Enthousiaste pup en jong kind

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SYSY

honden foto van SY

Hoihoi

 

Volgende week organiseer ik voor een vriendin een babyshower, 's avonds is Skye een avond bij mijn ouders maar overdag komen er al meiden helpen waarvan 1 met een jong kindje (iets ouder dan 1 jaar). Het kindje is op zich niet bang voor honden, maar Skye is ontzettend enthousiast naar mensen (wat we aan het 'afleren' zijn) en al helemaal naar kindjes. Ik ben bang dat ze misschien iets te enthousiast gaat zijn.

Zelf hebben wij (nog) geen kinderen, dus de enige kindjes die ze tegenkomt is meestal op een afstandje en niet van dichtbij. Ze heeft bij mijn schoonbroer ooit een keer een kindje gezien en daar sprong ze tegen aan voor ik haar tegen kon houden (was 3 jaar) , gelukkig kon het mannetje er goed tegen en hoefde niet eens te huilen, maar dit kan bij een kind van 1 jaar al helemaal niet.

 

Hoe kan ik dit het beste aan pakken? Ik heb niet echt een ruimte waar ze apart kan zijn die middag en heb ook geen oppas.

 

honden page profiel ...... 3 doggies

honden foto van ...

vraag of ze een campingbedje mee willen nemen kan het kindje daar mooi in spelen en de hond los. En als t kindje even wil kruipen doe je hem even aan de riem bij je.

Ik ben gastouder en heb onze pup los als ze in de box of kinderstoel zitten maar als de kindjes gaan kruipen doe ik hem of in de bijkeuken ( ook zijn slaapplek is)dat die zelf lekker naar buiten kan of evt aan de riem.

honden page profiel pikachupikachu

honden foto van pikachu

zit er geen leuke honden 'creche' in de buurt? sommige komen ze zelf ophalen?

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

" vraag of ze een campingbedje mee willen nemen kan het kindje daar mooi in spelen en de hond los. En als t kindje even wil kruipen doe je hem even aan de riem bij je.

Ik ben gastouder en heb onze pup los als ze in de box of kinderstoel zitten maar als de kindjes gaan kruipen doe ik hem of in de bijkeuken ( ook zijn slaapplek is)dat die zelf lekker naar buiten kan of evt aan de riem. "

 Ik vind dat campingbedje een goed idee. Want, goed beschouwd, is het ook de verantwoording van de moeder/vader van dat kindje. Het is mooi dat jij er rekening mee wil houden, maar omdat het in jouw huis is, en jij geen afgesloten ruimte voor de hond hebt, zouden de ouders met een "oplossing" moeten komen.

Ik bedoel dit vriendelijk hoor. Houd zelf ook heel veel rekening met de veiligheid van mijn kleinkinderen.

Volgende forumvraag: alleen zijn
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^