Eigenlijk te leuk om niet te delen.16 weken!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor 3 doggies

honden foto van Anne-Marije & Noor

Super schattig!

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

"  Het kan nog even duren eer de oren staan hoor. Wij moesten van de fokker de oren masseren, dat zou helpen .

Bij Peer stonden ze met 19 weken

(niet schrikken. een heule lelijke foto, gruwelijke grote oren)


 

Maar als ons Peertje moe is, willen ze nog weleens in de hangstand gaan. Hier is hij 3 jaar.


 

Bij Wopper stonden ze al met 9 weken, haar oren staan ook heel stevig en strak. Als Peer loopt, klapperen ze een beetje, vind het wel een grappig gezicht. Hij is er in ieder geval nooit op afgekeurd op show. "

 



Ahhh wat een lekkerding <3 Oren masseren doen wij ook haha. Nu zijn ze weer getaped, morgenochtend mag het er weer af (1 dag tapen, 1 dag rust). Maar als ze bij Peer pas bij 19 weken stonden is er vast voor Beer ook nog wel hoop O-)

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

"  

Ahhh wat een lekkerding <3 Oren masseren doen wij ook haha. Nu zijn ze weer getaped, morgenochtend mag het er weer af (1 dag tapen, 1 dag rust). Maar als ze bij Peer pas bij 19 weken stonden is er vast voor Beer ook nog wel hoop O-) "

 Vast wel, wij hebben in ieder geval niet getaped, alleen dus die massage zo nu en dan , of dat nou echt invloed heeft gehad..... Ik heb weleens horen zeggen dat het bij de wat zwaardere Bullen sowieso langer duurt voordat de oren gaan staan. Of het waar is, weet ik niet, maar in ons geval klopt het wel. 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

"  Vast wel, wij hebben in ieder geval niet getaped, alleen dus die massage zo nu en dan , of dat nou echt invloed heeft gehad..... Ik heb weleens horen zeggen dat het bij de wat zwaardere Bullen sowieso langer duurt voordat de oren gaan staan. Of het waar is, weet ik niet, maar in ons geval klopt het wel.  "

 



De nestgenoten hebben in ieder geval allemaal al staande oren.. Dus Beer is gewoon een beetje een laatbloeier O-) Nou ja, daar werd ook al vroeg getaped dus daar zal het wel door komen.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Beautje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^