Bink

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Maxi en Fleurtje. Maxi en Fleurtje. 3 doggies

honden foto van Maxi en Fleurtje.

Hoi Robert,ik heb ook mijn hondje Max in moeten laten slapen, 21 december vorig jaar , ook een half jaar terug,zestien was hij , het gemis is er nog steeds. IK heb ook nog een hondje Fleurtje die word in 8 september zeventien  ik ziet er zo tegen op ,haar ook  kwijt te raken, dat ik  niet  weet hoe dat verder moet. wij hebben max laten cremeren,en mee naar huis genomen, en ook branden wij iedere avond een kaarsje voor hem,maar ik ziet hem nog steeds binnen komen, maar dat is helaas niet zo. ik weet niet of wij ooit nog een ander hondje nemen de tijd zou het leren. heel veel sterkte nog. groet Sjaan.

 

 

 

honden page profiel RobertRobert

honden foto van Robert

Ook jij nog sterkte Maxi en Fleurtje. Ik brand elke avond nog een kaarsje voor Bink, hij staat in een kleine urn naast m'n pa. Mooie plek. Kan me voorstellen dat je bang bent voor het verlies van Fleurtje. 17 is wel een mooie leeftijd, maar je wilt ze gewoon nooit kwijt. En laat je gevoel spreken in de toekomst als ze er niet meer is. Wie weet is ze er nog heel lang. Maar daarna moet je het eerst verwerken. Ik geloofde niet dat ik er nu zo in zou staan maar de rust en vrede ermee zijn gekomen. Ik heb overal in huis foto's van Bink en als ik er naar kijk denk ik aan de mooie momenten en weet nu dat Bink een hoop ellende bespaard is gebleven. Daar zelf mee omgaan is een ander verhaal. Je mist inderdaad elk moment. Bink was ook een heel enthousiast hondje, als hij niet ziek was, en kon me op de meest lieve manier begroeten, ook al was ik maar 5 minuten weg. Maar ik denk dat Bink nu ergens naar me kijkt, over me waakt en op zijn manier bij me is.

Overigens iedereen weer dank voor de reacties. Ik beloon elke reactie met 3 botjes, gewoon om de moeite die mensen voor elkaar nemen.

Ik overweeg om oppas te worden. Ik wil geen 'nieuwe' Bink, maar mis het lopen, laten zwemmen etc. Helaas heb ik daar binnenkort tijd genoeg voor omdat mijn baan stopt. En vooruitzichten op een nieuwe baan zijn niet erg positief. Wie weet kan ik iemand helpen?

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ooooh das balen zeg, geen werk meer. Een nieuwe Bink bestaat natuurlijk niet, maar ik snap wel wat je bedoelt.

 

Een goed idee, om te gaan oppassen tzt!

honden page profiel Maxi en Fleurtje. Maxi en Fleurtje.

honden foto van Maxi en Fleurtje.

Dankjewel Robert, en ik hoop zeker Fleurtje nog even bij  me te houden.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

balen van je werk Robert, maar idd een goed idee om iets voor anderen te kunnen betekenen. Misschien is helpen in het asiel ook iets?

honden page profiel RobertRobert

honden foto van Robert

Dat zou kunnen Dobry maar ik vrees dat ik dan binnen een week met een hele roedel naar huis ga..... zou ze allemaal willen helpen, maar ga wel een keer kijken, een beetje liefde daar brengen is ook goed, maar.... gevaarlijk :-)

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Oh dat is heel vervelend van je werk! Komen onzekere tijden voor je aan.

Maar misschien kan je dan idd op andere hondjes gaan passen, er zijn genoeg mensen die een oppas zoeken. Ik ben wel benieuwd waar je woont, misschien kan je af en toe op mijn Mohtje passen...

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Dat zou kunnen Dobry maar ik vrees dat ik dan binnen een week met een hele roedel naar huis ga..... zou ze allemaal willen helpen, maar ga wel een keer kijken, een beetje liefde daar brengen is ook goed, maar.... gevaarlijk :-) "

 ja dat klopt, wat dat betreft is het heel moeilijk om in een asiel te helpen...

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Ik ben nu zelf bijna 7 jr vrijwilligster in een asiel, begon daarmee na het overlijden van mijn tweede herplaatser.  Ook ik ben iemand die het liefst alle hondjes zou meenemen, vaak is dat moeilijk, want ja, er kruisen honden je pad waar je een enorme band mee krijgt.


Toch zou ik het vrijwilligerswerk en alle lange wandelingen met de asielhondjes nooit opgeven. Het geeft zoveel voldoening om de gelukkige snuitjes te zien als ze weer uit het hok mogen, mee op stap, knuffels en lekkers krijgen. Daar doe ik het voor. En dus maak je als vrijwilliger wel verschil voor de hondjes. Ook is het leuk als je ze dan ziet geplaatst worden bij lieve mensen die je op de hoogte houden over het nieuwe leventje van je lieveling. En zijn er trieste momenten, zeker en vast, maar die wegen niet op tegen de liefde en dankbaarheid die je van de asielhondjes krijgt. Dus ik denk, als ik het zo lees en wat voor groot hart jij voor honden hebt Robert, dat het wel degelijk iets is waar ook jij veel voldoening zou uithalen. En wie weet kom je er een maatje tegen die bij jou mag komen wonen. Dat is dan het voordeel, kan je eerst een hond goed leren kennen en is alles ook niet zo vreemd voor die lieverd als hij bij jouw mag komen wonen. Er is niets zo leuk als zo'n sukkelaar uit het hok te halen en gelukkig te maken.

 

Veel mensen zeggen me "ik zou het niet kunnen want ik kan daar niet tegen of wat als ik alle hondjes wil meenemen". Maar dan antwoord ik "daar zijn ze niet mee geholpen, wel met de aanwezigheid en liefde van vrijwilligers". Dus ik zou het zeker overwegen hoor, het zal je gedachten ook verzetten.

honden page profiel RobertRobert

honden foto van Robert

Ga het zeker overwegen Marie-Jose... dank voor je aansporing

honden page profiel RobertRobert

honden foto van Robert

Bink zou 13 juli 12 jaar zijn geworden. Helaas heeft hij dit niet mogen halen. Ik mis hem elke dag maar berust me in het feit dat hij niet met pijn heeft hoeven leven. Dag lief vriendje, deze dag zal altijd bijzonder zijn, elk jaar weer

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Nóg heel veel sterkte Robert weet hoe het voelt

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Ja op dit soort dagen denk je nog net even meer aan Bink. 

Sterke vandaag! 

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Yara

Sterkte op deze moeilijke dag robert.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Sterkte Robert xxx

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Sterkte Robert,al zijn ze niet meer bij ons vergeten zullen we ze nooit.

honden page profiel Baasje van Bren† R.I.P      & LizzyBaasje van Bren† R.I.P & Lizzy 3 doggies

honden foto van Baasje van Bren† R.I.P      & Lizzy

Heel veel sterkte vandaag! 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Heel veel sterkte vandaag. Ga je nog iets speciaals doen?

honden page profiel BrendaBrenda 3 doggies

honden foto van Brenda

Sterkte vandaag!

Ken het gevoel maar al te goed. Op 10 juli zou mijn Blues 9 geworden zijn. Dagje met een traan en van binnen nog heel veel verdriet.

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Myn lieve queenie zou op 6juli 13j geweest zyn spytig óók zy heeft hét niet gehaald sterkte verder

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Sterkte vandaag Robert. Het zijn altijd lastige dagen.

 

Ik proef wel steeds meer berusting bij jou, daar ben ik blij om. Je bent een heel goede baas voor Bink geweest.

honden page profiel rianne rianne 3 doggies

honden foto van rianne

Sterkte ,het blijft moeilijk ,het gemis is er altijd,maar op zo'n dag nog net iets meer.Bink zit voor altijd in je hart.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Bink zou 13 juli 12 jaar zijn geworden. Helaas heeft hij dit niet mogen halen. Ik mis hem elke dag maar berust me in het feit dat hij niet met pijn heeft hoeven leven. Dag lief vriendje, deze dag zal altijd bijzonder zijn, elk jaar weer "
Robert..............."...........Het zal altijd een mooie en bijzondere dag voor je zijn en ook heel verdrietig, robert heel veel sterkte.

honden page profiel rianne rianne 3 doggies

honden foto van rianne

 Wat een mooi gezegde en zo waar

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

"  Wat een mooi gezegde en zo waar "

 

méé eens Rianne écht waar

honden page profiel RobertRobert

honden foto van Robert

" Sterkte vandaag Robert. Het zijn altijd lastige dagen.
 
Ik proef wel steeds meer berusting bij jou, daar ben ik blij om. Je bent een heel goede baas voor Bink geweest. "

 Ja dat klopt wel, het was een lange weg maar heb er nu een soort van vrede mee. Veel hulp gehad, dat was en is fijn

pagina 14 van 14 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende forumvraag: Bloedverlies uit penis
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^