Samen genieten met wasbeurt

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Amaya Mama Mia AmoreAmaya Mama Mia Amore

Als je de hele honden bende gaat wassen ... Dan ben ik zeker bijna hele dag bezig ... Maar wij echt genieten van elkaar, de ene vind zo: het moet, de andere denk: mijn gekke mam , de een van mij kleine schatjes altijd zo lief en vertrouwen, kijk altijd in mijn ogen, links draaien dan links, kontje wassen is ook goed, mama rolt mij in doek en ik blijf naar haar kijken ...  neus scheren is ook niet eng... zo ondeugend met spelen en zo lief met mij als ik met hem bezig ben. Na de wasbeurt gebeurt iets onvoorstelbaar, rennen als gek, op de bank met gekke springen en dan weer op vloer en dan met zijn neus en hoofd op de kussentje , hij hoeft niet drogen... ik heb met haardroger gedaan ... maar hij doet wel zo iets even drogen... gek!  helemaal uitgeput door gekke renen valt waar hij stond in slaap... Ik hou van mijn honden, bedankt dat jullie in mijn leven mogen zijn! 

honden page profiel GillianGillian 1 doggies

honden foto van Gillian

Wat fijn dat ze zo kunnen genieten van hun wasbeurt! 

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 1 doggies

honden foto van Dobry

daar zou Jenna nog wat van kunnen leren, die houdt helemaal niet van wassen, of zelfs maar in de regen lopen.

honden page profiel Amaya Mama Mia AmoreAmaya Mama Mia Amore

Hier zijn wij bijna klaar, deze is 4,5 maanden oud en zo lief en gehoorzaam. Als je vroeg begint, dan leren ze snel net als kinderen. 

honden page profiel Amaya Mama Mia AmoreAmaya Mama Mia Amore

" daar zou Jenna nog wat van kunnen leren, die houdt helemaal niet van wassen, of zelfs maar in de regen lopen. "

 In regen lopen zijn wij ook niet zo snel blij, regenjas helpt wel soms...

honden page profiel Amaya Mama Mia AmoreAmaya Mama Mia Amore

" Wat fijn dat ze zo kunnen genieten van hun wasbeurt! 
  "

 Het kan niet anders bij deze ras , een keer in de week of een keer in 10 dagen moeten ze echt gewassen worden... hebben wij vanaf 8/10 weken begonnen leren. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

misschien een heel domme vraag, maar ik heb helemaal geen ervaring met dit ras. Wat is de reden dat ze elke week gewassen moeten worden, en is dit niet slecht voor de huid op de duur?

honden page profiel Amaya Mama Mia AmoreAmaya Mama Mia Amore

" misschien een heel domme vraag, maar ik heb helemaal geen ervaring met dit ras. Wat is de reden dat ze elke week gewassen moeten worden, en is dit niet slecht voor de huid op de duur? "

Voor een goede verzorging van Chinese Naakthond zo als bij naakte als Powder Puff moet iedere week hond wassen. Vacht van een Powder Puff is zacht en kwetsbaar net als mensen haren. Het moet regelmatig borstelen, voorzichtig met vingers klitten uithalen en met juiste Ph Shampoo wassen, dan juiste conditioneer en drogen. Bij sommige rassen hoef je 2 keer per jaar wassen  en genoeg... bij deze wassen moet echt leren anders iedere week ramp  Naakte hond wordt ook heel snel vis en het is ook noodzakelijk iedere week wassen, met goede crème smeren en in de zomer maanden zonnebrand crème, maar ik doe alleen met extreme warme dagen..

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Stel ik me hierbij de vraag , is dit nog wel een hond waar we over lezen eentje die normaal kan spelen , ravotten....of is het een mutant ervan ?  

 

 

Volgende forumvraag: wie is de baas in huis?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^