Frolic mini

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Roxik (Gast)

hoi allemaal  ik heb gister frollic brokjes gehaald en mijn 5 mnd oude pup vind ze heeeeerlijk, ik gebruik ze voor trainen en trucjes  maar mijn pup is constand opzoek naar de frolic sins ik er perongeluk 1 onder de bank had laten vallen  ze snuffelt het hele huis door en wilde haar brokjes en vlees niet eten! Dit was me nog nooit gebeurt (hapslikweg) ik dacht nou ik laat het wel in de bak liggen maar ze vertikt om het op te eten ook op spelende wijze ik heb haar geen frolic meer gegeven omdat ik dan het gevoel heb dat ze krijgt wat ze wilt ze eet normaal 5x per dag kleine porties maar vandaag kon er niks in ! Tips? Wel eens mee gemaakt? 

honden page profiel Eva met BarsEva met Bars

honden foto van Eva met Bars

Misschien begint je hond gewoon te puberen? Dan kunnen ze wel eens moeilijk gaan doen over hun normale eten.

 

Mijn pup is nog een stuk jonger, maar ik heb hier op het forum gelezen dat het beste is gewoon vol te houden en op vaste tijden te blijven voeren. Geen ander voer proberen, dan is ze dat ook zo zat. Als ze nog wel de frolic wil eten dan lijkt me ook niet dat ze ziek is ofzo.

honden page profiel thebarkingstarsthebarkingstars

honden foto van thebarkingstars

Yup! Snuf is ook een kieskeurigere! Wanneer hij een tijdje achter elkaar niets krijgt, krijgt hij honger en dan gaan ze vanzelf wel weer eten. Geef de frolic alleen niet meer zo vaak!

Rox (Gast)

fit was de eerste x dat ze frolic had gegeten pff datvan het puperen kan zeker kloppen maar er is niks aan de hand ze moet en zou die frolic hebben (snuffelt het huis door) elk kraakje is frolic grappig wel maar niet zo handig ! Ze knabbelt nu op een komkommer hopelijk eet ze morgen wel haar brokken :) 

honden page profiel thebarkingstarsthebarkingstars

honden foto van thebarkingstars

" fit was de eerste x dat ze frolic had gegeten pff datvan het puperen kan zeker kloppen maar er is niks aan de hand ze moet en zou die frolic hebben (snuffelt het huis door) elk kraakje is frolic grappig wel maar niet zo handig ! Ze knabbelt nu op een komkommer hopelijk eet ze morgen wel haar brokken <img class=" />  "

 



Ik heb hetzelfde gehad en heb het nog steeds met Snuf en Lucky! Zo kieskeurig!

honden page profiel Loco en ikLoco en ik

honden foto van Loco en ik

Misschien dat het ook wat zal schelen als je naar minder maaltijden op een dag ga?

 

Hier ook een pup van 5 maanden en hij krijgt 3 keer per dag eten. Sinds kort laat hij 's middags zijn eten staan (soms een deel soms helemaal). Ik ben hem 's middags nu minder gaan geven en 's avonds krijgt hij meer. Nu eet Loco altijd wel alles op.

 

Ik haalde altijd wel het eten weg als hij het niet opat. Bij het volgende voermoment krijgt hij weer eten.

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik ga mee met loco. 5x daags eten is voor een hond van 5 maand echt niet meer nodig. Die kan best met 2 of 3 maaltijden af. Het is dus best mogelijk dat je hond helemaal geen trek heeft in eten omdat die vol zit. Maar wel, net als kleine kinderen, gaan voor het lekkers.

Daarbij zit frolic vol met troep zoals granen, als je daar teveel van geeft lust je hond ook geen maaltijd meer omdat granen zorgen voor ballast, dus een volle maag.

Ik zou persoonlijk gaan voor de natuurlijke snoepjes zoals stukjes gedroogde pens, runderhart of long.

Rox (Gast)

5x daags in kleine porties hoor ze moet wat aankomen en kotst grote porties uit dit is besproken met de da en zo gast het prima! Ik heb vandaag na elke maaltijd een frolic gegeven als toetje! Dat gaat goed verder snackt ze altijd van tonijn en pensjes enz maar de frollic is makkelijk voor het trainen gister paniekde ik dat ze ineens niet meer wou eten Maar het is over bedankt voor de hulp! 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Volgende forumvraag: Hond heeft buikpijn
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^