Maybe I'm amazed

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Zit je rustig wat muziek te luisteren en wat foto's te bekijken op Facebook. En ineens past het liedje dat je luistert perfect bij de foto's die je ziet.

Wispa in haar "vorige leven"..



Wispa in haar huidige leven..



Soms kan ik niet geloven dat het dezelfde hond is, en hoe een hond in 2,5 jaar kan veranderen, en hoe veerkrachtig Wis is, en hoe blij en enthousiast ze altijd is, ondanks de ellende die ze heeft doorstaan.

Of zoals Paul McCartney zingt;

Maybe I'm amazed at the way you love me all the time
Maybe I'm afraid of the way I love you
Maybe I'm amazed the way you pulled me out of time
You hung me on a line
Maybe I'm amazed at the way I really need you

YouTube-linkje

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Mooi Pauline! Wat een verandering ten goede 

honden page profiel Wilco Wilco 3 doggies

honden foto van Wilco

Geweldige transformatie naar de mooie en gelukkige hond die nu op de laatste foto's staat en alleen maar gezondheid en plezier in het leven uitstraalt. 

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Ondanks de hele goede afloop kan ik nogsteeds zo verdrietig worden van dit soort foto's. Ondanks dat de hond nu een top baasje heeft en een super leven doet het me heel veel pijn dat een hond dit uberhaupt heeft moeten meemaken! Wetende dat er nog duizenden in deze situatie zitten over de hele wereld.. Hartverscheurend 

 

Super dat je dr heb opgevangen en een 2e kans heb gegeven! 

 

Ik kan hier echt uren om janken, zeker als ik van dit soort filmpjes kijk.. Pfff wat ben ik een watje op dit gebied! 

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Ik ken het hoor, Denies. Voor mij staat Wispa eigenlijk heel erg los van de hond die ze toen was. Ik kan me gewoon niet indenken dat ze in die situatie gezeten heeft. Het "gekke" is dat Wispa er het slechtst aan toe was, maar zó open en enthousiast is, terwijl Cosmic en Luuk véél banger zijn, maar er minder erg aan toe waren toen ze gevonden werden. Lichamelijke en geestelijke schade verschilt soms..

Wat ik vooral verdrietig vind, is dat ik over mijn max zit. Voor mij persoonlijk, in mijn uppie, zijn twee honden ideaal. De huidige situatie is dus niet ideaal, maar wat zou ik graag veel geld en een grote (GOED AFGEZETTE!!!) woonboerderij hebben, zodat ik er nog wat meer uit die situatie kon halen..

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

" Ik ken het hoor, Denies. Voor mij staat Wispa eigenlijk heel erg los van de hond die ze toen was. Ik kan me gewoon niet indenken dat ze in die situatie gezeten heeft. Het "gekke" is dat Wispa er het slechtst aan toe was, maar zó open en enthousiast is, terwijl Cosmic en Luuk véél banger zijn, maar er minder erg aan toe waren toen ze gevonden werden. Lichamelijke en geestelijke schade verschilt soms..Wat ik vooral verdrietig vind, is dat ik over mijn max zit. Voor mij persoonlijk, in mijn uppie, zijn twee honden ideaal. De huidige situatie is dus niet ideaal, maar wat zou ik graag veel geld en een grote (GOED AFGEZETTE!!!) woonboerderij hebben, zodat ik er nog wat meer uit die situatie kon halen.. "

 

Het geestelijke gedeelte is vaak het aller zwaarste. Het verschilt ook heel erg per hond hoe ze erop reageren. 

Ik zou ook wel een grote boerderij willen, bak geld en grote tuin. Dan zouden er wel 10 honden bij ons mogen! Ik snap t heel goed dat 3 eigenlijk teveel is in je eentje maar gelukkig zorg je goed voor ze en hebben ze het alle 3 al 1000x keer beter dan waar ze vandaan gekomen zijn 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^