Hailey komt 19 maart bij ons wonen!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Kaatje,ik kan me heel goed voorstellen wat er nu allemaal in jou omgaat.Je zal de pup goed opvoeden daar ben ik zeker van en denk niet aan als er terug iets kan gebeuren.Eenmaal als je Hailey in je armen zal hebben,je zal misschien wel een traantje laten maar jullie gaan mooie tijden tegemoet.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Je gevoelens zijn zeer begrijpelijk, Kaatje. Het is allemaal wat dubbel. Laat de spulletjes van Speedy en Tessa nog maar even liggen, als je er nog niet echt aan toe bent. 

Je hebt alle steun van je gezin bij de opvoeding van Hailey. We gaan ervan uit dat, met de zorg die jullie gaan geven, Hailey ook een heel oud dametje gaat worden. Carpe Diem, Kaatje. 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Het is net als bevallen. Net voor de uitgerekende datum kan t je dan ook ineens aanvliegen. Wat als....

 

Ik gun je een fijne puppytijd, de liefde voor een nieuwe pup kan heel helend werken. En ik ben er van overtuigd dat je meisjes vanaf de zijlijn met liefde meekijken.

 

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Ik wens je veel geluk toe met Hailey!

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor 3 doggies

honden foto van Anne-Marije & Noor

Het komt vast goed als Hailey er is! Ik snap je gevoelens, je gaat er dan over nadenken...
Nog een paar dagen, spannend!
Wel een hele leuk naam trouwens!!

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

Tuurlijk kan je het wel . Door de pup kunnen ook lieve leuke herinneringen terug komen. O dat deden de hondjes ook deze pup doet dat ook,bv. En waarom gebruik je de spulletjes niet voor het pupje, nu nog niet, later. Je zal zien dat Hailey je een berg liefde geeft.  Je kinderen vinden het ook vast heel fijn een hummeltje over de vloer.  Nog even en dan..wordt het hard werken met je pupje en je  krijgt er een hoop lieve dingen voor terug, zal je zien. Beetje positieviteit stuur ik jullie..

honden page profiel annekeanneke 3 doggies

honden foto van anneke

Het gaat je zeker lukken kaatje. ...en inderdaad ga je ook weer heel veel van speedy en tessa herinneren.  Had ik ook. Wat ik een beetje vergeten was kwam weer helemaal terug.  In het begin vond ik het ook best moeilijk hoor. Ik was zo verliefd op isa maar miste raffi ook. Heel dubbel, maar nu kan ik echt niet meer zonder haar. Heel langzaam en natuurlijk ga je weer helemaal in op je rol. En daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken.  Maar ik snap je wel hoor. Het hoort erbij en ik had ook ineens twijfels hoor. Maar die waren nergens voor nodig. Je gaat zo'n leuke tijd tegemoet. Veel plezier en niet te druk maken. .... dikke kus...

honden page profiel rianne rianne 3 doggies

honden foto van rianne

Hoi,heel begrijpelijk wat je nu voelt,ik kon het gewoon niet,een ander hondje nemen,maar ik weet zeker,dat als ik het gedaan had,het gemis van Bobby niet minder was geworden,maar dat het verdriet wel minder zou zijn geweest,niet omdat Bobby vergeten zou worden,maar gewoon omdat ik dan weer al mijn liefde aan een hondje had kunnen geven.Bij mij had het ook wel een andere reden,waarom ik er nog steeds niet aan begonnen ben.Maar jij en je gezin,kan het aan,het opvoeden van een pupje,al de liefde die jullie hebben.En natuurlijk blijf je aan je 2 lieve meisjes denken,dat zal altijd blijven,maar je kunt ze in alles betrekken,vertel Hailey hoeveel jullie van hen hielden.En zoals gezegd,je moet er vanuit gaan dat ze weer zeker 15 jaar bij jullie blijft.Ik gun het je zo,weer blij te zijn en ik denk dat een pup je hierbij gaat helpen.Heel veel groetjes Rianne

 

 

 

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Ander hondje helpt wel hoor. Zoals eerder gezegd ook omdat je je aandacht aan iets anders kunt besteden dan verdriet. Dat is goed het is niet goed om in het verleden te blijven steken. Soms denk je wel "ach was jij maar meer zoals..." Maar soms wint je "nieuwe" hond het dan haha. Geen hond is hetzelfde, een nieuwe hond is niet de ander vervangen het is gewoon een nieuw avontuur. Ik snap dat je je nu druk maakt maar ik weet zeker dat je er goed over nagedacht hebt. Dit was een weloverwogen beslissing. De zenuwen nu zijn begrijpelijk maar het komt vast goed. En elke pup is bij iedereen wel eens "te veel" maar je kids en baas kluif willen je vast met veel liefde helpen. Je staat er niet alleen voor. Voor je het weet is hailey groot, geniet van de puppentijd!

honden page profiel Nona & NalaNona & Nala 3 doggies

honden foto van Nona & Nala

Misschien moet je het hondje een nieuwe start geven, met nieuwe spulletjes?

 

Ik heb alles van Remy bewaard (ook een Jack overigens) maar niks aan Nala gegeven. Ik kon het nog niet en nu vind ik eigenlijk ook dat deze nieuwe vriendin een schone lei verdiend heeft. Het maakt alles wel wat makkelijker en kunt je fijne herinneringen vasthouden.

 

De riem van Remy ligt nog als vanouds in de kast en daar blijft het nog, totdat ik afscheid kan nemen. 

 

Het lukt je vast Kaatje! Sterkte. 

honden foto van Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†)

Bedankt allemaal voor jullie lieve en bemoedigende woorden, dat had ik even nodig!

 

Het meeste van Speedy en Tessa hebben we weggegeven aan het asiel, er zijn een paar knuffels en een dekentje die ik heb willen bewaren. Het is pijnlijk, maar ook troostend om deze aan Hailey te geven. Verder heb ik alles voor Hailey nieuw aangeschaft. Van een kunststof hondenhok heeft baas kluif een bench gemaakt, dat staat wat gezelliger in de huiskamer. De eerste tijd zal Hailey boven slapen in haar roze reismandje. Ik wil nog twee hondenmanden met kussens aanschaffen voor de verwarmde schuur achter (waar de computer staat) en voor buiten. En ze heeft natuurlijk haar roze Teletubbies huis!

 

Misschien zal Hailey's komst naar hier ook helend werken, het zit ook al een beetje in haar naam.

honden foto van Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†)

Nog even genieten van de rust en de stilte met een blik op Hailey's spulletjes, ik heb flink geshopt de afgelopen weken:

Dit is de ruimte achter de bank die we voor Hailey hebben afgezet, zo kan ze rustig aan ons en haar nieuwe thuis wennen. Uiteraard zet ik niet alle spullen tegelijk neer. Ze zal in het roze reismandje slapen 's nachts en het grotere hondenhok wordt uiteindelijk haar bench. Ik weet niet of ik die gelijk al ga gebruiken. Het roze Teletubbies huis zet ik nog even apart. 

honden page profiel annekeanneke 3 doggies

honden foto van anneke

Ooh wat leuk haha spannend..... en kaatje.... morgen even verstand op nul en alles over je heen laten komen.....als je dat kleine liefje tegen je aan houdt komt alles weer goed. Geloof me.... zal ook wel moeilijk zijn maar dat hoort erbij. Zo fijn dat je dit avontuur weer aan mag gaan. En de dametjes zullen echt nooit vergeten worden....Ze zijn erbij.....

honden page profiel Jenny & AstonJenny & Aston 3 doggies

honden foto van Jenny & Aston

" Nog even genieten van de rust en de stilte met een blik op Hailey's spulletjes, ik heb flink geshopt de afgelopen weken:


Dit is de ruimte achter de bank die we voor Hailey hebben afgezet, zo kan ze rustig aan ons en haar nieuwe thuis wennen. Uiteraard zet ik niet alle spullen tegelijk neer. Ze zal in het roze reismandje slapen 's nachts en het grotere hondenhok wordt uiteindelijk haar bench. Ik weet niet of ik die gelijk al ga gebruiken. Het roze Teletubbies huis zet ik nog even apart.  "

 

Zo, er is inderdaad flink geshopt! Mooie bench trouwens, die grijze. Ze zal bij jullie leven als een prinses.

Ik heb niet veel gereageerd in je topic maar wel vanaf het begin gevolgd. Mooi om te zien dat er toch weer een klein boefje in huis komt. Ze zal niets vervangen, maar het word een heel nieuw avontuur, spannend hoor!

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Ooohhhoohh pas maar op dat dat geen verwend nest gaat worden hihi als ik al die spullen zo zie :-D

Obi is jaloers! In zijn koeienmaat hebben ze zulke leuke honden spulletjes niet. ;-)

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor 3 doggies

honden foto van Anne-Marije & Noor

Oooh wat super leuke spulletjes allemaal!!
Spannend hoor

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Kaatje wat lieve spulletjes heb je gekocht voor Hailey goed idee om zo een plek te maken achter de bank.Ik wens jullie het allerbeste toe en hou ons op de hoogte. :-D

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Nog 1 nachtje slapen..... 

Wat valt Hailey met haar kleine neusje in de boter!! Ga heerlijk genieten, Kaatje, en je weet het: Speedy en Tessa kijken mee en zien dat het goed is....

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

Zohoo wat een verwennerij, superleuke spulletjes . Nog 1 nachtje..niet slapen..haha. Veel plezier alvast

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa 3 doggies

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

Goh is Hailey een meisje      

 

Nee, sorry, even zonder dollen, ...... heel leuk al die meisje meisjes spullen 

Je hebt echt super leuke dingen gekocht !!

 

Nog even....en dan.....is de rust voorbij en kan het GROTE GENIETEN beginnen voor de komende (hopelijk minstens) 17 jaar !!

 

Meid geniet er morgen van als de kleine thuis komt......ja logisch.....zo'n moment is eenmalig en super mooi.

 

Ik denk aan jullie en zie jullie glimlach........Hailey 

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Leuke naam ook trouwens!

honden page profiel GriffyloverGriffylover 3 doggies

honden foto van Griffylover

Ooooh, nog maar 1 nachtje slapen! Je hebt een mooie uitzet voor Hailey klaarstaan. Ik hoop dat ze helemaal blij is met al die mooie spulletjes en al jullie liefde en goede zorgen. Ook al ben ik zelf helemaal geen fan van Jack Russells, toch wens ik jullie heel veel plezier met haar en dat ze een lang gezond en gelukkig leven mag krijgen. En als je twijfels hebt over jouw puppy-opvoedskills, dan helpen je vorige meisjes vanaf de regenboogbrug stilletjes mee.

honden page profiel Nona & NalaNona & Nala 3 doggies

honden foto van Nona & Nala

Wat een mooie spullen voor jullie kleine meisje! Geweldig. 

 

Ga er maar lekker van genieten in alle rust... Vanaf morgen is het druk, maar wel heel erg leuk! 

 

Geniet, geniet, geniet! 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Leuke spulletjes kaatje! 

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Kaatje dat had ik in het begin dat lilly er was maar snel overgegaan want ik moest ermee bezig zijn ik mis nog altijd myn lieve queenie maar er is beweging in huis en zo n,kleine is zo lief dat je niet anders kan dan het goed opnemen je zal zien veel liefs en geluk mooie spulletjes ook

honden page profiel Nanook, Satu & Suvi.....Nanook, Satu & Suvi.....bijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Nanook, Satu & Suvi.....

Dat ziet er gezellig uit voor Hailey! Heel veel plezier met ophalen.

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie 3 doggies

honden foto van Marijn en Ollie

Wat een leuke spulletjes allemaal! Dat huisje vind ik erg leuk 

Spannend hoor, geniet er van morgen!

honden page profiel rianne rianne 3 doggies

honden foto van rianne

Wat een mooi leven gaat ze toch krijgen bij jullie,letterlijk en figuurlijk.Het zal vast moeilijk zijn morgen,een ander hondje in je armen,maar tessa en Speedy,kijken vast mee en zijn zo blij voor jou en je gezin,dat jullie weer iets hebben om lief te hebben.Heel veel geluk samen,groetjes Rianne

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala 3 doggies

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

Wat een schatje !

heel veel plezier morgen !

honden page profiel Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en JaxMarianne Zafiro R.I.P,Keanu en Jax 3 doggies

honden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jax

" Nog even genieten van de rust en de stilte met een blik op Hailey's spulletjes, ik heb flink geshopt de afgelopen weken:

Dit is de ruimte achter de bank die we voor Hailey hebben afgezet, zo kan ze rustig aan ons en haar nieuwe thuis wennen. Uiteraard zet ik niet alle spullen tegelijk neer. Ze zal in het roze reismandje slapen 's nachts en het grotere hondenhok wordt uiteindelijk haar bench. Ik weet niet of ik die gelijk al ga gebruiken. Het roze Teletubbies huis zet ik nog even apart.  "

 Wat een schattige spullen,alles roze.

Hailey komt in een kasteel als prinses.

pagina 6 van 8 12 3 4 5 67 8
Volgende forumvraag: Boston Terrier puppy wanted
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^