Kvv met kleine kinderen in huis

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

"  Jouw DA krijgt het een beetje benauwd omdat je al de zoveelste klant bent die KVV wil geven. En ziet de verkoopcijfers van commerciële brok dalen...Meer zou ik er niet achter zoeken, zorg verder gewoon voor een goede hygiëne. Ik kom zelden of nooit bij de DA, jaren geleden verkocht hij mij blikken Hill's voor een hond met maagdarmklachten. Hij klonk zo overtuigend en ik trapte er in. De blikken zijn, op één na, terug naar de DA gegaan want ik werd misselijk van de geur...en ik kreeg mijn geld terug. Sindsdien probeert hij dat niet meer, hij weet dat ik gewoon kvv blijf geven ook als ze eens ziek zijn (zelden of nooit, afkloppen!). "

 



Bij ziekte geef ik rauwe kabeljauw filet uit de vriezer van ah eigen merk (uiteraard ontdooit), met een goede Manuka honing.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

........net als je eigen eten , hygiënisch klaar maken, heb je over van het vlees, in een goed afgedichte doos de koelkast in, gebruik bestek wat je alleen voor het vlees van de hond gebruikt, eventueel met latex handschoenen  .........zelf heb ikniet  al honden op vers vlees, gebruik bestek en dat gaat gelijk in de afwas, was mijn handen na afloop, en ben nog nimmer ziek geweest van mijn hond, wanneer evy je in het gezicht likt, houdt je hand ervoor, zo ook bij de kids, afleren heel gemoedelijk, likken is een vorm van genegenheid, je hand ervoor houden, hond wordt ouder en zit overal in en aan..........

honden page profiel JetJet

honden foto van Jet

Eens met alle bovenstaande berichten. 

Mijn vraag aan mensen die beweren dat rauw vlees voeren gevaarlijk is is tegenwoordig standaard : eet je zelf vlees?  Hou je van bbq en? 

Hoe ga je dan met het bereiden van je eten om? 

Blijkt dat de meeste mensen met hun eigen vlees eigenlijk heel onverstandig omgaan.. (bestek gebruikt voor rauw vlees ook gebruiken voor salades enzo..) 

Denk dat de meeste vers vlees- voerders zich meer bewust zijn van de hygiëne maatregelen dan de gemiddelde vleeseter. 

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Eukanuba renal 12 kg
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^