgezin opzoeken........en of max jullie Vergeet ? Daar hoef je niet bang voor te zijn, max heeft al een boel van jullie meegekregen.....wanneer er een gastgezin is voor max kan max misschien een dag even terug bij jullie zijn, even geen zorgen over max, beter voor je herstel dat je weet dat max in goede handen is......zou het zeker doen. "

 helaas kan hij niet naar de fokker,omdat deze zelf ook net een zware operatie heeft ondergaan, anders hadden we dat zeker wel besproken.

Een uitlaatservice of een plek waar Max misschien dagdelen is zou ook een idee zijn, we zijn ons nog volop aan het orienteren

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Wat een schokkend nieuws, heel veel sterkte!

 

ik sluit me aan bij Xtine.

 

Overigens heeft mijn buurvrouw vorig jaar februari hetzelfde nieuws gehad en heeft een paar weken geleden haar laatste chemo gehad. Zij is hier erg goed doorheengekomen heeft op een paar uitzonderingen na de hele tijd doorgewerkt, een fulltimejob als tandarts, twee jonge kinderen, en haar sport heeft ze ook gewoon kunnen doen. Ze had de chemo zo gepland dat ze dat op woensdag deed, dan ging het haar twee dagen goed, en in het weekend had ze haar slechte dagen, en maandag ging het weer zo goed met haar dat ze kon werken.

Dit om je even moed in te praten. Nogmaals heel veel moed en sterkte!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  helaas kan hij niet naar de fokker,omdat deze zelf ook net een zware operatie heeft ondergaan, anders hadden we dat zeker wel besproken.
Een uitlaatservice of een plek waar Max misschien dagdelen is zou ook een idee zijn, we zijn ons nog volop aan het orienteren
  "

 Een dagdeel van smorgens tot aan de middag een uur of vier, en dan de avond en nacht bij jullie door laten brengen........jouw max is een puber, die zich heel moeilijk zal neerleggen als die toch wat te weinig aandacht krijgt....Bams is acht bijna negen en heeft een dag als een ijsbeer in de woonkamer gebanjerd omdat er niemand was die Bams uit kon laten....vond het verschrikkelijk, vandaar zorg voor een adres die max op komt halen, en dan mooi om een uur of vier weer terug breng....misschien een optie ? ......sorry wat de fokker betreft, ik heb er over heen gelezen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

CIS.      Vertel waar je woont, provincie, wie weet is er hier iemand van hp die bij je in de buurt woon en die jullie met max kan helpen.....je adres geven is niet nodig ....maar ongeveer waar jullie wonen....want als het lang gaat duren is een uitlaatsirvice erg duur...ik heb voor Bams een rouleersysteem gemaakt zodat niet steeds dezelfde Bams uitliet, en daarna altijd even koffie bij me, dan zijn de kosten beheersbaar, is het een week okee , maar je zal een poos uit de roulatie zijn.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

In de eerste plaats wens ik je heel veel sterkte met het binnenkrijgen van deze diagnose. Ik wens je dan ook een voorspoedig volledig herstel toe.

 

Het zal een zware tijd worden, voor jou, je gezin ....en je bent zo flink om je af te vragen; wat met de hond?

Het kan een mogelijkheid zijn om te zien of er een gastgezin is en daar nu eens even te gaan kijken hoe en wat. Het hoeft dan niet 'vast' te zijn, maar enkel als vangnet voor als het je te druk wordt. (opvang in een pension tijdens de dag kan ook een optie zijn)

Het zijn nu natuurlijk allemaal vragen die op je af komen.

 

Natuurlijk heeft je dochter (en jullie) ook veel aan de hond. Het is nog een jonge hond.  Kan een houvast zijn.

 

Overweeg alles. Laat het in eerste instantie allemaal even bezinken. Is zo veel om te behappen. 

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Mijn ouders stonden voor dezelfde keuze. In Februari 1982 kregen wij Freya uit het asiel. Ik was toen net 5. Eigenlijk geen idee of mijn moeder toen al ziek was, maar ze kwam in December dat jaar te overlijden - ze was veel te laat bij de diagnose en de behandeling was toen verre van optimaal.


Mijn moeder wou dat Freya herplaatst zou worden, maar mijn vader had zoiets van nee, dan verliest onze dochter de hond en mogelijk haar moeder.


Daarom hebben we Freya gehouden. De buurvrouw heeft veel geholpen bij het uitlaten. Aangezien ik enig kind was, was een hond in huis heel prettig. Lekker samen liggen, of juist dingen doen, uithuilen in de vacht van de hond. Er was altijd iets in huis om wat mee te doen of eens troost bij te zoeken als er een keer iets was.


Ja, het traject zal zwaar worden, ongetwijfeld. Maar juist in zo'n zware tijd kan jullie dochter veel hebben aan de aanwezigheid van een hond.


Ik wou je heel veel beterschap en sterkte wensen. En wat Willemijn zei, als je zegt waar je woont, wonen er misschien wel leden van het forum in de buurt die een helpende hand kunnen toesteken.

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

Allereerste heel veel sterkte en beterschap toegewenst.

Toen wij Bacchus net hadden bleek ik ook ziek (borstkanker). Aantal operatie volgde waaronder een dubbele borstamputatie. Ik kon dus echt niet zelf een hond uit laten.

Bacchus was toen 6 maanden oud en net 2 maanden bij ons toen ik het de medische molen belanden.  Heb zelf nog even aan terug naar het opvanggezin gedacht want ik had geen idee hoe het nu verder moest. Maar wij hebben dat niet gedaan. Ik vond het toch wel heel fijn en gezellig om hem thuis te hebben in die periode. Bacchus heeft zich heel goed aangepast en we merken nu dat hij wat betreft uitlaten een hele makkelijke hond is geworden.

Wij hebben het dus zelf opgelost, nu heb ik grote kinderen (wat tieners) die mee konden helpen. Manlief liet hem uit voor dat hij naar het werk ging. Tussen de middag kwam er een kind in zijn pauze uit school om Bacchus uit te laten. En savonds was man weer thuis. Er zijn maar een paar dagen geweest dat er niemand was. Bacchus heeft toen gewoon wat langer moeten wachten. Ik had een aantal andere dingen achter de hand, maar heb daar geen gebruik van hoeven maken.

Nu begrijp ik dat jou dochter een stuk jonger is, dus die zou niet zo veel wat betreft het uitlaten kunnen doen. Dus voor het uitlaten overdag moet je een oplossing hebben.

Misschien is het een idee om hem inderdaad een een paar dagen een dagdeel naar de opvang/uitlaatservice te doen en dan de rest gewoon thuis. In de ochtend en avond kan je man hem uitlaten. En op de dagen dat het echt niet gaat misschien af en toe naar een logeeradresje/gastgezin.

Zo is hij het grootste deel van de tijd gewoon thuis. Misschien fijn voor je jouw en je dochter.

Mocht je wel besluiten hem voor een periode in een gastgezin te plaatsen (dag en nacht) dan zou je er zeker goed aan doen om af en toe er langs te gaan. 

Maar inderdaad overweeg meerdere oplossing, nu komt alles rauw op je dak. Misschien loopt alles beter/anders dan je nu denkt. Ik hoefde achteraf geen chemo, alleen de amputaties waren voldoende. Dat scheelde natuurlijk een hoop in hoe ik mij voelde.

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik zou Max niet op voorhand al uit huis doen. Voor je dochter niet, maar ook voor jezelf niet.

 

Wel zou ik naar adressen kijken waar hij voor nood af en toe terecht kan. 

 

Ik heb zelf een paar maanden op bed gelegen toen mijn vorige hond 3 maanden was. Er werd toen bijna niet gewandeld, vooral in de tuin een plasje en poepje. Het is verbazend hoe mijn hond zich daarop aanpaste. Later hebben we de schade weer ingehaald. 

 

Heel veel sterkte de komende periode.

honden page profiel cis78cis78

We zijn er nog niet over uit hoor, nog steeds bezig met te bedenken wat de beste oplossing is.

Ik woon zelf in lelystad

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

" We zijn er nog niet over uit hoor, nog steeds bezig met te bedenken wat de beste oplossing is.
Ik woon zelf in lelystad "

Er komt in de eerste instantie zoveel over je heen. Alles een plekje geven gaat niet over een nachtje.

Heel veel succes komende week met de onderzoeken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Even gekopieerd ........."............honden page profiel Roos,Jeff en WaldoRoos,Jeff en Waldo 15 maart 2016 om 18:35 " quote "+0 honden foto van Roos,Jeff en Waldo ..........................Deze bedoelde ik, ik hoop dat je er wat aan hebt de link staat onderaan Stichting DierenVangnet zoekt pleegadressen voor o.a. honden en katten die: een tijdelijk adres nodig hebben omdat hun eigenaar langdurig ziek is en beslist geen afstand wil doen. Wij worden namelijk heel vaak gevraagd te helpen als baasjes van dieren naar een ziekenhuis of verpleegtehuis moeten of er om een andere reden voor dieren een noodoplossing wordt gezocht Dierenvangnet........DIERENVANGNET.nl....kleine letters hoor.

honden page profiel cis78cis78

Hoi Allemaal

Dank jullie wel voor alle adviezen. We hebben besloten het eerst op de volgende manier op te lossen. Op de dag van chemo en de 5 dagen erna gaat Max logeren, dat schijnen de zwaarste dagen te zijn is ons uitgelegd.
Dan komt daarna hoogstwaarschijnlijk mijn moeder een paar dagen hier en dan kunnen we het hopelijk daarna zelf, en dan weer hetzelfde rimte voor de volgende chemo.
Dat is het plan, mocht de chemo toch heel zwaar tegenvallen, dan zien we het dan wel weer.

groeten Ciska

honden page profiel DisneyDisney

Hallo Ciska,

Allereerst heel veel sterkte toegewenst voor jou en je familie!!!

wat verschrikkelijk fijn dat je het zo kunt oplossen qua op pas en verzorgen!!!

Ik hoop dat het zo gaat lukken.

uit eigen ervaring weet ik dat het heerlijk is om tijdens ziekte  juist dieren om je heen te hebben.

vaak lijken ze dingen aan te voelen en hebben ze een hoog knuffel gehalte en het kan ook juist lekker even afleiden..en dat kan ook een heel goed medicijn zijn 

Als jij alleen maar lekker hoeft te knuffelen en geknuffeld worden door die lieve Max en de verzorging aan andere kan overlaten komt het vast helemaal goed!!!! 

Ik hoop dat je ons op de hoogte houdt??

heel veel succes met de behandeling!!

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Hoi Allemaal
Dank jullie wel voor alle adviezen. We hebben besloten het eerst op de volgende manier op te lossen. Op de dag van chemo en de 5 dagen erna gaat Max logeren, dat schijnen de zwaarste dagen te zijn is ons uitgelegd.Dan komt daarna hoogstwaarschijnlijk mijn moeder een paar dagen hier en dan kunnen we het hopelijk daarna zelf, en dan weer hetzelfde rimte voor de volgende chemo.Dat is het plan, mocht de chemo toch heel zwaar tegenvallen, dan zien we het dan wel weer.
groeten Ciska "

 Lijkt me een hele goede oplossing. Zo heb je helemaal tijd voor je zelf er na.

Gaat je dochter trouwens al alleen naar school? 

Heb je een goede oppas voor je hond?

Ik wens je heel heel succes en alle kracht die je nodig hebt om deze ziekt te over winnen! 

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

" Hoi Allemaal
Dank jullie wel voor alle adviezen. We hebben besloten het eerst op de volgende manier op te lossen. Op de dag van chemo en de 5 dagen erna gaat Max logeren, dat schijnen de zwaarste dagen te zijn is ons uitgelegd.Dan komt daarna hoogstwaarschijnlijk mijn moeder een paar dagen hier en dan kunnen we het hopelijk daarna zelf, en dan weer hetzelfde rimte voor de volgende chemo.Dat is het plan, mocht de chemo toch heel zwaar tegenvallen, dan zien we het dan wel weer.
groeten Ciska "

 Wat super fijn dat jullie het zo kunnen oplossen!

Heel veel sterkte de komende tijd. 

pagina 1 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^