tuigen/halsbanden zelf ontwerpen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

Onze tuigjes zijn wel aan vervanging toe, dus toen dacht ik.. laat ik het gelijk goed doen. En echt leuke zelf uitgekozen en ontworpen tuigjes bestellen!

Ik heb een site gevonden waarbij je echt custom made tuigen en halsbanden kan bestellen. www.blaire.de hier kan je zelf de vorm, kleur,  tekst en versiering kiezen. Echt superleuk! Dit is een duitse site. Er moet toch in Nederland ook wel zoiets zijn? Waar je zelf het soort, maat, kleur enz kan samenstellen? Ik kan helemaal niks vinden. Op de julius k9 na waar je zelf een label op kan zetten maar dat vind ik geen leuke tuigjes! 

 

Als iemand zich verveelt: site/winkel gezocht waar je custom made tuigen kan bestellen!

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

 

Grotehonden.com  

 

En niet helemaal zoals het klinkt want het is ook voor kleine honden haha! Hele lieve meid die dat doet en super service. 

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie 3 doggies

honden foto van Marijn en Ollie

Wij hebben zowel een tuigje van Blaire.de gehad, als een tuigje van 4dox.nl

4dox is dus in het nederlands wat het al een stuk makkelijker maakt, en ik vind persoonlijk de modellen die ze hier verkopen fijner. Goede service ook, ik raad die dus van harte aan :D

honden page profiel --

Oh beide sites zijn heel leuk!! Thanks! 

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti

honden foto van Dutch Auti

Wij hebben destijds ook een tuig bij blair laten maken.

Er zijn ook nederlandse sites heb ze op hp wel eens langs zien komen, maar heb ze niet onthouden.

Onze ervaring was goed met het tuig van blair. Duurde wel even maar een stevig stabiel en sterk tuig dat comfortabel zit.

 

Inmiddels hebben we juist vandaag het eqdog pro harness binnen gekregen ivm idiote fratsen onderweg ineens weer en houdini neiging (tuig uit proberen te krijgen/dat gaat haar met deze nuet lukken)

Volgende forumvraag: Bescherm jij je hond tegen de zon?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^