Oppas in Rijperkerk/Leeuwarden gezocht!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MaaikeMaaike

honden foto van Maaike

Hallo allemaal!
Woont er iemand in de buurt van Rijperkerk/Leeuwarden?
Ik ben ook opzoek naar n vaste oppas die de hondjes kan uitlaten als ik bijvoorbeeld een avond, dag of weekend weg ben. Als het om een weekend gaat kan diegene wel in m'n huis logeren, dat is t handigst. Of je zou ze meenemen naar je eigen huis, maar dat moet je maar net zien zitten ;-) ik ben in ieder geval erg flexibel. Maar dat zou ook kunnen als het om een dag of avond gaat.
Ik vind het belangrijk dat ik diegene mag en dat het met de hondjes klikt. Uiteraard staat er wat voor tegenover.

Over mij;
Ik woon nu nog in Spanje maar vlieg volgende week naar Nederland om daar, na een jaar zon, weer te gaan werken en wonen. Hier in Spanje doe ik vrijwilligerswerk voor VagabunDogs (Vagabundogs.com) echter kan ik na een jaar nog steeds geen betaald werk vinden, dus vandaar dat ik weer naar NL kom.
Ik heb 3 honden en een blinde fosterkat. Ze zijn heel dit jaar elke dag en bijna elk uur bij mij geweest, het is dus even wennen om voor hen alleen te zijn. En omdat ik alleen woon en soms wel eens de hort op wil en dan (ik heb geen auto) niet in staat ben de hondjes mee te nemen.. zoek ik dus iemand die dan in mijn huis kan zijn of ze even uit kan laten.
Mijn hondjes zijn; Layka van 10 jaar en is een kruising Husky, Ginger, een windhond/podenco van 2,5 jaar en Lorraine is een kruising Rottweiler van 7 maanden. De fosterkat heet Stitch en die is 6 maanden oud. Ze zijn super sociaal! Ginger is een snelheidsduivel en moet elke dag even haar skills tentoonstellen. Layka is een "struner" die scharrelt, maar ook jaagt (das een nadeeltje van haar, maar is zo goed als onder controle) en Lorraine is nog wat angstig bij nieuwe honden maar erg stoer en nieuwsgierig die overigens al onwijs goed luistert.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^